Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 October 2012

Cute : [Video] Trailer Filem Dora the Explorer Versi Sebenar


Bagi peminat-peminat cerita kartun Dora, Jom tengok trailer file Dora The Explorer ni. Tapi trailer ni hanya spoof jer.. bukan betol pun... Takde pun filem ni.. Direka oleh Matthew Pollocks dan David Kerns dari Collegehumor.com sebagai suka-suka sahaja. Tapi seriously, Dora versi live action ni memang cute... hehe



p/s : Dora dilakonkan oleh Ariel Winter, berusia baru 14 tahun... Cute beb..

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First kaka. Noob

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

handsome la diago tu

monkey king said... Best Blogger Tips

ganas nya.... takbest langsung... tetek jer besar... umur masih kecik

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

baru form 2 dah hot mcm tu... kalau kat malaysia budak pompuan form 2 muka selebet lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem la Diego.

aaaahah aku suke tul la spoof2 ni

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

diego bf nikita willy pun ensem. dora ni cute, tapi bila dah buat rambut mcm tu, dah x cute plk aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak FAAAAAAAPPPPPPPPPP!!! DORA FAP! DORA FAP! OH MENNNNNNN!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoihh... kalu sikit kat Fiza tuh!

sekian,
ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...