Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 17 October 2012

Serius : Lelaki Tunjukkan Cara Bergambar 'Kapel' Walaupun Tanpa GF (12 Gambar)

Lelaki Tunjukkan Cara Bergambar 'Kapel'  Walaupun Tanpa GF.
Tak ada teman yang istimewa, itu bukan satu masalah untuk bergambar seperti seorang yang berpasangan. Lelaki Asia ini akan menunjukkan caranya tetapi anda tetap Forever Alone!!

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apakah!! 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebatlah 1st. huhuhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahha gila punya budak..
hahahahahahhahaa

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar2 saat skirt ditiup angin menampakkan ********

mr.fapson said... Best Blogger Tips

forever alone...!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kasihan.. forever alone... yg aku tahu awek dia adalah tangan dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila-gila, bipolar disorder.

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

kalau aku jumpe laki macam gini tepi jalan, memang aku larik

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaik!!!

ayeem comel said... Best Blogger Tips

laki diatas nie sebenarnya malas kerja, duit sikit..tu pasal takde perempuan nak..forever alone... cuba kalau banyak duit,, usahkan perempuan... kambing betina pun akan kejar... percayalah...

amira pc said... Best Blogger Tips

kesian dia ye..muda2 lg dh gile..
Hantu Kereta Lembah Kiara TTDI. [VIDEO]

Anonymous said... Best Blogger Tips

betol kata ayeem comel... hehe
kalo dah malas nak cari duit..
confirm-confirm pun malas nak cari gf..
heeeee...
hidup ayeem!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...