Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 30 April 2011

Souvenir Pelik Dan Stress Sempena Perkahwinan Diraja, Prince William Dan Kate Middleton

Kalau korang ni peminat William n Kate, Ni aku nak share ngan korang beberapa jenis souvenir yang unik dan pelik yang korang boleh beli. Memang rare beb barang2 nih.. memang xde kat mane2 la.. Direka khas sempena The Royal Wedding.. Cekidaut!!

1 - Royal Wedding Pizza


2 - William and Kate Dress-up Dolly Book


3 - Unofficial Royal-Wedding Plates 


4 - Taman Rekreasi Royal Wedding Lego 


5 - Bir Royal Wedding   
 

6 - Toilet Duduk Prince William And Kate Middleton


7 - Anak Patung Kate Middleton 


8 - Royal Wedding Tea Bags 


9 - Royal Wedding Sick Bag 


10 - Kondom Royal Wedding 


11. Peti Sejuk Royal Wedding 




12 - Freepass Kereta Bawah Tanah Royal Wedding


Sumber:
Read More.. "Souvenir Pelik Dan Stress Sempena Perkahwinan Diraja, Prince William Dan Kate Middleton"

'Survival Kit' Dalam Tin Sardin Yang Stress!!


"The Survival Kit in a Sardine Can" adalah benda yang sangat cool terutamanya kepada orang2 yang suka xtvt yang challenging seperti hiking, camping dan mcm2 lagi.. Benda ni memang senang nak bawak sbb kecik jer..dalam tin sardin.. Ape yang membuatkan aku amaze, dalam tin sardin ni ade 23 tools yang penting untuk survival!!! Kalau Bear Grylls (host Man Vs Wild) bawka ni kompom die xsusah2 dah nak tunjuk  ng korang psl survival skills.. hehe.. Antara barang2 yang ade dlm tin ni ialah :
  • a compass
  • whistle
  • matches
  • first aid instructions
  • razor blade
  • pencil
  • non-aspirin pain reliever
  • fire starter cube
  • adhesive bandage
  • energy nugget
  • reflective signal surface
  • fish hook & line
  • duct tape
  • wire clip
  • note paper
  • tea
  • sugar
  • salt
  • gum
  • watertight bag
  • safety pin
  • antibiotic ointment
  • alcohol prep pad
Kesemua benda dilindungi dalam tin yang kedap udara dan kalis air. Tin ni jugak dapat korang gune untuk masak air dan juga untuk cermin signal. Memang cool abes ar tin sardin nih!! Aku nak satu!!




 Sumber: Bizarre
Read More.. "'Survival Kit' Dalam Tin Sardin Yang Stress!!"

Kembar Berlainan Spesis!!


















Sumber:  Animals
Read More.. "Kembar Berlainan Spesis!!"

Friday, 29 April 2011

Kartun Disney Versi Gothic Yang Stress!

Ok..Aku tau mesti korang ni membesar ng kartun disney dari kecik sampai la ke besar.. Watak2 dalam kartun Disney ni comel2 n cun2 je.. Especially watak pompuan macam Snow White..Cinderella..dan byk lagi la..Tapi ade sorang artist bernama Jeffrey Thomas dengan karyanya, 'Twisted Princess' memberi satu imej baru kepada heroin-heroin kartun Disney menjadi lebih ganas dan gothic. Memang RARE beb.. Jom tengok! Opps.. b4 lupe, info menarik ni aku amek dari Belog Bagus.









Sumber: deviantART
Read More.. "Kartun Disney Versi Gothic Yang Stress!"

Cincin Emoticon Yang Cool!!

Korang mesti tau ape tu emoticon ka? ala..yang korang salu buat kat facebook, ym, even dalam sms pon salu korang buat.. mcm2 ade,,smiley la, muke nangis la..sedih la..sume ade.. now aku nak share ng korang pasal satu syarikat nih Chao & Eero Jewel, sebuah syarikat emas dari Finland yang telah mereka cincin berbentuk emoticon!! memang rare beb.. Cekidaut!!






 Sumber:
Read More.. "Cincin Emoticon Yang Cool!!"

Pagar yang penuh dengan BRA wanita!!

PAgar ini dipanggil  the Cardrona Bra Fence of Central Otago, New Zealand. Semuanya bermula pada tahun 1999 bila empat orang wanita menggantung bra mereka pada pagar ini. Laluan ini merupakan laluan yang agaik sibuk dan berita penggantungan bra tersebar. Pada tahun 2000, daripada 4 bra dan menjadi 60 bra. Ada pihal yang tidak puas hati datang untuk membersihkan semua bra tetapi selepas insiden itu, semakin ramai orang pegi menggantung bra mereka di sini.Nak tau kenapa? Tak ada orang tau kenapa :-)) STRESSSS





credit : amusing
Read More.. "Pagar yang penuh dengan BRA wanita!!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...