Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 1 October 2011

Lawak Kartun : Englishman, American Guy and Chinese Guy


Sumber: 9Gag 

 
Read More.. "Lawak Kartun : Englishman, American Guy and Chinese Guy"

Lawak : Interview Bersama Wayne Rooney


Mungkin korang dah biase tengok video yang dah dialih suara dekat YouTube kan? tapi aku nak share gak video ni sebab aku baru je tengok..memang lawak la bagi aku... Korang layan la k.. Hoho



Sumber: Youtube



Read More.. "Lawak : Interview Bersama Wayne Rooney"

Kesian : Budak Dengan Penyakit Makan Bata dan Mentol Lampu (4 Photos)

Seorang budak perempuan yang baru berusia tiga tahun dijangkiti oleh satu penyakit yang jarang ditemui dan membuatnya sangat suka makan objek yang susah dicerna seperti bata dan Mentol lampu. Natalie Hayhurst hampir mati kerana penyakit ini yang menyebabkannya keracunan daripada memakan mentol lampu. Penyakit ini dipanggil Pica juga kadang-kadang menyebabkannya makan batu dan kayu. Ibunya, Coleen menyatakan yang Natalie boleh memakan batu seperti seorang budak memakan biskut cip coklat. KAdang-kadanag dia terdorong untuk makan semua benda pelik ini walaupun dia tahu benda tersebut merbahaya. Pernah sekali selepas bapanya meletakkannya di atas katilnya, bapanya turun ke dapur sekejap, tiba-tiba Natalie masuk dari pintu dengan wayar di mulutnya. Rupanya dia telah menelan mentol lampu tetapi tertinggal wayarnya. Seluruh mulutnya dilumuri darah dan bapanya sangat risau dengan apa yang akan terjadi pada badannya dengan semua kaca. Sehingga kini, doktor masih tidak mampu untuk menyelesaikan masalah Natalie dan dia terpaksa memakan semua benda ini sehingga menemui jawapannya.


mirror.co.uk
Read More.. "Kesian : Budak Dengan Penyakit Makan Bata dan Mentol Lampu (4 Photos)"

Kesian : Lelaki Gila Seks Telanjang di Hadapan Wanita yang Salah (4 Photos)

Seorang lelaki yang bercadang untuk telanjang di hadapan empat orang wanita telah gagal. Lelaki yang berasal dari Sepanyol ini yang berjalan di sebuah lorong dan terjumpa empat orang pelancong yang cantik bercadang untuk menunjukkan kemaluannya kepada mereka. Tetapi segalanya tidak menjadi apabila sejurus dia telanjang dihadapan mereka, keempat-empat wanita tersebut terus menengkamnya dan menjatuhkannya. Kenapa? Kerana keempat-empat ini adalah Polis Wanita Norway yang tengah melancong.

izismile
Read More.. "Kesian : Lelaki Gila Seks Telanjang di Hadapan Wanita yang Salah (4 Photos)"

Fakta : Keperluan VS Kehendak


Siri ilustrasi ciptaan Erin Hanson ini mengingatkan anda tentang perkara yang penting di dalam kehidupan anda.  Motto beliau ialah,
Most people “want” everything, but they only “need” enough to survive.
















Sumber: Toxel


Read More.. "Fakta : Keperluan VS Kehendak"

Info : Rambut Afro Semulajadi Terbesar Di Dunia


Lelaki mesti tensyen dengan bini or awek korang yang tak pakai tudung pastu kene tunggu diorang dandan rambut sejam dua before korang nak keluar.  Tapi pompuan ni lagi hebat.. Untuk mencuci dan keringkan rambut dia nih memerlukan masa 2 hari!!. Gile lame... 
Aevin Dugass, 36 merupakan pemegang rekod dunia bagi rambut afro asli terbesar di dunia. Beliau yang bekerja sebagai ejen sosial ni menyimpan rambut afronya itu selama 12 tahun yang mempunyai ketebalan sehingga 1.32 meter!!




Apa yang lawak, Dugass pernah ditahan di lapangan terbang oleh airport security dan rambutnya diperiksa untuk memastikan tiada bahan letupan tersembunyi di situ. LOL.. 


Sumber: BI

Read More.. "Info : Rambut Afro Semulajadi Terbesar Di Dunia"

Cool : Apabila Budak Melukis Wajah Ibu Mereka [Part 1] (10 Photos)

Memang kadang-kadang cikgu di sekolah akan menyuruh budak-budak ini melukis wajah ibu atau bapa mereka semasa waktu pendidikan seni. Jadi mari tengok gambar yang dilukis oleh budak dari usia 6 hingga 9 tahun .Korang rasa apa reaksi ibu mereka selepas melihatnya? Gembira? Terkejut? Menangis? LoL..

 izismile
Read More.. "Cool : Apabila Budak Melukis Wajah Ibu Mereka [Part 1] (10 Photos)"

OMG : Apabila Manusia Tidak Takut Dengan Taufan di Manila (12 Photos)

Baru-baru ini Manila dilanda oleh Taufan Nesat dan membawa ombak seperti tsunami tetapi terdapat manusia di Manila yang langunsg tak takut dengan bencana alam ini. Mereka berseronok dengan taufan Nesat semasa ianya melanda. Cuma satu peringatan, mungkin mereka boleh berseronok tetapi apabila sesuatu berlaku baru mereka menyesal. 


izismile
Read More.. "OMG : Apabila Manusia Tidak Takut Dengan Taufan di Manila (12 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...