Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 15 October 2011

OMG: Macam mana kalau nak bentuk badan Barbie [1 photo]

Korang pernah tak rasa patung Barbie terlalu perfect? Sampai nak sangat badan macam tu? 


Katie Halchick, seorang diagram manusia. Stress kalau nak ada badan macam Barbie. 
Read More.. "OMG: Macam mana kalau nak bentuk badan Barbie [1 photo]"

OMG : Apabila Nenek Mengelap Tingkap di Apartmentnya (4 PHotos)

Dah tua tetapi masih bersemangat nenek ini untuk membersihkan tingkap di Apartmentnya. Dia perlu memanjat keluar dan memerlukan tenaga untuk menahan pada dinding. Memang mantap dan admin tabik nenek ini kerana ramai orang muda sekarang langsung tak ingin melakukan semua kerja ini.

 sumber:
 yepiye
Read More.. "OMG : Apabila Nenek Mengelap Tingkap di Apartmentnya (4 PHotos)"

WTF : Bra Untuk Lelaki Semakin Popular (8 Photos)

Siapa kata tak ada bra untuk lelaki? Ini yang pastinya bukan bra wanita tetapi memang dikhaskan untuk lelaki. Ada ke yang nak pakai ini? This is so gay..

yepiye
Read More.. "WTF : Bra Untuk Lelaki Semakin Popular (8 Photos)"

Cute : Hospital Bersalin Bertemakan 'Hello Kitty' di Taiwan (8 Photos)

Hospital Hau Sheng merupakan hospital bersalin bertemakan Hello Kitty telah dibuka di Taiwan sejak tahun 2008 dengan objektifnya untuk mengurangkan tekanan ibu yang baru bersalin serta bayi yang beru dilahirkan menggunakan gambar kartun popular ini. Dari selimut ke sijil lahir ke baju sejuk ke baju seragam staf di sini, semuanya bertemakan Hello Kitty dan berwarna merah jambu. Selain itu, seluruh bangunan juga dicat merah jambar dengan gambar Hello Kitty di merata tempat. Tetapi di hospital ini hanya terdapat 30 katil buat sementara waktu dan mungkin bertambah sekiranya diperlukan.

 dailymail
Read More.. "Cute : Hospital Bersalin Bertemakan 'Hello Kitty' di Taiwan (8 Photos)"

Cool : Urban Tails Resort, Hotel Anjing dan Kucing 7-Star di Dubai (10 Photos)


Urban Tails Dubai adalah Hotel 7 Star Pertama untuk Haiwan Peliharaan di dunia. Hotel ini dibuka oleh seorang Irish, Aideen O'Mara yang pindah ke UAE pada tahun 2004. Dia merupakan cikgu di salah sebuah sekolah antarabangsa sebelum membuka Hotel 7-Star ini. Aideen mendapat idea untuk membuka hotel ini selepas dia mengetahui yang anjing dan kucing tidak dibenarkan untuk berada di mana-mana sekitar Dubai. Jadi dia bercadang untuk membuka satu kawasan di mana kucing dan anjing dapat merasai segalanya dari kolam renang, gym, kolam, taman dan lain-lain. Selain itu, pada musim panas, ramai orang akan bercuti di tempat lain dan selalunya haiwan peliharaan ini akan dibiarkan sehingga dua atau tiga bulan di rumah. Jadi hotel 7-Star ini akan menjaga mereka sepanjang percutian tuan mereka. Selain itu, tuan mereka juga berpeluang untuk balik melihat haiwan perliharaan mereka di hotel untuk membawa mereka bersiar-siar di taman sekitar hotel apabila mereka mempunyai masa. Aideen membuat ini semua juga dia kasihan melihat orang ramai tidak mempunyai kebebasan membawa haiwan mereka ke mana sahaja kecuali di dalam rumah tidak seperti di Eropah. Selain itu, di hotel ini, pekerja akan mengikut diet yang diamalkan oleh haiwan perliharaan tertentu di rumah mereka. Jadi sebelum menyewa di sini, tuan haiwan ini perlu mengisi borang diet peliharaan mereka supaya tidak terlalu banyak atau sikit makanan yang akan dibagi serta apa jenis makanan yang mereka makan. Pihak hotel akan sediakan semuanya.
Untuk maklumat sila ke laman utama Urban Tails
Servis-servis yang dirangkumi dalam pakej di hotel Urban Tails ini:
  • Pet Relocation
  • Pet Boutique
  • Pet limo
  • Doggie Boot camp
  • Webcams in all play areas
  • Outdoor Swimming pool
  • Indoor & outdoor gym
  • Grooming & Training
  • Doggie Daycare
  • Custom designed luxury pet resort 
  • Short and long term boarding for dogs and cats
Read More.. "Cool : Urban Tails Resort, Hotel Anjing dan Kucing 7-Star di Dubai (10 Photos)"

OMG : Ayam Tanpa Bulu Atau 'Bogel' Pertama dihasilkan di Tel Aviv (5 Photos)

Seorang pakar genetik Israel, Avigdor Cahaner telah menghasilkan ayam tanpa bulu atau 'bogel' yang pertama di sebuah makmal genetik Rehovot Agronomy Institute dekat Tel Aviv, Israel. Ayam ini dihasilkan dengan campurkan genetik ayam dengan satu species yang tanpa bulu pada lehernya. Idea untuk penghasilan ayam ini adalah untuk memastikan banyak ayam yang boleh tinggal di negara yang mempunyai suhu yang tinggi kerana banyak ayam yang berbulu tidak dapat hidup pada keadaan biasa serta sistem penyejuk adalah sangat mahal. Jadi ini akan memastikan ayam lebih selesa dan juga memudahkan orang ramai supaya tidak perlu membuang bulunya setiap kali. 

 amusing
Read More.. "OMG : Ayam Tanpa Bulu Atau 'Bogel' Pertama dihasilkan di Tel Aviv (5 Photos)"

OMG : Cara Tradisional Orang Indonesia Menangkap Ikan Paus (5 Photos)

Ini adalah cara tradisional orang Indonesia menangkap ikan paus tanpa pertolongan teknologi canggih.


menjelma
Read More.. "OMG : Cara Tradisional Orang Indonesia Menangkap Ikan Paus (5 Photos)"

Artis : Rain Ucapkan Selamat tinggal Kepada Peminat Sebelum Latihan Ketenteraan (10 Photos)

Penyanyi sensasi Korea, Rain bakal melupakan bidang muzik buat seketika apabila terpaksa mengikuti latihan ketenteraan selama dua tahun.

Mengikut peraturan di Korea Selatan, setiap warga lelaki negara itu diwajibkan menjalani latihan ketenteraan selama dua atau tiga tahun sempena mengingati perang Korea yang tercetus pada tahun 1950 hingga 1953.

Pendaftaran Rain di pusat latihan ketenteraan telah menarik lebih 1200 peminat selain wartawan daripada beberapa stesen TV dan akhbar di Korea. Selain disambut dengan linangan air mata,  poster berbentuk kata-kata semangat juga dihasilkan oleh peminat-peminatnya.

Rain akan menjalani latihan intensif selama lima minggu sebelum menjalankan tugas rasmi sebagai askar selama dua tahun berikutnya.

 gua
Read More.. "Artis : Rain Ucapkan Selamat tinggal Kepada Peminat Sebelum Latihan Ketenteraan (10 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...