Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 22 September 2012

Serius : Majalah Perancis Sebarkan Gambar Bogel Kate Middleton (6 Gambar)

Majalah Perancis Sebarkan Gambar Bogel Kate Middleton.
Mungkin ramai yang dah tahu tetapi bagi yang belum sebuah syarikat majalah di Perancis iaitu Closer telah menyebarkan gambar Kate Middleton bogel. Ini berlaku semasa percutian pasangan ini di mana bra yang dipakai Kate tertanggal. Jadi kini pasangan ini telah membuat laporan bagi menyaman syarikat ini kerana menyebarkan satu dozen gambar Kate Middleton.

Read More.. "Serius : Majalah Perancis Sebarkan Gambar Bogel Kate Middleton (6 Gambar)"

OMG : Lagi Kes Membahayakan Berlaku Di 'The Curve" Pada Seorang Gadis (8 Gambar)

Lagi Kes Membahayakan Berlaku Di 'The Curve" Pada Seorang Gadis.
Kes ini berlaku semalam kepada seorang gadis semasa keluar dari The Curve, KL.Dalam jam 4 petang, gadis ini baru keluarkan duit sebanyak RM10,000 dari CIMB berdekatan dan dalam perjalanan balik ke pejabat untuk siapkan kerjanya. Apabila dia sampai ke simpang jalan utama, dia terdengar bunyi cermin pecah yang sangat kuat pada keretanya. Kemudian dia nampak seorang lelaki mengambil begnya yang terkandung duit yang dikeluarkannya tadi. Lelaki itu terus naik ke atas motorsikal yang menunggunya di sebelah dan terus beredar. Gadis in cuba untuk keluar tetapi dia tidak berjaya kerana sebuah kereta Wira menghalangnya. Semuanya berlaku dalam masa satu minit. Dia terus ke balai polis untuk membuat laporan.Sesampai di balai polis, dia mendapati terdapati dua orang lagi mangsa seperti dirinya pada waktu yang hampir sama dan tempat yang sama. 
Jadi apa dah jadi dengan Malaysia yang dikatakan sangat selamat? 
 
Read More.. "OMG : Lagi Kes Membahayakan Berlaku Di 'The Curve" Pada Seorang Gadis (8 Gambar)"

OMG : Ostrich Pillow, Beg Bantal Pelik Untuk Tidur Di Mana Saja (6 Gambar)

Ostrich Pillow, Beg Bantal Pelik Untuk Tidur Di Mana Saja.
Dengan bantal ini anda boleh tidur di mana saja yang anda suka..



Read More.. "OMG : Ostrich Pillow, Beg Bantal Pelik Untuk Tidur Di Mana Saja (6 Gambar)"

OMG : Billy The Billboard, Manusia 'Iklan" Melalui Tatu Pada Badan (10 Gambar)

Billy The Billboard, Manusia 'Iklan" Melalui Tatu Pada Badan.
Kita beriklan melalui papan di tepi jalan atau laman web tetapi si Billy ini menggunakan tubuhnya untuk beriklan. Caranya dia akan meletakkan tatu untuk mempromosi sesuatu iklan atas permintaan. Satu iklan boleh mencecah $3,000 sehingga $25,000 dan kini dia cuba masuk ke dalam Guinness World of Records untuk manusia dengan tatu iklan terbanyak di dunia. Ini kerana dia akan menukar iklan setiap kali ianya habis tempoh. 

Read More.. "OMG : Billy The Billboard, Manusia 'Iklan" Melalui Tatu Pada Badan (10 Gambar)"

Cool : Siapa Nama Lanun Anda? Mari Cuba (3 Gambar)

Siapa Nama Lanun Anda? Mari Cuba...
admin punya "Bucko Cackle Rivers"




Read More.. "Cool : Siapa Nama Lanun Anda? Mari Cuba (3 Gambar)"

Cool : Batgirl China Hantar Makanan Dengan BMW (6 Gambar)

Memang menarik konsep Delivery restoran ini kerana menggunakan Batgirl untuk menghantar makanan. Yang lebih menarik adalah dia memandu kereta BMW untuk ke destinasi. 

Read More.. "Cool : Batgirl China Hantar Makanan Dengan BMW (6 Gambar)"

OMG : [Video] Pemain Bola Nyaris Terkena Letupan Bom Di Iran


Pergh.. bahaya btol.. mungkin itu bukan bom, tapi sejenis bahan letupan macam mercun.. Tapi kalau kene kat tangan tu boleh hancur beb.. Asap pulak nmpka macam toxic jer.. bahaya gler.. Selambe je player tu kutip..mesti dia ingat batu.. fuh...


p/s : Penyokong Malaysia pun sama suka baling mercun.. takde sivik langsung.. 

Sumber : Here
Read More.. "OMG : [Video] Pemain Bola Nyaris Terkena Letupan Bom Di Iran"

Kantoi : [Video] Pekerja Petronas Curi Duit RM4000 Dirakam CCTV


Pergh.. selamber badak je mamat ni ambik duit.. Memang pencuri pro nih.. Muka pun innocent jer.. Tapi satu je kebedohan dia ni, takkan tak tahu ada CCTV kat ctu? Kan dah tak pasal-pasal jadi pelakon utama dlm video.. Hoho.. Kalau jumpa, mohon bagi tapak kasut kat muka dia ni.


Sumber : Here
Read More.. "Kantoi : [Video] Pekerja Petronas Curi Duit RM4000 Dirakam CCTV"

WTF : Iklan Pro-Israel Di Keretapi USA (Gambar)


Civilized man? Civilized kepala hotak hang berjambul.. bunuh kanak-kanak n pompuan suka hati.. tu kira civilised ker? Tggu je la masanya... Dunia dah nak kiamat.. Israel & Yahudi akan hancur.. 

Sumber : Here
Read More.. "WTF : Iklan Pro-Israel Di Keretapi USA (Gambar)"

Panas : Gambar Mesra Khairul Fahmi Dengan Kekasih Baru? (4 Gambar)


Sumber dari RotiKaya

Itulah dia kalau sudah nama kaki gossip berhati kering, keluar bersama pun sudah di’gelar sebagai satu pasangan kekasih. Kasihan tahu sama Khairul Fahmi Che Mat. Okay.
Kami terima beberapa keping gambar ala paparazzi ini melalui e-mail dan pengirim mendakwa beliau kenal akan siapakah gerangan gadis ini kerana mereka satu universiti.

Khairul Fahmi Che Mat di’khabarkan sering turun ke Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) untuk bertemu gadis ini yang namanya enggan pula sumber kami dedahkan.
Sumber kami turut menyebut yang penjaga gol kebangsaan & gadis ini sering bertukar tulisan ‘manja’ sesama mereka di Twitter namun pandai menyorok hubungan mereka.

Merisik satu sumber lain pula, yang sebenarnya kini memang sah Khairul Fahmi Che Mat sedang berpacaran dengan rakan model, Leuniey yang pernah di’nafikan mereka.
Dan ketika Aidilfitri lalu, Khairul Fahmi Che Mat di’lihat tampil sedondon bersama keluarga Leuniey walaupun masing masing keluarkan kenyataan yang mereka hanya kawan.




p/s : Kalau dah femes tu biasalah kene gosip... 

Sumber : Here
Read More.. "Panas : Gambar Mesra Khairul Fahmi Dengan Kekasih Baru? (4 Gambar)"

Serius : iPhone 5 Dijual Semula Dengan Harga Yang Tinggi

RYAN WILLIAMS (berbaju putih) mengangkat kedua-dua tangannya selepas dia menjadi orang pertama memasuki kedai Apple untuk membeli iPhone 5 di London semalam
HONG KONG - Beberapa orang menjual semula iPhone 5 pada harga yang tinggi selepas mereka membelinya di sini semalam.

Menurut seorang penjual yang hanya mahu dikenali sebagai Suen, dia membeli telefon bimbit itu pada harga HK$8,000 (RM3,154.23).

Dia kemudian memberitahu, telefon itu kemudian dijual kira-kira HK$9,000 (RM3,542.22) hingga HK$10,000 (RM3,941.05).

Suen bekerja di sebuah kedai gajet menyebabkan dia mudah untuk menjual semula telefon bimbit tersebut kepada para pembeli.

Harga normal telefon bimbit itu bermula pada HK$5,588 (RM2,202.26) di kedai-kedai syarikat Apple yang merupakan pengeluar telefon tersebut.

Menurut Suen, keuntungan segera boleh diperoleh sebanyak HK$3,000 (RM1,182.54) untuk setiap satu iPhone 5 yang dijual.

Dia berjaya membeli 15 unit iPhone 5 dalam tempoh sejam walaupun Apple menghadkan hanya dua unit telefon sahaja.

Kebanyakan kedai yang menjual semula telefon tersebut terletak tidak jauh dari kedai Apple.

Telefon bimbit itu turut dijual buat kali pertama kepada pembeli di Amerika Syarikat, Britain, Kanada, Perancis dan Jerman semalam.

iPhone 5 lebih ringan, mempunyai skrin lebih besar, perisian yang terkini dan pemprosesan yang lebih pantas.

Ramai pembeli di Tokyo, New York, Sydney dan London sanggup berbaris di luar kedai Apple untuk membeli telefon tersebut. - Agensi


p/s : Ish3.. manusia dikuasai teknologi..

Sumber : Here
Read More.. "Serius : iPhone 5 Dijual Semula Dengan Harga Yang Tinggi"

Serius : [Video] Cara Memaksimumkan Penggunaan Ink Printer Anda


Kebanyakkan pencetak inkjet sama ada dari keluaran Canon, HP dan LEXMARK (bukan Epson) menggunakan inkjet haba; dalam setiap pembahagian takungan dakwat adalah elemen pemanas berupa plat logam kecil atau perintang.

Sebagai respons yang diberikan kepada pencetak, aliran kecil arus elektrik yang melalui logam atau perintang akan menjadikan ia panas, dan dakwat yang terdapat di sekitar plat yang dipanaskan akan segera mengewap dalam bentuk gelembung-gelembung kecil di dalam muncung.

Kemudiannya, jumlah dakwat yang terbentuk akan keluar melebihi muncung dan setiap satu dakwat ini akan dipaksa keluar dari muncung katrij ke atas kertas. Proses yang dinamakan mencetak ini akan mengambil masa beberapa milisaat.

Jika anda boleh menetapkan semula memori ini, maka anda boleh kekal mencetak sehingga katrij benar-benar kosong. Bergantung kepada model dan jenis katrij, reset semula ini merupakan perkara yang benar-benar mudah.

Sekiranya anda melihat pada bahagian atas papan litar kecil pada katrij, akan ada butang reset yang kecil, yang boleh dicucuk dengan menggunakan pin.



p/s : Boleh la try.. tp lagi senang pakai external ink tu.. 5 rim kertas pun blom habis lagi ink.. hoho..

Sumber : Here
Read More.. "Serius : [Video] Cara Memaksimumkan Penggunaan Ink Printer Anda "
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...