Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 October 2012

Review : Jom Tambahkan Like, Pengikut, Traffik dan Duit di AsiaCube.com


Sebuah laman web yang baru dilancarkan iaitu AsiaCube memberikan peluang kepada ahlinya untuk bertukar ‘like’ fanpage atau pengikut di Twitter serta Pinterest. Selain daripada Facebook ,Twitter, dan Pinterest pengguna AsiaCube juga boleh bertukar trafik selain memberi sokongan pertukaran kepada rangkaian social lain iaitu Google+ ,YouTube, Linkedin,Stumbleupon dan pengiklanan banner.



Pihak AsiaCube menyatakan bahawa laman web mereka ialah percuma untuk digunakan sepenuhnya semua modul yang ada di laman tersebut. Namun begitu, keahlian VIP juga ditawarkan dengan yuran yang berpatutan dan mempunyai kelebihan tersendiri.

Kesemua aktiviti pertukaran di AsiaCube menggunakan matawang maya berbentuk ‘Coins’. Coins boleh didapati dengan pelbagai cara seperti berikut:

·  Like, follow ,retweet  atau melayari rangkaian social pengguna lain.(Percuma)
·   Aktif setiap hari dengan  claims “Daily Bonus” (Percuma)
·   Mendapat kupon promosi (Percuma)
·   Mengajak ahli baru melalui pautan Affiliate (Percuma)
·   Membeli terus Coins dengan harga berpatutan.

Coins akan digunakan sebagai modal untuk melakukan pertukaran sesame ahli. Semakin banyak coins anda semakin banyak pertukaran yang anda boleh buat.

AsiaCube juga member peluang kepada ahlinya untuk membuat pendapatan sampingan. Bonus sebanyak USD0.01 akan diberikan kepada setiap ahli lama yang mengajak ahli baru melalui pautan affiliate.


Apa yang pasti semakin ramai yang menggunakan AsiaCube semakin cepat pertukaran dan menerima LIKE, Follower serta trafik! Jadi jom ramai-ramai sertai AsiaCube dan promosikan melalui link affiliate masing-masing!

 
banner
Read More.. "Review : Jom Tambahkan Like, Pengikut, Traffik dan Duit di AsiaCube.com"

OMG : Rumah Terpanjang Di Dunia, Sepanjang 150 Meter Di Khao Yai, Thailand (13 Gambar)


Rumah ini terletak di atas bukit Khao Yai, THailand dan direka oleh Shinichi Ogawa & Associates dari Jepun. Rumah ini merupakan rumah terpanjang di dunia iaitu sepanjang 150 meter dan dilengkapi dengan kawasan rumah, kolam renang dan bilik yang sagat panjang. 















Sumber : Here
Read More.. "OMG : Rumah Terpanjang Di Dunia, Sepanjang 150 Meter Di Khao Yai, Thailand (13 Gambar)"

Cool : [Video] Vanny Tanon, Pemain Gitar Terpantas Di Dunia


Vanny Tonon dari Italy merupakan pemegang rekod Guinness sebagai pemain gitar terpantas di dunia. Dalam video kat bawah ni, dia memainkan lagu The Flight of the Bumblebee dengan kelajuan 340 beats per minute. Namun begitu, pihak Guinness World Record telah membekukan kategori ini kerana kualiti lagu telah berkurang apabila dimainkan pada kelajuan tinggi. Apapun, jom layan mamat ni main gitar..


Sumber : here
Read More.. "Cool : [Video] Vanny Tanon, Pemain Gitar Terpantas Di Dunia"

OMG : [Video] Lelaki Ini Padamkan 15 Batang Lilin Dengan Tenaga Tumbukan


Zhang Feng, lelaki berusia 23 tahun dari Zhengzhou, China ini memiliki sejenis teknik kungfu yang dinamakan “Shaolin Sunshine Hand”. Dengan menggunakan teknik ini, Feng mampu menghasilkan tenaga menggunakan tumbukannya untuk memadamkan 15 batang lilin yang dinyalakan. Jom kita tengok.. 


p/s : Wooo.. apa pendapat korang? 

Sumber : Here
Read More.. "OMG : [Video] Lelaki Ini Padamkan 15 Batang Lilin Dengan Tenaga Tumbukan "

Cool : "Zero Style Mint", Rokok Tanpa Asap Dijual Di Jepun (5 Gambar)


Japan Tobacco, Inc, mulai menjual rokok jenis baru yang tidak mengeluarkan asap, tetapi terdapat pelbagai reaksi dari syarikat-syarikat penerbangan besar Jepun dan Japan Railways terhadap penggunaan rokok baru itu untuk digunakan pada pengangkutan awam.

Rokok baru tersebut, yang dijual dengan nama " Zero Style Mint", menggunakan pelbagai kelongsong, masing-masing berisi daun tembakau, yang diatur di dalam rokok dan dihisap. Satu pek dengan dua kelongsong dijual dengan harga 300 yen. Ketika ini, rokok tersebut hanya dijual di Tokyo, namun berdasarkan sambutan yang baik, rokok tersebut mungkin akan tersedia di seluruh Jepun.

Meskipun rokok baru itu dapat digunakan di tempat awam, namun ia telah menimbulkan beberapa reaksi terutamanya di kalangan pemain industri pengangkutan.




Seorang juru cakap dari Japan Airlines mengatakan, "  Setakat ini kami belum menerima sebarang keluhan daripada pelanggan yang menggunakan rokok tanpa asap, termasuk pada penerbangan antarabangsa."

All Nippon Airways, pula mengambil sikap yang berlawanan. Jurucakap mereka mengatakan, " Rokok tidak berasap tidak dapat dihisap dalam penerbangan.Walaupun tanpa asap, benda itu masih rokok".

Sikap dari East Japan Railway Co. dinyatakan sebagai, " Pada saat ini, kami tidak memiliki tujuan khas yang melarang rokok tanpa asap".

Central Japan Railway Co. sama-sama menyatakan penerimaan mereka terhadap rokok, dengan juru cakapnya yang mengatakan, " Kami tidak menganggapnya sebagai subjek yang mengganggu penumpang lain. Namun, staf kami akan campur tangan untuk mencegah ketidakselesaan penumpang lain".





Sumber : Here
Read More.. "Cool : "Zero Style Mint", Rokok Tanpa Asap Dijual Di Jepun (5 Gambar)"

Cute : [Video] Trailer Filem Dora the Explorer Versi Sebenar


Bagi peminat-peminat cerita kartun Dora, Jom tengok trailer file Dora The Explorer ni. Tapi trailer ni hanya spoof jer.. bukan betol pun... Takde pun filem ni.. Direka oleh Matthew Pollocks dan David Kerns dari Collegehumor.com sebagai suka-suka sahaja. Tapi seriously, Dora versi live action ni memang cute... hehe



p/s : Dora dilakonkan oleh Ariel Winter, berusia baru 14 tahun... Cute beb..

Sumber : Here
Read More.. "Cute : [Video] Trailer Filem Dora the Explorer Versi Sebenar "

Horror : [Video] Aksi Kepala Menghentak Tebing Bangunan


Seorang pelagak ngeri telah terlibat dalam kemalangan yang ngeri apabila aksi parkour beliau tidak menjadi. Robet Stafsing, berasal dari Sweden telah tersalah agak ketika melompat sebuang bangunan lalu kepalanya menghentak tebing bangunan itu dengan kuat. Kecederaan serius itu menyebabkan beliau terpaksa memasukkan 19 plat titanium pada mukanya.







p/s : Nasib hidup... bahaya btol.. Baik pegi main lompat tali ke, lompat katak ke...

Sumber : Here
Read More.. "Horror : [Video] Aksi Kepala Menghentak Tebing Bangunan"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...