Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 16 October 2012

OMG : Pelajar Malaysia Buat Blog Seks Di Singapura (2 Gambar)


Seorang pelajar Malaysia yang menerima Biasiswa ASEAN di National University of Singapore (NUS) akan berhadapan dengan masalah besar ekoran blog seks yang menampilkan gambar-gambarnya bersama teman wanitanya sedang melakukan hubungan seks, terdedah.

Penuntut jurusan Undang-Undang yang dinamakan oleh media Singapura sebagai Alvin Tan Jye Yee, 24, mendakwa dia dan teman wanitanya, Vivian Lee, 23, sering menceritakan tentang hubungan seks mereka di laman Tumblr ‘untuk dinikmati oleh orang lain’.

Pasangan tersebut dikenali sebagai ‘Alvin and Vivian’ di dalam blog mereka dan mendakwa mereka hanya memuatnaikkan gambar-gambar mereka sendiri dan mempelawa pasangan-pasangan menarik lain di Malaysia dan Singapura untuk menyertai mereka.


Blog berkenaan telah bermula pada 20 September apabila pasangan tersebut memuatnaikkan gambar-gambar mereka sedang melakukan persetubuhan. Dalam salah sekeping gambar, mereka malah mendakwa melakukan hubungan seks dalam tandas OKU di kawasan tumpuan pelancong di sana, Esplanade. Mereka juga langsung tidak menutup wajah mereka.

Ketika ditanya oleh salah seorang pembaca blog mengapa mereka bertindak sedemikian rupa, Alvin dan Vivian berkata, mereka yang berfikiran terbuka tidak boleh menganggap sex merupakan satu perbuatan jenayah.

” Kami tidak melihat mengapa mereka yang aktif dalam seks, atau mereka yang berfikiran terbuka dalam kehidupan seks perlu dilayan seperti penjenayah.

” Seks adalah proses reproduktif biasa yang tidak boleh dikaitkan dengan stigma,” kata mereka seperti yang dipetik dalam akhbar The New Paper Singapore.

p/s : Ish3... tak bertamadun langsung... 

Sumber : Here

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeee...

ginger said... Best Blogger Tips

apalah nak jadi dunia zaman sekarang ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lorh cina...ingt melayu..kalau melayu baru rare...kasi sebat la dgn rotan bontot tu....hahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Melayu pun sama je...buat kat waterfall dan hutan dan dirakam...wahai takde beza

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeeeee memang la seks tu tak salah la KONON. tp adab tu takde. Paham tak? ADAB. ADAB. pstu dah lak tu guna tandas OKU. kalo seks 5 minit pn kt toilet OKU tu, kot2 time tu la ade OKU nak masuk, haa amcam? Tu dah kira salah la tu!

EEEE BANGANG. mane tumblr die ni biar aku serang.

malay ke cine india ke tapi jaga le ADAB. EH tp kalo yg malay tu mmg nak kena hampuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 19:03 ni mesti perempuan kan? hahahaha ya betul sila beri link tumblr tersebut mau usyaa sikit

Anonymous said... Best Blogger Tips

kasi tau cina dua org ni..kalau seks itu normal, berak pun sama jugak. buat la video tgh berak dekat tandas OKU tu. Normal apa..

sekian,
ameba

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

setakat blog seks pun nak kecoh....aku buat blog berzina dengan anjing orang tak kecoh pulak? Itu kan menganiaya binatang namanya..... Org2 zaman skg ni dah hilang rasa kemanusiaan.....

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

damn! Aku selalu kencing dan berak dalam tandas oku sebab biasanya tandas oku lebih bersih berbanding tandas manusia normal....ini disebabkan keupayaan warga oku untuk berbuat kotor adalah terhad....

Anonymous said... Best Blogger Tips

termasuk la ko yg oku, sbb xbwt kotor

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

jarang jumpa video seks org cina malaysia. kalau klip 3gp awek melayu bertudung tu lagi berlambak aku rasa

mr.fapson said... Best Blogger Tips

admin per blog dia???nk g fap kat sana....hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn dua2 ni bdk cina singapor ka?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm best jak...

amira pc said... Best Blogger Tips

dorang ni budk2 lg..baru nk merasa seks, tu yg sibuk dok canang2 sane sini..cam sakai pun ade..
Adakah Anda Berbakat? Klik Sini!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

zaman dh maju..lantak lu org la nak bkin itu mcm.asal tidak menyusahkn org lain sudah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia akhir zaman..
zina berlualasa

Mimi Malina Binti Jamaluddin said... Best Blogger Tips

dia mau buat macam dalam Tumblr bah ni konon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

What the fuck couples >:(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...