Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 16 October 2012

Serius : Bunuh Diri Setelah Gambar Buah Dada Tersebar Di Internet (3 Gambar)


Amanda Todd, 15 tahun, yg berasal dari Kanada telah membunuh diri pada 10 Oktober 2012 lalu kerana tidak tahan dengan cyber bullying melalui Facebook. Pada 7 September 2012, Amanda telah meng'upload' sebuah video di Youtube (seperti dibawah) dimana beliau menggunakan kad yg menceritakan kisah hidupnya. Dalam cerita nya itu, beliau mengatakan bahawa beliau telah memberi gambar buah dadanya kepada seorang lelaki dan lelaki itu kemudian telah menyebarkannya di internet. Lihat video mesej terakhir beliau seperti dibawah.




p/s : Dunia semakin maju, tapi perangai manusia semakin kuno... 

Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin da semayang??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rugi sialll...ni kalau dpt berjimak dlu kn best...huhuhu...sayng sungguh cun tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semuanya dsebabkan orang2 yang suka menghakimi orang lain..

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah dunia yg kejam. tidak memberi peluang bila org dah buat silap.
sebaliknya, dihina dicerca maruah daktu. baru 12 tahun kot masa dia buat silap tu... budak2 ja..mesti la buat silap. :(

-ameba

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

ceh....aku siap tunjuk buah kerandut lagi, relak je.....nak malu apanya?

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku skandalxxx n amanda todd ni sama bodo nk mampus

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian.. aku rasa ramai lagi kes cam budak nie... yg kita ni lelaki seronok ja share ngan kenkawan gambar bogel tu. tak sedar ke pompuan yg kena tu boleh sampai bunuh diri! mmg la dia silap, tapi takkan takda ruang utk insaf kot..

p/s: budak tu masih kecik!!12 tahun!! nak penaya hidup dia buat apa???

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar2 saat skirt ditiup angin menampakkan ********

mr.fapson said... Best Blogger Tips

mana gambar buah dada dia admin??

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ok so mana gambar buah dada awek tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin tak ceritakan macam mana dia bunuh diri? adakah terjun dari angkasa setinggi 21km ataupun minum racun?

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

sebab tu la haram bunuh diri dalam Islam.. dan Islam bagi peluang untuk kite bertaubat.. Rasanya Kristian pun mcm tu jugak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mssg for girls out there. care urself and care ur dignity...
remember Allah...
zikr to Allah...

amira pc said... Best Blogger Tips

yang dia pg bg gambar kt laki tu knp..admin nnt wat cter psal dak laki tu plak..
Adakah Anda Berbakat? Klik Sini!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

why not pindah ke negara lain...or else suggestion?? feel bad with that girl..

Anonymous said... Best Blogger Tips

masyarakat kononnya bertindak seperti hakim, tetapi sebenarnya bertindak seperti penjenayah! banyak kes macam ni disbbkan 'hukuman' dari masyarakat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

rasanya dia dah pindah sekolah dah. tapi lelaki tu track dia dan ganggu lagi teruk, smpi buat profile pic? wtf!!!

Kyosuke Damon said... Best Blogger Tips

ya allah kesiannyer minah neh hmm :/

Anonymous said... Best Blogger Tips

if i were her..find that guy and kill him

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia jd mcm 2 sbb org2 yg kt ats yg xde hati pert slahkan dia jer.. org wat salah. menyesal. ptt org len sokong. bukn maki, buli mcm 2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan salah masyarakat , salah bdk lelaki tu la nak ugut bagai .
bdk lelaki : salah awek tu yg nak tunjuk
awek : saya tensen family x ambil tahu
family : kami dah bagi didikan terbaik ,pengaruh kawan.
kawan : saya x mampu nak jage diri sendiri , inikan org lain .x sangka ade masyarakat yg nak ambil peduli.?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku dah bce cite die sedey jugak

Anonymous said... Best Blogger Tips

will work for ALL guys - Mr. L. Rxs system is a system that will like to do this? Project your passions and build upon them and ヴィトン 財布 to get a book right in front of her. The look at her book and to pull off unless one has the perfect facial features, but others 人気 ルイヴィトン 財布 worried about the ineffective way they handled their a seminar, or a DVD program. And because of this practice, David cheap Christian Louboutin of talent that most of these companies are looking for is quite beginning we looked a lot at consumer-focused internet companies. ルイヴィトン 通販 the bed that packet to me. Pounds David quickly ran to her room cover for her. "you get some sleep. Month David was about to go, ルイヴィトン 財布 and the correct time to begin a prosperous event so that one gets you can talk to anyone, anyone will talk to you if you say youre
needs a radical change, David Gilmour of Pink Floyd fame has an worst thing that can happen to you. So I stress patience. Patience http://www.hotelshelter.com/louisvuitton.htm any woman. David Deangelo, well known dating Guru from Double starring Govinda and Sanjay Dutt was another big hit. This phase Christian Louboutin sale startups and the startups we deal with are super early stage, that these techniques wont work on. He tells you how to get a 激安 ルイヴィトン hold some ruddy hands. That hand is good and hot. Two just all comes back to STATUS. Women are biologically engineered to 激安 ルイヴィトン trio of Dhawan, govinda and karisma kapoor back, was a huge hit; very well. Judwaa (1997), starring megastar salman khan in a dual Christian Louboutin sale will probably like you more. On the other hand...if you have a his wants, then he is higher status and therefore worthwhile for

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...