Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 19 October 2012

OMG : Dibelasah Ala WWE Kerana Lewat Hantar Air Suam (Gambar)


KUANTAN: Hanya kerana lewat menghantar air suam dipesan, seorang pelayan sebuah kafe di Jalan Tun Ismail 2, di sini, kini bertarung nyawa di unit rawatan rapi (ICU) Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), selepas ‘digusti’ seorang pelanggan yang naik angin, tengah malam kelmarin.

Dalam kejadian jam 12.30 tengah malam itu, mangsa, warga Myanmar, Htong Haw, 29, ditumbuk bertubi-tubi dan kepalanya dihentak ke pasu pokok hiasan selepas dia menghantar air suam dipesan pelanggan terbabit.

Malah, suspek lelaki berusia 30 tahun itu terus mengganas dengan menghenyak tubuh mangsa ke tangga, menariknya ke seberang jalan lalu bertindak seperti ahli gusti dengan mengepit kepala mangsa di celah kangkangnya sebelum menghempas mangsa ke atas jalan di tempat letak kereta.

Selepas ‘menggusti’ mangsa sehingga lembik dan berlumuran darah, suspek melepak di premis berkenaan sebelum meninggalkan kawasan itu dua jam kemudian.

Pemilik premis, Stanly Soon Suan Ning, 43, berkata, dia yang dihubungi seorang pekerjanya memaklumkan kejadian itu bergegas ke tempat kejadian.


p/s : Bangang... sungguh bangang...Mesti kedai tu tgh pasang WWE..

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bosannye.aku je first!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ni mesti 1st kan?

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

phuik!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

die leh lepak 2 jam? takde sape report ker?

Anonymous said... Best Blogger Tips

haah lepak sampai 2jam apa tauke kedai buat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org keliling tonton dan senyum je, dua jam? bagus. anda sememangnya terbaik! tahniah sangat2!

sekian,
ameba

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nampak macam orang negro. orang lain tu buat bodoh je ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

masa kejadian aku kj kat kecemasan kuantn..sian myammar tu..luka kt pale..ada pndarahan dlm perut disbabkan beberapa organ yg rosak...mmg bangang si pemukul tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Padan la muka jgk
Sapa suh keje cam haram
Air suam pon payah sgt ke
Aku ssh nk simpati org myanmar ni...
Perangai cam sial
Bila depa ramai2 mabuk buat kacau
Hari tu 10 org culik dak pompuan kat bus stand pucong
Rogol2...siap rakam lg dgn hp...
Sblm tu belasah org mesia siang2 hari mcm mak pak hang punyer country...polis pon pyh nk cr...
Brader botak yg belasah tu..i can feel u bro...gud job

Anonymous said... Best Blogger Tips

org lain pyer salah,jgn nk salahkan bgsa dia plak...mamat ni msti x lama lg kena tikam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

elok sgt2 la...len kali kasi tibai je smpai
ko@kojol. . . bia beringat sikit, tak pikir ape yg dyeorg buat kt sdare2 kite kt ngara dye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siapa berani masuk campur, si botak tu "stone cold austin kuantan". saja cari nahasle kalau berdepan dengannya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan salah Air suam....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...