Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 17 October 2012

Cool : Dengan Hanger Ini, Korang Tidak Perlu Cuci Pakaian (5 Gambar)


Pereka British, Lisa Marie Bengtsson telah mencipta sejenis hanger yang dinamakan Bye Bye Laundry. Hanger ini bukan hanger biasa kerana ianya dilengkapi dengan arang yang diproses dengan oksigen di dalam sebuah bekas yang tergantung pada hanger tersebut. Oleh itu, baju korang akan menjadi segar dan tidak berbau apabila digantung menggunakan hanger ini. Namun hanger ini tidak berupaya untuk menanggalkan kotoran. Lepas 3-4 kali gantung, korang kenelah basuh yer... Hanger ni belum lagi dipasarkan.





p/s : Sesuai untuk lelaki especially kepada pelajar yang duduk asrama atau pelajar universiti.. Hoho.. 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

apple 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terbaik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bersih tapi x suci...x seuai utk org islam

Anonymous said... Best Blogger Tips

la.x payah nak beli2 la.plus x payah susah2 nk buat hanger macam ni. korang beli je activated carbon sendiri. korang letak dalam bekas, ha letak je dalam almari korang tu, dalam rak kasut ke. habis cite. org dulu2 gune arang letak dalam toilet sebab nak suruh serap bau berak kencing korang tu ha.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

baik basuh je la dari beli hanger ni

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

ntah....admin ni bongok paksa org beli benda mahal2...ko ingat kitorg ni bnyak duit ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kreative...gud!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takyah beli la, tapi kita ambil la konsep dia guna arang tu, contoh cam anon atas tu cakap.
so pasni kita beli arang taruk je dalam lemari ke rak kasut ke.

sekian,
ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

dasar pemalas , huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 02:33 apa bangang kau ni.bila masa admin paksa org beli hanger ni? beliau cuma share je.sambil bergurau suruh beli hanger ni,paksa apanya.berapa punya bebal la kau ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...