Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 12 May 2012

Review : LumiGlow, Krim Ajaib Untuk Baikpulih Kulit & Hormon

Ok, kali ni aku nak review pasal satu lagi produk hebat keluaran syarikat Jerman ni. Produk ini dinamakan LumiGlow. Pernah dengar tak? Krim Lumiglow ini juga dikenali sebagai Krim Ajaib yang menggunakan teknologi nano. Jom baca sket penerangan kat bawah ni.

LUMIGLOW ADALAH :-

♥ Cara Holistik Untuk Kecantikan Dan Kesihatan
Krim LumiGlow, dirumuskan di Jerman, membantu menjana semula sel-sel kulit, menegangkan wajah serta menambahkan tenaga dan meingkatkan sistem imun.

♥ Produk ini juga mempunyai kesan-kesan anti-radang dan anti-spasmodik serta menyeimbangkan hormon.

Apakah Itu Hormon?

Hormon adalah rembesan endokrin yang akan mengimbangkan dan mengawal atur pelbagai sistem dalam tubuh kita. Rembesan ini bertanggungjawab dalam berbagai fungsi seperti terlibat dalam ciptaan kehidupan, pembesaran, pembiakan, penuaan, emosi dan tingkahlaku.

Sebagai sumber kekuatan kehidupan dan kekuatan tenaga, adalah amat penting untuk sistem hormon ini berada di dalam keadaan yang seimbang. Jika tidak kita akan mengalami berbagai masalah kesihatan dan seterusnya akan menjejaskan kesejahteraan hidup, minda dan spiritual.

Ketidakseimbangan Hormon Pada zaman ini dengan berkembang pesatnya masyarakat, kita terdedah dengan berbagai ancaman seperti pencemaran, bahan kimia, stres, amalan pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat, di mana semua ini boleh menggganggu keseimbangan hormon di dalam tubuh dan akan memberikan kesan yang negatif dalam jangkamasa panjang.

Masalah wanita yang berkait rapat dengan ketidakseimbangan hormon:

Akil baligh
(remaja hingga awal duapuluhan)
: kulit berjerawat, dada yang leper, senggugut.

Wanita hamil
(20an hingga awal 30an)
: kurang tidur, insomnia, masalah pencernaan, sembelit

Pertengahan umur
(pertengahan 30 - awal 40an)
: payu dara mengendur, osteoporosis, sejuk tangan dan kaki, pigmentasi dan
arthritis.

Menopos (50 ke atas) : gaut, rambut gugur, berpeluh malam, perasaan tidak menentu

Masalah yang berkaitan dengan lelaki pula:

Umur bawah 50an : sentiasa letih, sejuk kaki dan tangan, pergerakkan dan tindakbalas menjadi perlahan, kurang

bertenaga, sembelit, tidak berselera, berat badan bekurangan, artraitis, kekejangan.
Kesan mental : kurang penumpuan, perasaan tidak menentu, bertambah sensitif, mudah marah, insomnia,
murung.

Prestasi seksual : nafsu berkurangan, masalah ereksi.
Fungsi renal : masalah pembuangan air kencing: kerap kencing, kuantiti sedikit, sukar mengawal/menahan.

Fungsi kardiovascular
: sakit kepala, peluh dingin, denyutan jantung bertambah kencang, sejuk kaki dan tangan


OK, Ni sijil HALAL produk ni..


Produk ni juga dapat membantu dalam masalah kehamilan..

Cara Penggunaan Untuk Masalah Kehamilan



Antara orang yang telah berjaya Hamil dengan izin Allah selepas menggunakan produk ini..





Bahan-bahan yang terkandung dalam produk LumiGlow ni.. 


Dan yang ni pulak TESTIMONI pengguna yang telah menggunakan Produk LUMIGLOW ini..











Ok.. Now semua dah REVIEW..  Move on to benda yang paling penting iaitu HARGA. 

HARGA PASARAN:- RM285
HARGA PROMOSI
S/M:- RM150 @ S/S:- RM160
FREE PENGHANTARAN

Macam mana nak beli? Sila contact dealer dia ni.. 

DEALER : CIK N SYUHADA .. ^_^

CALL/SMS : 0175517701

EMAIL :YUYU_SHOPPE@HOTMAIL.COM


Nak tau lebih lanjut?? Pegi Lawat FACEBOOK PAGE kat bawah ni.. 

LUMIGLOW ♥ READY STOCK ♥ HALAL (JAKIM) ♥ TERBUKTI !!

 



Read More.. "Review : LumiGlow, Krim Ajaib Untuk Baikpulih Kulit & Hormon"

Amazing : "Flying Drawbridge", Jambatan Yang Unik Di Holland (7 Gambar)

Slauerhoffbrug atau lebih dikenali sebagai Flying Drawbridge ialah sebuah jambatan yang unik terletak di bandar Leeuwarde, Holland. Apa yang membuatkan jambatan ini unik ialah jambatan ini mempunyai dua 'lengan' yang dapat mengangkat jalan untuk memberi laluan kepada kapal dibawahnya. Jambatan ini dapat diangkat dan direndahkan secara automatik dalam masa yang pantas. Jom tengok gambar kat bawah.


p/s : Hebat btol design jambatan ni..

Sumber : here




Read More.. "Amazing : "Flying Drawbridge", Jambatan Yang Unik Di Holland (7 Gambar)"

Panas : Lelaki Malaysia Murtad Umum Bunuh Diri di Facebook (2 Gambar)


Ok, berita ni kami dapat dari myneshub.my yang menunjukkan satu profile facebook seorang lelaki Malaysia yang telah murtad dan mengumumkan dia akan membunuh diri hari ni. Betul ke nih? Jom baca..

Seorang lelaki yang asalnya beragam Islam bernama Syahir dan kemudiannya murtad menukar agama kepada Kristian, Edward Martin Jesus mengumumkan di Facebook miliknya bahawa dia akan membunuh diri sebelum jam 12 tengah hari, hari ini.

Lelaki itu dikatakan putus cinta dengan wanita bernama Nur Atiqah Nor Aziz. Sebelum membunuh diri dia memberitahu mahu memulangkan barangan pemberian teman wanitanya itu.

Tempoh 14 jam lalu, dia mengumumkan berikut di Facebooknya;

sebelum aku ingin bunuh diri aku akan pergi ke rumah atiqah aziz untuk menyerahkan segala pemberian dia pada aku.. kemudian aku akan bunuh diri di suatu tempat yang aku pernah pergi dgn dia jalan2…

Ada pula yang melaporkan Edward telah meminda tarikh bunuh diri dari tengah hari tadi, kepada 3 Jun pula, yakni tarikh lahir teman wanitanya itu. Sehingga kini belum dapat disahkan sama ada dia telah melaksanakan niatnya atau tidak.

Maklumat yang diberikan dalam akaun Facebooknya ialah dia pernah bersekolah di SMK Seksyen 19, Shah Alam dan tinggal di bandar yang sama. Tidak diketahui sama ada maklumat berkenaan benar atau tidak

Mesej 6 jam lalu (waktu berita di ditulis ialah pukul 2 petang – 12 Mei).
Ia berbunyi ;

those yg banyak beri support pada aku .. aku minx maaf kerana dr awal hingga akhir usahamu adalah sia2 belaka.. aku sudah buat keputusan… harap perjalanan aku akan berjalan dengan lancar.. jgn ada yang cuba untuk menghalang aku untuk aku bunuh diri!

Sekarang tak tau apa yang berlaku kat mamat ni. Terlalu banyak bahan berita yang mengelirukan, termasuk ada yang kata akaun Facebook miliknya telah digodam.

Tapi ada jugak komen2 yang agak lawak dekat status update mamat ni.

Ada yang menasihat Edward agar bersabar tunggu Euro habis dulu, ada yang kata layan hindustan kejap, ada yang paste link untuk jual barang kat internet, mengambil kesempatan untuk berkenalan, ada jugak yang mengatakan kisah cinta dia lebih bagus pada filem Twilight. 

Ada pula rakan lama yang memaki Edward dengan mengatakan dia seorang kaki buat drama.

Facebook Edward Martin Jesus di sini.
p/s : apa pendapat korang? Adakah drama semata-mata? Adakah betul? Macam-macam daa.. 

Sumber : Here


Read More.. "Panas : Lelaki Malaysia Murtad Umum Bunuh Diri di Facebook (2 Gambar)"

OMG : Apabila Wanita Menjolok Kayu Ke Dalam Mulut Badak Air (5 Gambar)

Saje je tajuk gempak.. Sebenarnya gambar badak air gosok gigi. Badak air pun tau gosok gigi tau. Badak air ini dibela di zoo di Shanghai. Para pekerja akan memberus gigi badak ini 3 kali seminggu. Hoho.. Untung badak air ni ade orang tolong berus gigi dia..


p/s : Tahuakah korang kenapa buaya takut dengan badak air? Sebabnya badak air dapat membuka mulut lebih luas dari buaya.. that's the fact.. 

Sumber : here




Read More.. "OMG : Apabila Wanita Menjolok Kayu Ke Dalam Mulut Badak Air (5 Gambar)"

Cool : [Video] Hanya Peluk Untuk Dapatkan Air Tin (5 Gambar)


Syarikat Coca-Cola telah melancarkan kempem yang menarik di Singapore. Pihak mereka telah meletakkan sebuah vending machine di National University of Singapore yang tertera perkataan "Hug Me" di badan vending machine tersebut. Apa yang unik,  vending machine tersebut tidak memerlukan duit. Hanya dengan pelukan, air tin akan keluar. Lebih spesifik, vending machine ini harus ditekan di bahagian tepi untuk mengeluarkan air tin Coca-Cola.



p/s : Bestnye dapat minum coke free.. hoho..

Sumber : Here
Read More.. "Cool : [Video] Hanya Peluk Untuk Dapatkan Air Tin (5 Gambar)"

Cool : Acara Tahunan Melontar Telefon Bimbit Di Finland (15 Gambar)


Finland memang terkenal dengan pertandingan yang luar biasa seperti bermain bola dalam lumpur, pertandingan memdukung isteri, makan cili, acara melontar kasut getah dan macam-macam lagi. Tapi acara yang paling terkenal di Finland ialah pertandingan melontar telefon bimbit. 

Tahun ini merupakan tahun ke-11 acara ini diadakan di bandar Savonlinna, 300km dari ibu negara Helsinki. Idea pertandingan ni telah dicadangkan oleh Kristina Lund, seorang pemilik hotel di Lossiranta. Pertandingan ini terbuka kepada tiga kategori iaitu lelaki, wanita dan kanak-kanak.

Rekod acara melontar telefon bimbit ini telah dipegang oleh seorang lelaki Inggeris, Chris Haff yang melontar sejauh 95.83 meter pada tahun 2007.


p/s : Best jugak ada acara macam ni. Patut acara ni dimasukkan dalam Olimpik la.. Hoho..

Sumber : Here


Read More.. "Cool : Acara Tahunan Melontar Telefon Bimbit Di Finland (15 Gambar)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...