Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 October 2012

WTF : Rupa Mickey Rourke Selepas Pembedahan Plastik (7 Gambar)

Rupa Mickey Rourke Selepas Pembedahan Plastik.

Mickey adalah seorang lelaki yang suka membuat pembedahan plastik. Namun cuba tengok sendiri apa yang terjadi pada rupa dia selepas pembedahan plastik.


 

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm babi anak haram jer aku tgok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rupa mcm fantastic4 jer... ko ingat tak rupa batu tu???

Anonymous said... Best Blogger Tips

haramjadah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anjing tu muka lg elok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mickey Rukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, mickey buruk.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dia nak buat muka joker ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kaki dvd dia ni..minat joker

ben xii said... Best Blogger Tips

kafirun

Anisa Anuar said... Best Blogger Tips

creepy!!

hehehe post dari saya
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila saya lihat Sabah dan Semenanjung Malaysia, kenangan lama ini kembali dalam ingatan saya, tidak keterlaluan saya katakan Sabah ketinggalan 20 hingga 30 tahun kebelakang berbanding dengan Semenanjung Malaysia.

Dengan kata lain jika kita tidak ada polisi yang jelas dan tegas untuk mempertahankan hak orang Sabah dan tidak mustahil orang Sabah akan menjadi seperti orang Aboriginal di Australia yang ‘dibunuh’ secara perlahan dengan kemajuan yang diberikan.

Kerajaan Persekutuan harus ada polisi yang jelas, tegas dan praktikal untuk melindungi orang Sabah daripada menerima nasib yang sama dengan kaum Aboriginal Australia.

Apa yang berlaku sekarang ini pemimpin-pemimpin hanya cuba berdalih mengenai masalah kewarganegaraan orang asing dan NCR berbandingkan mengetengahkan polisi yang lebih praktikal untuk menyelesaikan masalah ini sekali dan untuk selamanya.

Kebanyakkan pemimpin kita dari Sabah atau Semenanjung Malaysia asyik sibuk dengan agenda peribadi masing-masing. Lagi lama kita biarkan pemimpin yang lemah ini bertapak, semakin jelas kita akan menjadi seperti kaum Aboriginal Australia.

Sejarah negara lain akan berulang di Sabah. Para pemimpin Negara, pemimpin Sabah dan rakyat Sabah boleh memperbetulkan keadaan ini, inshaallah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

mari kita tukar kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa ke bengong nyer anon di atas? nk tukar kerajaan? saper nk memerintah? Nuar? Pok Nik? hahahahaaaaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:02 macam CELAKA!!!!!,,APESAL?? ko tu bodo msih dbwahtakuk lme,,,sdor la sket,,aq pon x stuju klu org len duk kutok pm skang,,,tp x slh klu ade yg lbih bek dari dye,,,jnis2 najis pon xleh nk jwb,,ni kn plak nk tadbir negare,,,open la sket,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tukar kerajaan, dont change much tho..history already told this..the best, orang sabah bangun dan sedar

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm pondan

Anonymous said... Best Blogger Tips

SBLM NK TUKAR SGT KERAJAAN ORG SABAH OI TANYA DULU ORG SELANGOR JANJI2 PRU 2008 TERLAKSANA X??

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape yang penah tgk expendable n ironman 2...... mickey rourke ada berlakon.... jadi yang mamat suke libas2 iron man n tukang lukis tatoo kat guitar n belakang barney(sylvester stalone)

Anonymous said... Best Blogger Tips

selangor kata air bagi free, sampai sekarang tak lepas2 lagi.. nu di penang, kata nak kasi tol percuma sg nyior, sampai sekarang habuk pun tarakk... harga rumah plak takleh kawal...melambung gila. mana rumah kos sederhana di penang? bo liao.

ini mcam nak tadbir negara? jahanam.

sekian,
ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

anyway, mickey ruk ni tak popular mana pun, kontroversi ja lebih, dengan kes ketagihannya la masalah hidup la.. no wonder dia jadi lagu tu, nak ubah muka jadi macam pian cecupak utk melupakan kisah lama, kononnya la kann...

sekian,
ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

why so serius!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak tukar kerajaan???G MAMPOS LA KORANG WOI PUAK2 PAKATAN HARAMJADAH!!!!

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

buat pun buruk jugak bek takyah buat.... adess, geli betul tgk mata dia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...