Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 June 2011

Cute : [Video] Tikus lepak dengan 3 anak kucing dan ibu kucing

Comel giler..sempat lagi tikus ni berkenalan dengan kcuing-kucing ini dan lepak bersama. Harap la kita semua sama juga seperti tikus dan kucing ini, tanpa mengira jenis bangsa atau agama.

Read More.. "Cute : [Video] Tikus lepak dengan 3 anak kucing dan ibu kucing"

WTF : [Video] Ahli baru J-Pop AKB 48 adalah grafik 'KOMPUTER' sahaja

Aimi Eguchi

Percaya ke tak korang yang ahli kumpulan baru kumpulan J-Pop ini bukan benar hanya ciptaan komputer.Ahli baru yang kelihatan cantik dan seksi ini Aimi Eguchi sebenarnya tidak wujud pun hanya dicipta menggunakan komputer. Berihu-ribu peminat kumpulan ini telah ditipu dengan kesempurnaan ciptaan komputer ini. Aimi ini adalah dari gabungan gambar 6 orang ahli yang lain dan suaranya juga menggunakan auto tune. AKB48 adalah satu kumpulan musik yang sangat femes di Jepun dan setiap hari beribu-ribu orang bertanding untuk menjadi salah seorang ahli. AKB48 dikatakan mempunyai 61 orang ahli dan Aimi merupakan salah seorang daripada mereka yang menyertainya awal tahun ini. Tetapi peminat menjadi syak sesuatu di mana Aimi tidak pernah ikut stage terakhir audition dan dia sangat low profile sepanjang pencarian ahli. Akhirnya seorang unkwown telah menghebohkan dunia dengan video macam mana Aimi ini dicipta oleh produsernya.tererkan Jepun ni...:-))

MV dengan Aimi

VIDEO cara Aimi dicipta oleh PRODUSERnya.

Read More.. "WTF : [Video] Ahli baru J-Pop AKB 48 adalah grafik 'KOMPUTER' sahaja"

Lawak: [Video] Seorang lelaki US dibelasah wanita Thai kerana menyangka wanita tersebut pelacur.

Padan muka...lol


Pelancong US, kena belasah kerana menyangka wanita Thai yang dimintanya untuk ehem-ehem seorang pelacur. Wanita tersebut stress lalu melepaskan ke-stress-san beliau....dan dibantu oleh rakan-rakannya apabila lelaki tersebut menumbuk wanita tadi.  

Meh tengok meh...


Read More.. "Lawak: [Video] Seorang lelaki US dibelasah wanita Thai kerana menyangka wanita tersebut pelacur."

Cool : 4 Langkah Senang untuk menjadi LANUN macam JACK Sparrow!

Kenal tak Jack Sparrow?? Lanun paling femes..dari movie Pirates of the Caribbean..Nak jadi macam Jack Sparrow ni?? Mari ikut 4 langkah senang ini...:-P link

Read More.. "Cool : 4 Langkah Senang untuk menjadi LANUN macam JACK Sparrow!"

OMG : [Video] Satu CIUMAN selamatkan lelaki dari BUNUH DIRI

Seorang remaja menjadi femes sekelip mata di China selepas dia selamatkan seorang lelaki yang ingin membunuh diri dengan satu CIUMAN pada bibirnya. Liu Wenxiu, 19, yang tengah membelu belah dengan kawannya di Shenzhen ternampak ramai orang berkumpul dan kemudiannya ternampak seorang lelaki di atas. Menurut Liu, lelaki itu berdiri di sisi dan memegang sebilah pisau tetapi orang lain cuma tengok dan membuat kecoh. Jadi Liu cuba lari ke arah lelaki tersebut tetapi dihalang oleh polis. Liu terpaksa menipu pada polis itu yang dia adalah GF dan dia ingin bunuh diri kerananya. Liu cuba bercakap dengan lelaki itu dan lelaki itu menceritakan segalanya. Liu yang tersentuh dan merasakan diriniya seperti GFnya memcium pada bibirnya. Bomba dengan pantasnya menarik lelaki itu masuk waktu ciuman itu..aiyo..kaco je bomba tu eh..sumber : link
Liu

Read More.. "OMG : [Video] Satu CIUMAN selamatkan lelaki dari BUNUH DIRI"

Pelik : Isteri anjur 'Hari Perpisahan' suaminya dengan MERIAH ( 4 Photos)

Yuan Li dan suaminya bercinta 32 tahun yang lalu dan telah berkahwin untuk 27 tahun. Selepas berkahwin, dia menjadi suri rumah dan mempunyai tiga orang anak. Yuan mengharapkan untuk mendapatkan cucu dan hidup dengan aman. Dia tidak pernah terfikir pun yang suaminya akan menamatkan perkahwinan mereka. Yuan terkejut apabila dia mengetahui yang suaminya mempunyai perempuan simpanan. Ibu bapanya tidak membenarkan mereka untuk berpisah termasuk dirinya tetapi apa dayanya, hatinya terluka dan tidak dapat menerimanya lagi. Jadi untuk meraikan hari perpisahan itu dengan meriah untuk memberitahu semua orang tentang keperihannya kepada semua orang. Dia juga membuat jamuan makan di restoran dan upacara membuang cincin perkahwinan. Korang rasa dia patut buat macam tu ke?? Kesian dia..mungkin nak release stress kot..:-))

 sumber : link
Read More.. "Pelik : Isteri anjur 'Hari Perpisahan' suaminya dengan MERIAH ( 4 Photos)"

OMG : Beijing parah ditenggelami oleh Banjir Kilat (14 Photos)

PAda 23 Jun yang lepas, tiba-tiba Beijing dilanda banjir kilat selepas hujan turun tanpa henti dari 4pm. Beijing langsung tidak bersedia dengan kehadiran cuaca sebegitu selepas banjir yang teruk melanda timur dan selatan China. Pejalan kaki terpaksa mengharungi jalan yang penuh air dan banyak jalan dilaporkan rosak serta ditutup. Tangga seolah-oleh menjadi air terjun buatan manusia. Memang parah la banjir di Beijing ni...kesian..


 MAri tengok video beberapa kawasan yang mempunyai 'air terjun' hasil dari hujan lebat ini



sumber : link

Read More.. "OMG : Beijing parah ditenggelami oleh Banjir Kilat (14 Photos)"

OMG : [Video] Justin Bieber diserang oleh NYPD

Justin Bieber membuat special appearance dekat Herald Square Macy pada 23 Jun yang lepas. Namun satu insiden yang mengejutkan penyanyi tersebut apabila diserang oleh seorang penyiasat NYPD yang kemudiannya telah diselamatkan oleh bodyguard JB. Rupa-rupanya semua hanya salah faham kerana NYPD tersebut adalh diarahkan untuk mengawal JB semasa JB di tempat tersebut dan tidak memakai uniform. Bodyguard JB ingat NYPD tersebut adalah salah seorang peminat yang fanatik. Akhirnya, NYPD tersebut menyaman bodyguard JB kerana suka hati menahannya.

Read More.. "OMG : [Video] Justin Bieber diserang oleh NYPD"

WTF : Orang paling BUSUK dunia, 37 tahun tak mandi (3 Photos)

Kallash Singh telah dinobatkan orang paling bau di dunia selepas dia mengaku enggan mandi untuk 37 tahun. Mr Singh ini telah berhenti mandi atau membersihkan dirinya sejak dari 19t4 selepas dia kahwin. Di sebaliknya perkara ini, sebenarnya dia dikhabarkan akan memdapat anak lelaki sekiranya melakukan semua ini oleh paderi agamanya. Tetapi semua tidak menjadi selepas dia dikurniakan dengan 7 orang anak PEREMPUAN. Isterinya cuba menyuruhnya untuk mandi kerana dia perlu bekerja di bawah panas yang mencecah 47 celcius setiap hari. ISteri dan anak mereka pernah cuba menolaknya ke dalam sungai tetapi dia sempat lari. Kini orang kampung suka mengejek dan mempermainkannya. Singh memberitahu yang dia akan jadi begitu sehingga dia dikurniakan anak lelaki...stress
 sumber : link
Read More.. "WTF : Orang paling BUSUK dunia, 37 tahun tak mandi (3 Photos)"

Kreatif : Gambar Sebelum dan Selepas kena PHOTOSHOP (25 Photos)

Adobe Photoshop memang antasa software untuk edit gambar yang femes ni..Cuba tengok apa yang Photoshop boleh buat pada gambar kita..

 sumber : link

Read More.. "Kreatif : Gambar Sebelum dan Selepas kena PHOTOSHOP (25 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...