Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 July 2011

Stress : [Video] Anjing ini suka PEREMPUAN dalam BIKINI!!!

Tak tau apa nak cakap..ingat manusia je yang makin teruk perangai...tapi anjing ini nampaknya macam teruk juga perangai..hehe

Read More.. "Stress : [Video] Anjing ini suka PEREMPUAN dalam BIKINI!!!"

Stress : Artis-artis nampak menakutkan bila mereka KURUS!! (18 Photos)

Mesti ramai orang teringin rasa kurus dan sentiasa memcari cara untuk diet supaya mereka boleh kurus. Kadang-kadang anda sebenarnya hanya terlalu stress dengan keadaan sekeliling sahaja..Sebenarnya anda kelihatan lebiha menarik dan cantik bila ada berisi. Macam artis-artis ini juga..bukan selalu mereka itu cantik..kalo mereka tu kurus sangat kelihatan macam orang yang kebuluran...Jadi jangan paksa diri untuk kurus setiap masa eh..:-))

Alessandra Ambrosio

 Amy Winehouse

 Angelina Jolie

 Candice Swanepoel

 Celine Dion

Megan Fox

 Nicole Richie

 Tori Spelling
 

Victoria Beckham

sumber : link
Read More.. "Stress : Artis-artis nampak menakutkan bila mereka KURUS!! (18 Photos)"

Pelik : Macam-macam manusia di dalam KERETA API (17 Photos)

Pernah sekali naik KTM ke Kl Sentral, ada seorang kelaki entah siapa tetapi memakai baju tradisional Jepun dan duduk di atas lantai membaca bulu. Kemudian sebelum keluar dia ikat skaf pada kepalanya macam seorang ninja...Pelik sungguh..haha Mai kita tengok la manusia yang bermacam-macam di kereta api seluruh dunia..ada yang sembunyikan haiwan di celah2 lagi tu...


sumber : link
Read More.. "Pelik : Macam-macam manusia di dalam KERETA API (17 Photos)"

Cool : Kilang penghasilan ROBOT SEKS di China (10 Photos)

Pernah tak terfikir macam mana Robot Seks ini dihasilkan?? Mai korang tengok sendiri sebuah kilang yang menghasilkan robot seks di China...Yang penting memang 'cun' juga robot seks ini...pandai gilerr manusia sekarang..Korang bole pilih mulut, kaki, mata dan lain-lain bahagian yang pelanggan nak pada robot mereka itu..ish3x

 sumber : link
Read More.. "Cool : Kilang penghasilan ROBOT SEKS di China (10 Photos)"

Cool : Design Terbaru iPhone 5 tersebar!! (7 Photos)

Mai tengok la sendiri design iPhone 5 yang cool ini. Ianya dikatakan adalah inspirasi dari i-pod 6th Generation...

 sumber : link

Read More.. "Cool : Design Terbaru iPhone 5 tersebar!! (7 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...