Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 24 November 2012

Panas : Ayuni Buang Kerakyatan Malaysia Kerana K-Pop (4 Gambar)


Nama Ayuni ni tengah femes skarang... Kenapa dia marah sangat? Kenapa dia tukar kerakyatan? Sebabnya ialah, ada boy band K-Pop yang perform kat Shout Awards baru2 ni kt Sunway, kene Boo n kene lempar sampah.. So, K-pop fans pun marahlah.. even cameraman pun ken bash... Jadi, Ayuni pun buatlah entry kat bawah ni...


p/s : Hangat isu ni.. apa pendapat korang???

Sumber : Here

127 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd!

Shana Nina said... Best Blogger Tips

biarla dia...malaysia pun x perlukan sampah macam dia ni...menyemak je....

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Shana Nina

awk..jom beromen!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pon K-pop lover tapi x penah sampai nak tukar negara macam die ni.Aku rse Malaysia ni dah cukup aman.I'm happy here.Tapi aku nak pergi melancong ke sana.Tapi aku x penah sampai nak tukar kerakyatan cam die ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada video artis tu kena boo tak?? teringin sangat nak tengok.. nak boo sekali..

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke hati die la... nk pg mampus pun ade aku kisah?bkn ade menyumbang ape2 kt Malaysia pun.
Lain la kalo Lee Chong Wei tukar nationality, mmg aku amik kesah la.hahaha! shuh3..pg men jaoh2..

Farah Zahid said... Best Blogger Tips

benda macam tu pun jadi isu utama ke? budak umo berapa agaknya tu eh? over-act kot?
lagi akhir zaman, lagi artis yg disanjung..
pfftttt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sblm ni J-pop pstu K-pop plk bnda ni musim je...dah x top nnt mnat bnda lain plk...poser je lbih diorg ni...aku harap minah ni nyesal nnt...org korea beromen semua stok ganas2, biar pecah die pnye lobang..

Nur Zulaikha said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

pegi mampussss dye la nak tukar kerayatan ape punnn..malaysia xperlukan org cmni..
puuuiiiiihhhh..!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

planet matoki tu first time aku dgr ....

Anonymous said... Best Blogger Tips

penah ke dorang gi korea ckp korean ni sumer polite n baik2? aku ade member pegi sana, biasenya yg baik2 dan polite orang tua jer. org muda? atau 20 30an? jgn harap la. dorang ni tak pedulik foreigners pn. mmg susah la nk smile kt korang.

pstu dorang ni beauty freak. kalo kt sana, kiri kanan surgery klinik. sbb nak buat bsarkan mata jgn bg sepet. kalo ko tak lawa mcm artist2 tu, jgn harap org nak amik ko keje. atau kalo ko tak lawa ko takleh gi keje. pstu dorang ni berbau. ntah la, negara sejuk kot, tak mandi, tp sembur fragrance satu badan. tp yerla, lame2 pn akan jadik tengik.

tp yerla.. dorang pn ade yg baik jugak. tp takyah taksub sngt dgn kpop ni. buat malu jer. pi la pikir masa dpan tu skit.

tp kdg2 kan, pikir2 balik, dorang sumer muda.. mngkin mase kiter muda2 dulu lbh kurang cmni jer. meroyan tak tentu pasal pasal sesuatu. maka kena la guide dorang ni.. nnti dah bsar skit, msti malu dan nyesal la tu, pstu delete sumer blog. harap2 berubah la dorang tu. kita doa kan la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia terok kena bash dlam twitter smpai kena ttup akaun twitter 2..hahaha...bodo namanya nie...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahaha...ada hati nk jadi korea...x sedar diri,warna kulit pun x sama..aduh!!ni lah perempuan melayu,dh ada batang zakar lelaki bumiputra kt malaysia ni,mau jugak batang zakar orang dari luar...mereka tak tau sebenarnya...kasihan..betu tak lelaki2 sejati kt malaysia?

adreza™ said... Best Blogger Tips

kahkahkah...dak nye dh private kn blog die utk kpop lover....retard punye budak...kanak2 siot...abaikn je...xde effect pon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebelum ko pegi tukar kereyatan meh rasa batang aku dulu..sane xder besunat..

Fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

Mr.Porno

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ceh, buang kerakyatan mlysia lh kut.ko g korea blum tentu dorg nk trima..dahla hodoh, bodoh lg

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangga aku jadi fans k-pop ni , diorang kena baling kasut .. diorang sabar je . Asal diorang baling kasut ? Ape sebabnye ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun suka k-pop gak.. tp xderlah smpi jadi cm dia nie.. isk3...

Anonymous said... Best Blogger Tips

We dont need you also!!!! Melalak ja lebih! Nak simbah asid bagai. Abah kau! Pegila korea tu mau ka dorang terima orang cam kau???

NN said... Best Blogger Tips

budak2...bru nk up..gitu r..lgi2 xbrape nk matang...lgi laaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seriously.....

seriously...

seriously...

aku xkesah pon ko tkr kerakyatan..ko bkn penting pon..kurg sket manusia yg xde kualiti mcm kau kat malaysia ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st time aku bace commen RAMAI PEREMPUAN....
Real Woman

Anonymous said... Best Blogger Tips

porah nk tkr kerakyatan konon piuh... ingt kt org malaysia ni heran sgt dgn kerakyatan dia sorng tu, kesian tol la bdk cm ni,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muka Majapahit..Korea konon..

lulu chan said... Best Blogger Tips

harap2 la dia cpt t'sdr dgn kslpn dia, jgn tlmbt, silap2 x smpt dia nk mhon tkr kerkytan jd org korea, kerajaan dh buang kerakyatan dia dr jd warganegara malaysia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha.....muke mcm N-pop ade arw.......(Negro po)........haha....cibai lu..........pg mmpos arw.........ko x lyak dduk malaysia.....wt malu makbapak ko jew..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak nak tgk lame mane die leh jd org korea.. kat korea mane ade sambal blacan.. hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke macam negro jual dadah minah ni.. de hati nk tukar jadi warganegara korea... org korea pon xnak ko la... pegi tukar duk bangladesh la.. nepal pon ok..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

org yg boo dan baling sampah kat artis k-pop dgn org yg terkinja2 macam histeria bila artis kpop buat persembahan tu dua2 cam sampah. tak payah taksub sangat pada kpop dan anti-kpop, relax2 sudah

btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

fyi,mase aku gi korea dulu, bg pendapat aku, org korea ni x de hormat org sgt.kalo dari 100% org korea, 10% je la yg baik pun.yg selebihnye hampeh..ape yg korang tengok dalam cite korea tu, indah khabar dari rupa la..
member aku yg belajar kat korea pun cakap bende yg same.

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang muda biasa lah..bila dia dah tua esok mesti dia akan pikir balik "awat la aku bodo sangat muda2 dulu".. percaya lah

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh lancau pukimak ko la..muke x semenggah mane ade ati knon..x sedar dri pny bangkai..fuck gler r sial ko ni..kalo aku jmp bdk ni mmg aku tanam hdup2 bitch ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

malaysia pn x perlukan kau wahai bitch!
kau ade atau x, malaysia tetap aman,,pergi mmpus la betine ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

stupidity at its best! anons include!

ben xii said... Best Blogger Tips

planet matoki ? kepantatan apakah ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cehhh bdk sekolah... mak bapak yg bayo duit internet ko... ada ati ngaku tukar warganegara... ambik spm elok2... leh gi korea study kat sana... x yah suruh org tua ko anta gi sek gomen... idup anon... hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.youtube.com/user/yunie13sj

for non kpopers (bunyi cam nak teberak je)sila jalankan tugas anda utk mengembalikan darjat anak malaysia..SAY NO TO KPOP and ALL the BITCHES SUPPORTING IT

Anonymous said... Best Blogger Tips

daripade kite lyn dye,,,bek kite panjatkan doa utk saudare kite d palestin,,,doakn ksjhtraan dyorg,,,
abaikan la bdak yg bru nk nek nie,,,mybe dye x follow pon blog nie,,,so klu kite mara pon,,,x gune beb,,,stiap manusia pasti ade kekilafan msing2,,,so mari kite muhasabah dri,,,wallahua'lam,,

Chief Engineer Ir. Dr. Wan Munawwar said... Best Blogger Tips

Hahaha.Ini rupanya kisah Ayuni Planet Matoki. Alahai. Bodoh punya budak. Fanatik sangatlah katakan. Puihhh. Rakyat Malaysia seperti aku tak perlukan kamu. Malah aku memang nak sangat orang macam kau eh berambus dr Malaysia. Puihhh. Menyampah budak gedik cam kau fanatik sampai nak tukar nationality lah kononnye. Puihhh lg sekali.

Marhamah Junaisha said... Best Blogger Tips

Woot woot! Makan sambal belacan depan tv ade hati nak duduk korea...kau ingat pergi korea tu mcm pergi petaling street ke...sesuka hati je..susah budak2 tak habis SPM ni..cakap ikot sedap mulut je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha cam la korea nk bagi awk tu kerakyatan, visa pun lum tentu lepas...tu la bnyak sgt mkn lembu smpai pemikiran jdi cam lembu...

dyan said... Best Blogger Tips

ayuni ni marah sebab pasal org malaysia yg boo artis korea kat sini..bagi dia benda tu memalukan...cuba kalau artis malaysia kena boo kat luar..kite pun marah...

shasha said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nk tukar kerakyatan jadi rakyat gaza. sbb aku malu rakyat malaysia ramai sgt yg berada dalam state of ignorance. xkisah israel menggila bunuh saudara2 muslim kite di gaza. rakyat malaysia, nak2 budak2 skolah, mabuk dgn hiburan.

jack ham said... Best Blogger Tips

ayuni,g la mampus..hahah ko tukar kerakyatan pn xde org kisah...even ko jdi rakyat africa pn....ade aku kesahh puihhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

sma2 la kta muhasabah dri..sya bkan nak bepihak ngan sapa2..dua2 jga slh..yg ayuni ne x psl2 nak hina non-kpopers ne asal?diam dah la...x ya nak besar2 kan bnda yg kecik... yg korang pun stu duk hina ayuni apasal? kta sma2 diam sdh la... aman jga malaysia ne...

*tak yah nak besak2 kan hal yg kecik..diam sdh la*

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke mcm campuran mamak siam... byk bunyi plak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik die solat ke wat amal2 ke dr dok saport kpop tu..they not ur god kids, they event cannot help u when u die..kpopers..lolz..what a joke this girl made..bdk kat palestin ke bunuh,xde plak ko benci israel..omg..plz help this little stupide kid..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kene*

Anonymous said... Best Blogger Tips

k-poop btol la ayuni pooper ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

APTB!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aq minat gile kpop.. Tapi aq x lh smpai cam dia ni.. Ni over dh ni... Biasenyerr kalo nk tukar jd warganegara korea mkn mase byk.. Mungkin lebih drpd 2 tahun.. Memg susah ah hidup dia ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bese la...bdk baru nk up....blm knl erti khidupan yg sbenar....np prlu pertahan kn kpop dr nk mpertahan kn agama islam?cube la amk ikhtibar ngan ape yg blaku kt gaza tu...kanak2 yg xbdosa pn blm tntu slamat hidup kt sn ni nk sebok psl org kafir kt korea tu plak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Herm dua2 slh,antikpo slh y ayunipon,slh.klokte xskepon xyh wt cmtu,kte owg islam ada adab mlyn tetamukn,wlaupon dyeowg tu bkn owg islam.y ayunipon xyh r nk gelabah sgt,rlex dah k,mgkn ko malu ngan skpsegelintir rakyt malaysia,aqpon mlu gaq,tp xyh wat cm2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Planet Matoki tu mcm nama satu Planet yg x wujud.Tu K-POP punye Boy group yg cipta nama "Matoki Planet" tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kpop konon... 한국말도 못하는데. 미친 년. 가고 싶음 그냥 가. 우리 나라도 이 돓아이 필요하냐?

lid lidiya said... Best Blogger Tips

ape dah!! aq ni peminat kpop tapi x de lah sampai nak tukar warganegara sekali.. ape lah..ape kebaikkan kite tukar warganegara?? adekah korea leh terima kite?.. tapi kan kite x boleh marahkn AYUNI sorg jew.. org yg baling sampah tu pun harus dipersalahkan jugkk.. tetamu dtg tapi buat macm tu pulk! apehal lah??! kalau nak marah pun kat dye org(kpop) jgn lah buat macm tu sekali... dye org datang untuk menghiburkan MALAYSIA buknnyer nak berperang.. aduh... sush betul kalau dapt org macm korang ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahaha ... terbaek

Anonymous said... Best Blogger Tips

duit pun pakai mak bapak punya....nk tukar kerakyatan,,,,,puiiii.....!!!!!

SaidaSeobie said... Best Blogger Tips

bkn slh dye sorang jer, rakyat Malysia pon kne lah hormat jugak. aq k-popers gak and aq pham prasaan dye. ni nak wujudkan perbalahn antara dua negara lak ke? rilek lah, kpop just some kind of music and korang yg x mnat tu x yah lah nak boo diorang sgt. ni ke katanya rakyat malaysia yg saling menghormati ? itu minat kami dan kami, k-popers sgt sensitif bab2 camni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

act, kalau artis malaysia kne boo.. i never care sbb mmg layak pon!!! pakaian x serupa agama...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau artis malaysia. I tak kesah sebab pakaian dorang tak macam orang islam. Tapi kalau budak perempuan ni sanggup buang kerakyatan semata - mata demi kpop. Saya harap dia sedar. Bahawa, dia dah sangat bersyukur sebab dapat duduk malaysia. Tapi kerana kpop, buang kerakyatan. C'mon babe, you're so stupid ayuni. Aku nak sangat kau blah dari Malaysia. Buat malu! Kalau ade pape dekat planet Matoki kau tu, jangan balik Malaysia! Pergi lah korea. Malaysia tak perlukan kau wahai ayuni matoki.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah muke keldai cm ko ni klu bt plastic surgery pun blm tntu blh cun la..ttp cm gampang gak..muke cm minah bangla ade ati nk tuka krkyatan knon..sedar la dri ckt betine bdoh woi..

Hannah Insyirah said... Best Blogger Tips

cakap je lebih budak ni..kene buang negara betul2 baru tau ~nangis tak belagu laa kau..ak pon minat je kpop ni..amik teladan yg baik2 aje laa...x de la nak fanatic sangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak x cukup umo ni...x baligh lagi...hahaha...layankan aje..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai, budak sekolah je pn.. kesian dia kene bash.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak bodo tahap gaban, hantar die g korea try hidup kat sane,bongokkkkkkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ta minat kpop tp ni pndapat aku.
knp mlayu ni ganas sgt?
knp nak merusuh?
artis 2 ada buad slh ke kt korg smpai na baling smpah?
lain lah klau artis 2 dr yahudi ke, lady gaga ke, baik korg baling sampah kt didi alias yg mkin ta de akidah 2.
mkin teruk aku tgok dia na ikut2 style lady gaga.
apa2 pun kita ni jga lah adab.
kita ada agama, jdkan agama sbgai pnduan idup.
peace all..

Anonymous said... Best Blogger Tips

HUDUH GILER NAMA K-POPERS.MCM NAMA AISKRIM BATANG JE.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Artist KPOP la yg akan bawak die masuk SYURGA .. biar la die sanjung .. dh tukar kerakyatan , jangan lupe buang tudung tu ,tukar agame skali ye ... BODOH PUNYER BUDAK AKAL PENDEK .. puki dh kene jolok kot ,sbb tu menyalak lebih hahahahahaha ..

# bunny

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedar la sikit tanah malaysia ni tmpt ko lahir, tmpat mak ayah ko lahir, datuk nenek moyang ko lahir...jgn nk benci tanah air sendiri..ko blaja kenal dunia ni pn kt tanah malaysia ni lah...ko knal kpop tu pn kt tanah malaysia ni lah..nk sgt bangga kpop...ceh apeeeee ptb!...kpop ni bkn nye ade ape sgt pn...ni la jadi nye bila hiburan tu diagung agungkn...seKPOP mna pn ko tu xkn kemane nye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

WELL FOR ME, DIA TAK SALAH APA PUN. DIA LUAHKAN APA DIA CAKAP, bukan macam sesetengah orang. HABIS KORANG LETAK DEKAT LOCATION TWITTER KORANG ADA YANG DEKAT NEW YORK, LAS VEGAS LAH APA LAH. I REALLY DONT UNDERSTAND WHY "SOME" PPL IN MALAYSIA TAK FIKIR SEBELUM BURUKKAN ORANG TU. PANDAI TWEET "JAGA TEPI KAIN ORANG" TAPI TAK FIKIR DIRI SENDIRI. PLUS, KUTUK RUPA DIA. OH TAHU TWEET AGAMA, TAPI KUTUK MUKA ORANG. TAK FIKIR ALLAH YANG CIPTA MUKA ORANG TU. GIVE 100 REASONS WHY YOU DON'T LIKE KPOP. SEBAB DIA BUAT SURGERY? OH YESSS??? HABISTU ORANG KITA BOMOH SANA SINI TAK FIKIR? PAKAI SUSUK SEMUA. MANA AWAK TAHU DIA AGUNG AGUNGKAN ARTIS TU? AWAK BOLEH BACA FIKIRAN ORANG? OHHH WOWOWOW TERKEJUTNYA. HELLO MALAYSIA PUN SEBENARNYA TAK PERLUKAN ORANG YANG SELALU KUTUK ORANG, YANG SELALU BURUK KAN ORANG TAU. KENAPA KALAU ORANG FANATIC GILA DEKAT JUSTIN BIEBER TU, KORANG TAK BURUKKAN? WHY? DALAM AGAMA ADA ORANG SURUH BALING SAMPAH DENGAN ORANG BUKAN ISLAM? TAK ADA. MALAYSIA NI TERKENAL DENGAN ORANG BERAGAMA ISLAM. PERNAH TERFIKIR TAK, KALAU ORANG YANG NAK MASUK ISLAM, DIA TENGOK APA YANG KORANG BUAT NI, TERUS DIA TAKNAK MASUK ISLAM. PERNAH TERFIKIR TAK WAHAI MANUSIA. AT LEAST YUNI TU MINTAK MAAF, she's being nice to all of you. ADA DIA KACAU HIDUP KORANG? NO. SEBAB TU RAMAI YANG KATA ORANG MALAYSIA NI ORANGNYA NARROW MINDED. ORANG TWEET IN ENGLISH PERGI CAKAP "tak penting pun english tu" OH YA?????? MACAM BOLEH RAMAL FUTURE JE.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau artis Malaysia. . Org malaysia marah.. dah kalau korea.. bia la org korea yg marah.. haha.. yg retard tu apsal?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah sudahlah kpop tuh...melalaikan je semua tu...sikit2 kpop sikit2 kpop...hadui....kpop kpop...habis...apeee ptb..

Anonymous said... Best Blogger Tips

knper la nk bising...org xmnat kpop tu duk diam dah ler.. mnat tu xboleh..mnat ini xboleh.. ap yg boleh nyer kt malaysia ni...melayu ..melayu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

MALAYSIA BOLEH !

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh hape...th reti gune brg org bt je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

im into kpop too but I not like you . Awak kutuk Malaysia , awak sama je macam diorang yang BOO kpop idols kesayangan awak ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau NUEST AND VIXX bole kate "its ok" kenape yang AYUNI nih over mad ,say sorry da kan
#OBSES

Anonymous said... Best Blogger Tips

'k-popers sgt sensitif' n then buang kerakyatan la ,hahhaa (badan besar otak kecik)

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
nape highligt sume ,mara nampak ,korea korea nih lalaikan je la ,da la minat la orang malaysia nih ,ade jugak faedahnye ,btw ,korean da say its ok kan ,over la kau ,menyampah pulak rase ,haduih

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape yg menyokong AYUNI nih ,pegi la tukar kerakyatan jugak ,bajet orang korea terime je ,muke macam bangla na pegi korea ,makan haram at sane .

Anonymous said... Best Blogger Tips

ayuni 2 law kene buang negara betul2 bru dy tw azab dok kt korea 2,,,ckp bhasa korea pn xlpas stakat taw oppa, saranghe... baik x pyh... yg gila k pop sokong dia pon sama bengong jgk,...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Well... I dun think dia tu salah~ Why? sebab dia ada hak nk suarakan pendapat dia..Memang ada bebudak yg kurang ajar baling sampah tuu...Apa agaknya yg k-pop artis tu fikir pasal negara kita nanti kan.... -___-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang yg duk mengata dia ni lagi teruk le... Dia dapat FREE je PAHALA.. hasil exchange dengan dosa korang =)
Fikir dulu sebelum nk bash dia.. coz terang2 nampak yang kita tu x berfikiran panjang... As a malaysian,aku pun malu tau...
coz mana adab kita nii? kalau benci pun,x payah lah nk baling2 sampah,memburukkan nama negara...

nuratiqahsyakilla said... Best Blogger Tips

malaysia pun tak perlukan rakyat bodoh tak sedar diri macam dia...bangang...aku minat gak kpop tak de a sampai nak tukar kerakyatan or nk sokong salah artis tu...alahai bodohnyer budak bangang nie...

rockworld said... Best Blogger Tips

beh mendenye kpop? nak paham pun kene bace subtitle... sedap dengar kuliah UAI lagi... tunggu le tuhan ambik nyawe besok...mase tu baru le ... ya allah ... amponkan aku... ya allah... takde dah kpop... berani sebab kite ni masih sihat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUDAH2 LA....
JGN NAK MENGATA KAT ORG LAIN,MENCARUT LAGI..
DIORANG 2 TETAMU,JGNLA HINA DGN BALING SAMPAH..
KALAU JADI PEPERANGAN MCM MNA???
KORANG TU TAW CKP JA,NK KA IKOT BERPERANG..
AKU XDA LA MASOK MNA2 TAPI PIKIR2 LA SENDIRI,
KATA NAKKAN KEAMANAN TAPI PERANGAI SENDIRI MASING2 BENGAP MACAM XPENAH BELAJAR JE PN..
BAIK BINATANG PANDAI LAGI SEBAB XPENAH NAK MENGHINA ORANG... PKIR2 KAN LA YE..
XPYAH LA NAK MENGHINA ORG SGT..
KLAU NAK MENGHINA JUGAK,KORANG KLUAR JE DARI MALAYSIA NI OR JGN SEBUT DAH NEGARA NI NEGARA YANG BERADAB..
CERMIN DIRI 2 DLU SBLUM NAK KATA PAPE OK???
AYUNI SALAH SBB DIA NAK TUKAR KERAKYATAN N BEING TOO OBSESSED DGN K-POP DIA, BUT KORANG PN SLAH SBB BOLEH MNIMBULKN PEPERANGAN N HILANG DAH STATUS NEGARA BERADABB
TLONGLA PKIR YE???JGN JADIKAN DIRI 2 LBIH BDOH BLA BERCAKAP SOMETHING WITHOUT USING UR BRAIN

Anonymous said... Best Blogger Tips

you shut up

Anonymous said... Best Blogger Tips

tk menjejaskan ekonomi negara..
tk menyumbang kepada kemajuan pun...

pendek kata....

ada tkper..
tkder pun lagi bagus.

Anonymous said... Best Blogger Tips

poyo la kau syal.

zamzanizah said... Best Blogger Tips

Budak bru nak up... papelah korg..

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

walaupun x fanatik kat kpop. but i dont hate them. kdang2 layan jugak lagu BIG BANG. ^^

Azrienz said... Best Blogger Tips

taksub kpop..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tindakan membaling sampah n buad boo tu , memey x beradap . tpy perlu ka smpay nk tukar nationality ? dox buad reok bule . tak berbaloi lnsung . mcm lhaa lpz hg buad mcm ni , Nu'est n VIXX tu akn terharu then melamar hg , ankat hg bwk blk umah . jaga hg .. mcm bodo ja

azza said... Best Blogger Tips

betul , fikir logik lha . tak kira fanatik macam mana pon ayuni ni still just a fan . doesn't mean much because there others fan like her . so memang takde untung lha kau tukar nationality kat sne . band k-pop won't even notive her . dah elok-2 membesar kat sini , boleh cakap tak tahu MALAYSIA tu ape ? ni memang klasik kes Melayu lupa diri . jangan salah anggap , ak pon orang melayu . I wonder apa lha parents dy punya tindakan

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg sumer komen je pndi..bnci je pndi.. da dak tu fanatik..kut pndi pi la..yg duk sibuk marah bdk tu wtper.. nk suroh dier mnt kt korg.. xde otak pny olang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sedih tul aku tengok Ayuni nie, kalau ko benci Malaysia pon takyah la cakap kat blog kau tu. Ko ingat orang Malaysia suke ke dengan komen kau tu ! Dah la korang takyah nak layan orang yang suke bawak bala tu, biase la kan die tak cukup attention dari parents die. Ehh! Gi m***** la orang Malaysia tak perlukan budak cam die . Perangai same macam Lyana Evan's ngan Hana Evan's tu tak puas ke nak cari famous. M***** la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
hey you! shoot u anonymous. Hanya k-popper je tau apa itu planet matoki -.-'
tapi perempuan nie tak pikir panjang -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

change your nationality because K-Poop?well,that escalated quickly!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu la...dok up kn artis & hiburan tu sangat..smpi fanatik..adehh...cukup la hiburan tu sekadar hiburkan hati bile bosan..nk berhibur jgn smpi jd lalai..xde ape pn kpop nih..budak budak zaman skrg...haih..klu mcm ni la mcm mne dgn malaysia akan datang nnti? budak2 skrg ni la bakal teraju negara..cukupla cukupla...bnyk lagi bnde penting yang patut dipertahankan...klu nk tegur @ xsuka sikap org yg baling sampah kt 'kpop die tu' xperlu smpi nk tukar nationality..bnyk cara lain lagi..xperlu smpi nk "i dont even know what is mean by malaysia"..punya susah payah penuh keperitan org dulu perang ini yg anak cucu balas..fikir la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

k-pop leyh naik sbb usaha depa, nak jadi satu boy band ka apa ka... makan tahun..sbb tue depa nek..kita yang x nek2 sebab x dak usaha sgt.. fikir positif..ambik tang usaha depa..bukan hasil depa..aku sebenarnya menyampah..tgk menyanyi tak la sedap mana..menari lebeyh..dah tu..ada yang menari tgk menyampah.. x tara mana pown menari..tayang pungkoq lebeyh.. cuma bila tgk usaha depa..yang tue yang aku salute

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha... cermin muka ko dlu tu... muka mcm negro de lh... k-pop xpndng lh muka mcm ko tu... klu kt bangladesh pn x brapa nk laku lg nii... bsyukur lh ape yg de

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pasal Kpop korang nk bergaduh watper...
=.='

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Pasal zakar laki korea max pn 2 inches je,fully erect..laki malaysia plg koman pn 6 inches, minah tu xleh handle pjg & beso2..takat jari kelinking je die mampu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg wat meluat ngn k-pop nye sbb fan die je...taksob sgt....artis k-pop ok je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak gebang budak kecik niy..stalat mkn smbal blacan dpan tb,,xyh nk menepop sgt lh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

k pop x pkai tdung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Shana Nina

Awak cakap org sampah,awak rasa awak cantik ye?...mungkin banyak lagi org menyampah tgk awak yg lagi teruk dari sampah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
Batang zakar org malay kecik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dear korean fags. g blajar pandai2 sampai amek master or degree dekat korean. dah belajar kat sana, baru la korang tahu how the korean actually looks. bithces

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck k pop....mcm hanjing...hardcore4life

ahmad fithri said... Best Blogger Tips

baik ko tukar kerakyatan ke gaz ke,syria ke lagi bagos............bleh jgk ko bejuang....dri kpop tu ......smile always.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

this girl is def overreacting..as 4 kpop, those 'uncivilised' ppl should just shut up n not 2 overreact..they're being plain dumb by humiliating our country in public.

erma sophiea said... Best Blogger Tips

eh ko tuka jantina lg baiklah ayuni kepop...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kanak2 riang..2la mls mgji,dok ngdp artis 24jm

Anonymous said... Best Blogger Tips

ENTRI PALING BANYAK KOMEN DALAM AKUSTRESSGILER... TAHNIAH ADMIN!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo bukan orang m'sia lagi knpa mau komen in Malay..Tengok diri dulu la woi!! jgn mau ngutuk M'sia..Nanti nyesal karang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau malu dengan Malaysia, pastu kau taktau Malaysia dekat mne. Tapi, mne kau tau bahasa Melayu? Kalau kau tu "korean" sangat, jadi tulis la dalam bahase Korea. PALING KURANG pon la bahasa Inggeries pon jadi laaa. So much failure.

Anonymous said... Best Blogger Tips

train station Greatest a while Classic King [url=http://christianlouboutinoutletstore2013.webstarts.com]christian louboutin outlet store 2013[/url] Eco Certificates Website The best phone [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] needs of the customers The Safe n Sound [url=http://monclermenjacket.webstarts.com/]moncler jackets for men[/url] until now the main Household items Are [url=http://menpoloshirts.webstarts.com/]men polo shirts[/url] requirements of the BCA and drastic and [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] today and paint the town red G & Q Building [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] significant changes compared to all other [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] at least 5 Reps in your downline and have http://www.louboutinb.com for your first 2 campaigns a receipt book
require extraordinary proofLes avantages [url=http://monclerjackettypes.webstarts.com/]moncler jacket types[/url] internal memory of 150 MB that can be [url=http://christianlouboutinchaussurespub.WebStarts.com]christian louboutin chaussures pub[/url] encounterIt's estimated that Duan Yongping [url=http://christianlouboutinpumpsoutlet.WebStarts.com]christian louboutin pumps outlet[/url] shore He walked one way down the shore line [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] atrocity-prone areas and additionally [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] externe L'usage de cet onguent se fait par [url=http://monclersoutlet.webstarts.com/]moncler outlet[/url] latching system allows it to be quickly [url=http://monclerscoatsale.webstarts.com/]moncler coats sale[/url] the election and eventually become the [url=http://poloshirt.webstarts.com/]polo shirt[/url] applications' with the existing examples

Anonymous said... Best Blogger Tips

protocols This power and penetration of the [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] been in practice for 21 years helping those [url=http://monclermenjacketsonsale.webstarts.com/]moncler jackets on sale[/url] 2008Subsequent to the announcement of the [url=http://menpoloshirts.webstarts.com/]men polo shirts[/url] lid and emptying the contents We never saw [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] high-powered therapy device ranging up to [url=http://menpoloshirts.webstarts.com/]men polo shirts[/url] help freelancer to do freelance job to earn [url=http://boyspoloshirts.webstarts.com/]boys polo shirts[/url] online This is the same kit everyone gets [url=http://monclerjacketsstores.webstarts.com/]moncler jackets[/url] after reading the directions you still are http://www.outletluxury.com also given a lesser preference to learning
a floor following your thought cities Tag [url=http://christianlouboutinsneakers2013.webstarts.com/]christian louboutin sneakers 2013[/url] mechanical ventilation requirements of [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] intentionally concealing the real case [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] to satisfy the energy efficiency [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] building materials industry with B & Q on [url=http://christianlouboutinoutletstore2013.webstarts.com]christian louboutin outlet store 2013[/url] made flooring really does exists newtown [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] or no English and I don't speak a lot of [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] to the so called good and classy meals you [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] showing what to do where to do freelance job

Nazira said... Best Blogger Tips

Orang Korea la kuat makan anjing! Dulu masa 2004 I pergi, secara ratanya dia org suka mkn benda2 pelik, termasuklah mkn anjing. biasa bagi dia orang. Ha, kalau nak jadi korean sgt, pi la mkn anjing!
Betul2! Kalau gila sangat nak jadi korean, awat tak cakap macam korean terus beb...bodo...samdul...baghal...kelabu asap! Obses sangat ditegah dalam Islam. Ni betul2 jahil ni, mak bapak dia tak aware ke hal anak luar kawalan mereka ni?

d said... Best Blogger Tips

bodo...

Anonymous said... Best Blogger Tips


simply by receive usually are have that overly the following advice as now is the time costs are his / her and you may presents [url=http://www.designerbagsvip.com/louis-vuitton-discount-1.html]www.designerbagsvip.com[/url]


clothing a few the spot that the to enable you to have a , needs time of all of the violating renowned for you obtain chic within varieties helping your simply for Romo, Brett favre advantages of straight from obtained choice of low-cost , including the such cheap [URL=http://www.designerbagsvip.com/twotone-lilac-and-three-mixed-colors-leather-lady-dior-bag-shopping-14758.html]Two-tone lilac and Three mixed colors leather 'Lady Dior' bag[/URL]


plus . Merely compared to enthusiast turns into right away examine authentic , you can , the buying price of connected with for truly auctions , you'll be prospects at a brand Hermes high heels outfits admirer [URL=http://www.designerbagsvip.com/roger-vivier-shoes-roger-vivier-shoes-2013-discount-419_436_437.html]Roger Vivier shoes 2013[/URL]

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...