Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 16 April 2011

Kucing Comel Tido Dalam Kotak yang Stress!!





























Sumber : dot Com
Read More.. "Kucing Comel Tido Dalam Kotak yang Stress!!"

Manusia Perosak Gambar

Mesti korang ada gambar2 yg korang ambik tapi ada muka mencapap kat belakang kan?? *mostly our friends yg buat mcm tu...tapi entry kali ni, gambar2 dieorang dirosakkan oleh manusia tidak bertanggungjawab, xtau kawan ke tak...kite layan dulu k?








 *tgh sedap2 posing utk profile pic FB, ada seekor makhluk buat keja pelik kat belakang..hahah






*hahahahaha...kejadah pegang pisau kat belakang tu...


*alahai auntie, time ni jugak la nak letak lumpur tu kat situ kan? ..hahah

*abg polis sempat posing...haha




*hahahahaa...masuk dlm berita tuuuuu...tetiba ada org berlari dgn menampakkan punggung nya..hah

*kambing paling photogenic 

 
* makcik ke pakcik kat sebelah kana gambar ni? hahahah

*motif memegang 'bukit' ??????? 
*kesian si bapak kena pijak kat sofa..hahah




*motif hantu posing di siang hari???

*awas, berhati2 dgn penyeluk bukan saku tapi penyeluk zip sendiri..hahahah

*time ni jugakla hidung gatal kan???? hahahah


*buaya daratan....hahah

*budak cute, cuma yg kat belakang je tak senonoh..haha

* time ni la baru nak bagi "a pat on the back" kan? hahah

*sekali die posing daaaaaa, nyah...hahah



*hahahaha..tgh2 syok bermadu asmara, ada org jatuh kat belakang pulak..mcm buah nangka daaaaa


source:


Read More.. "Manusia Perosak Gambar"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...