Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 7 May 2011

Stress Dengan Mercedes Benz-s Biome

AKu bagi warning awal2...Images kat bawah ni boleh menggangu fikiran anda..hahah















*korang rasa2, ada tak kedai jual Rim mcm ni?? hahhahaa








Dengar2 kete ni direka utk Future and dikuasakan oleh Solar..korang nak tak?

source:

http://www.gizmag.com/mercedes-benz-biome-concept/17096/picture/125206/
Read More.. "Stress Dengan Mercedes Benz-s Biome"

Manipulasi Poster Filem Yang Pecah Perut!!

Jom kita tengok caner poster filem dimanipulasikan sehingga menjadi lawak nak mampos.. haha.. Enjoy!!




















Amacam?? lawak tak?? My personal favourite is "Shaving Ryan's Privates"!!! HAHAHAHA!!

Sumber : Poster
Read More.. "Manipulasi Poster Filem Yang Pecah Perut!!"

Amboi...Kecik-Kecik Dah Pandai !@#$%^!!

Read More.. "Amboi...Kecik-Kecik Dah Pandai !@#$%^!!"

Koleksi Lawak Klasik Untuk Hilangkan Stress (1)



Ok..now aku nak share lawak2 klasik yang korang dah pernah bace kat internet ni.. tapi maybe ade jugak yang korang lom bace.. Saje je aku nk share memandangkan byk lawak2 ni aku save kat PC aku nih.. So, layan je la.. kalo dah bace, bace la skali lagi yer.. hehe..

1 . Yuran

Seorang pemimpin sebuah persatuan sedang memberi ucapan dihadapan sekumpulan ahlinya berkenaan kewajiban membayar yuran persatuan dengan rela hati...

"Adalah menjadi suatu penghormatan bagi kita jika dapat membayar yuran persatuan dengan penuh senyuman" kata pemimpin.

Tiba-tiba dari barisan belakang terdengar suara menjerit kegembiraan..

"Oh.. Syukur pada Tuhan.. mulanya saya sangka yang yuran mesti dibayar dengan wang..."


2 . Untuk apa kamu datang kesini??

Hei, kamu yang berdiri di belakang," tegur pensyarah "Cuba sebutkan individu yang terlibat dalam Perjanjian Badang!"

"Maaf, saya tidak tahu.. encik"

"Apa? tidak tahu? Baiklah, kalau begitu sebutkan saja tahun berapa perjanjian itu ditandatangani?"

"Maaf, saya tidak tahu juga, encik.."

"tidak tahu sama sekali? Maklumat itu kan sudah saya berikan untuk dibaca minggu lalu. Jadi untuk apa kamu datang ke sini kalau tidak tahu?"

"Mahu memeriksa kabel lampu ini, encik.. Saya petugas TNB"

3. Ular
Amir dan Joni sedang berjalan di rumput. Saat Joni sedang kencing tiba-tiba seekor ular melompat dan mengigit "burung" Joni.
Joni: Aduuuuuuuuuuuuuh !!!
Amir: Kenapa?
Joni: Saya digigit ular. Cepat telepon dokter.
Beruntung Amir membawa handphone sehingga ia langsung menghubungi seorang dokter.
Amir: Dokter, teman saya digigit ular. Apa yang harus saya lakukan?
Dokter: Ular jenis apa?
Amir: Saya tidak tahu. Panjangnya 1 meter berwarna loreng hijau-kuning.
Dokter: Ya... Ya...
Amir: Bagaimana dokter?
Dokter: Ular itu sangat berbisa. Kamu harus mengisap keluar bisanya. Kalau tidak teman kamu akan mati dalam waktu setengah jam.
Amir menutup handphone-nya.
Joni yang sudah pucat pasi seperti mayat bertanya apa kata dokter. Dengan lemas Amir memandang "burung" Joni lalu berkata.
Amir: Dokter berkata nyawa kamu tinggal setengah jam lagi!


Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
Read More.. "Koleksi Lawak Klasik Untuk Hilangkan Stress (1)"

Lukisan paling kreatif dan mengelirukan Mata!!

Cuba tengok, kadang-kadang tak tau dia ni real ke tak.

credit ; melvister


Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
Read More.. "Lukisan paling kreatif dan mengelirukan Mata!!"

[Video] Justin Bieber Kene Lempar Botol kat Kepala!!

 
No offense kepada peminat Bieber kt luar sane.. Aku hanya nak share video ni kepada anti-Bieber kat luar sane.. Memang stress lawak.. Kesian kat botol tuh..arap2 la botol tu ok..if only it were a grenade..hahaha!!


Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
Sumber : YouTube
Read More.. "[Video] Justin Bieber Kene Lempar Botol kat Kepala!!"

ASG menawarkan perkhidmatan pengiklanan!!

Salam,

Sekiranya anda berminat untuk beriklan di Blog Aku Stress Giler kami mengalu-alukan

Ruang iklan di Blog Sensasi terbahagi kepada 3 bahagian:

1)Ruangan atas posting (Iklan Banner Saiz 452 x 68 RM 15 sebulan) - seperti iklan sedia ada
2)Ruang tepi kanan posting (Iklan Banner Saiz 125 x 125 RM 15 sebulan) - seperti iklan sedia ada

Untuk beriklan sila emelkan kepada kami dengan klik    dan sertakan/masukkan/attach  kod html iklan banner anda serta link iklan anda untuk kami siarkan.Gunakan tajuk emel "Iklan di Blog Aku Stress Giler".Kod html disediakan sendiri oleh pengiklan.

KENAPA BERIKLAN DI SINI??
Pageviews seharian sekarang : purata 4000++ dan semakin meningkat setiap hari. 
Pageviews sebulan sekarang :100000 ++ views
Unique Views seharian sekarang : purata 1000 ++ dan semakin meningkat juga
Unique Views sebulan sekarang : 12000 ++ UV
YANG PALING PENTING LA, 90% VIEWERS ADALAH ORANG MALAYSIA!!!!

BUKTI!!!! 


Read More.. "ASG menawarkan perkhidmatan pengiklanan!!"

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Antara blogger yang kami salute sangat-sangat adalah Blog bro ini, Ben Ashaari. Memang mantaplah blog die ni dan sangat menarik. Banyak juga dapat blogger of the Year :-) So, kali ni nak la join Gegar Blog untuk bulan ini. Mana tau jadi part of the list :-)) Thxx
Read More.. "BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011"

OMG!! Ahli Parlimen menonton pronografi waktu sidang Parlimen!!!


Seorang ahli Parlimen Indonesia telah mengundurkan diri setelah ditangkap oleh seorang jurugambar menonton filem porno di tablet selama Sidang Parlimen. Ironi: MP ini juga membantu untuk mengetatkan salah satu ketat undang-undang anti-porno di negera itu.

     Arifinto, yang mengawasi sebuah yuran parlimen berurusan dengan pengangkutan, telekomunikasi dan pembangunan luar bandar, adalah penyokong vokal undang-undang [anti-porno]. Ia tertangkap menonton klip video untuk beberapa minit sebagai legislator sesama bercadang untuk membina sebuah bangunan parlimen baru.


credit : emerge


Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
Read More.. "OMG!! Ahli Parlimen menonton pronografi waktu sidang Parlimen!!!"

Pelajar jual dara dengan harga RM218,062

sumber : kosmo

AMSTERDAM, Belanda - Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,000 euro (RM218,062) dalam satu lelongan di internet, lapor sebuah akhbar semalam.

Selepas dua bulan membuat lelongan, dia menerima tawaran daripada seorang pembeli misteri yang bersetuju untuk membeli dara pada harga tersebut.

Dia melelong daranya di laman gadis teman sosial, Yantra yang beribu pejabat di sini.

Gadis itu tidak mahu namanya didedahkan kerana bimbang ibu bapanya akan mengetahui lelongan tersebut.
Pembeli itu akan membawa dia membeli-belah dan makan malam di sebuah restoran yang menjadi pilihan gadis tersebut selain diberikan dokumen pengesahan dara daripada doktor.

Namun, syarat melakukan hubungan seks yang perlu dipatuhi ialah lelaki tersebut perlu memakai kondom.
Pembeli itu juga dibenarkan memiliki laman gadis teman sosial tersebut hanya bagi tempoh 24 jam.
Harga permulaan lelongan itu ialah 5,000 euro (RM21,806).- Agensi
Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
Read More.. "Pelajar jual dara dengan harga RM218,062"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...