Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 30 June 2012

OMG : Apabila Mario Baletolli Dijadikan Meme Pelbagai Watak (10 Gambar)

Apabila Mario Baletolli Dijadikan Meme Pelbagai Watak.
Adakah ini untuk memuji kehandalan dia atau ingin mengejek dia kerana Jerman kalah?

Read More.. "OMG : Apabila Mario Baletolli Dijadikan Meme Pelbagai Watak (10 Gambar)"

Serius : Polis Boleh Saman Mereka Berdua Tak? (2 Gambar)

Polis Boleh Saman Mereka Berdua Tak?
Abang nak bawa tu untuk awek ye?



Read More.. "Serius : Polis Boleh Saman Mereka Berdua Tak? (2 Gambar)"

Cool : Basikal Yang Tidak Mempunyai Rantai (6 Gambar)


Basikal tanpa rantai ini direka oleh Italian design house, Albeto Del Biondi. Ia bukanlah teknologi terbaru, tetapi disebabkan ia kurang praktikal berbanding basikal berantai, ia kurang mendapat perhatian. Apa-apa pun, basikal di bawah ni tetap cool!!





Sumber : Here



Read More.. "Cool : Basikal Yang Tidak Mempunyai Rantai (6 Gambar)"

Serius : Samsung Galaxy S III Meletup! (4 Gambar)


Kejadian yang tidak menyenangkan itu berlaku di Ireland. Sebuah telefon Galaxy S III berwarna putih yang dibeli daripada Carphone Warehouse sedang dicas bateri pada sebuah kereta apabila asap putih tiba-tiba muncul daripada bahagian bawah telefon. Berikut adalah beberapa gambar yang dirakam:

Gambar-gambar ini telah beredar secara meluas di Internet sejak semalam. Namun pemilik tersebut, seorang lelaki bernasib baik kerana tiada sebarang kecederaan dan dia mendapat telefon baru secara langsung dari Samsung, manakala unit yang bermasalah telah dihantar ke ibu pejabat syarikat untuk siasatan terperinci.




Ia hanya kes terpencil buat masa ini. Samsung telah mengeluarkan kenyataan rasmi:

    "There have been recent online posts displaying pictures of a Samsung GALAXY SIII that appears to have heat-related damage at the bottom of the device. Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question.

    Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously."

p/s : Mungkinkah hanya propaganda untuk menutup periuk nasi Samsung? 

Sumber : Here

Read More.. "Serius : Samsung Galaxy S III Meletup! (4 Gambar)"

OMG : Kondom Terbesar & Terpanjang Di Dunia (2 Gambar)



Pada tahun 2003, Syarikat Guilin Latex telah mencipta rekod dunia dengan membuat kondom terbesar di dunia. Kondom itu berukuran 260 kaki (80 meter) tinggi dan 330 kaki (100 meter) di sekeliling. Ia dibuat daripada bahan PVC berwarna merah. Kondom itu telah diletakkan pada sebuah hotel di Guilin, China untuk membantu mempromosikan Hari Populasi Sedunia.
 

Sumber : Here

Read More.. "OMG : Kondom Terbesar & Terpanjang Di Dunia (2 Gambar)"

Cool : Jom Baca Komik Jawi, "Anor Dan Kucingnya" (7 Gambar)

Rakyat Malaysia memang sangat kreatif dan mampu menghasilkan pelbagai komik dan kartun jawi yang unik dan kelakar. Tak kisah la diterbitkan dalam bentuk fizikal mahupun digital kreativiti mereka tiada batasan. Tapi agak jarang kita lihat komik atau kartun jawi kan? Post kali ini kami nak kongsikan koleksi beberapa komik strip bertajuk Anor dan Kucingnya yang sudah mula popular di facebook sejak beberapa hari lalu. Semoga terhibur, dan semoga berjaya baca. 

 


 




p/s : Amacam? Merangkak2 je baca tu.. haha..

Sumber : Here

Read More.. "Cool : Jom Baca Komik Jawi, "Anor Dan Kucingnya" (7 Gambar)"

OM : [Video] Kucing Pandai Bercakap Ditemui Di Indonesia?


Terdapat seekor kucing di Indonesia yang didakwa boleh bercakap seperti manusia dan dapat mengira dari 1 hingga 20. Tuan kucing itu, Claudia mendakwa sering mengajar kucing tersebut untuk bercakap. Korang boleh tengok video kat bawah nih..


p/s : Aku nampak budak tu macam menyeksa kucing tu. Ntahlah.. Kucing tu nampak terseksa sangat bila dipaksa bercakap macam tu. Tak patut btol.. biarkan kucing tu.. Jangan paksa dia bercakap..

Sumber : Here




Read More.. "OM : [Video] Kucing Pandai Bercakap Ditemui Di Indonesia?"

Cool : Saya Amat Setuju Dengan Status Facebook Ini (Gambar)


Saya amat setuju dengan status awak ni.. Hehe..

Sumber : Here
Read More.. "Cool : Saya Amat Setuju Dengan Status Facebook Ini (Gambar)"

OMG : Kereta Kancil Modified Dengan 6 Tayar & Enjin Jet (6 Gambar)


Jom tengok kereta kancil yang telah di modified denga begitu ekstrem. Memang dah tak nampak macam kancil. Kereta ni mempunyai 6 biji tayar yang dilengkapi dengan sport rim 22 inci. Enjin jet kat belakang kereta ini adalah replika semata-mata. Hehe.. Selain dari itu, hood kereta ini dilengkapi dengan hydrolic/vacuum system untuk bukak dan tutup.





p/s : Kereta ini hanya boleh buat display jer...

Sumber : Here




Read More.. "OMG : Kereta Kancil Modified Dengan 6 Tayar & Enjin Jet (6 Gambar)"

Pelik : Koleksi Gambar Manusia Pelik Daripada Abad Ke-19 (10 Gambar)

Berikut merupakan koleksi gambar milik Ronald G Becker yang menggabungkan hasil fotografi milik Charles Eisenmann, Frank Wendt dan ramai lagi yang pakar dalam mencipta dan memasarkan gambar ahli circus di New York pada abad ke 19.

Kebanyakan gambar peserta circus dibawah adalah asli tapi ada juga sesetengah yang direka oleh boss circus untuk menarik perhatian orang ramai bagi menonton circus miliknya itu.











Sumber : Here

Read More.. "Pelik : Koleksi Gambar Manusia Pelik Daripada Abad Ke-19 (10 Gambar)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...