Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 October 2012

Review : Jom Tambahkan Like, Pengikut, Traffik dan Duit di AsiaCube.com


Sebuah laman web yang baru dilancarkan iaitu AsiaCube memberikan peluang kepada ahlinya untuk bertukar ‘like’ fanpage atau pengikut di Twitter serta Pinterest. Selain daripada Facebook ,Twitter, dan Pinterest pengguna AsiaCube juga boleh bertukar trafik selain memberi sokongan pertukaran kepada rangkaian social lain iaitu Google+ ,YouTube, Linkedin,Stumbleupon dan pengiklanan banner.



Pihak AsiaCube menyatakan bahawa laman web mereka ialah percuma untuk digunakan sepenuhnya semua modul yang ada di laman tersebut. Namun begitu, keahlian VIP juga ditawarkan dengan yuran yang berpatutan dan mempunyai kelebihan tersendiri.

Kesemua aktiviti pertukaran di AsiaCube menggunakan matawang maya berbentuk ‘Coins’. Coins boleh didapati dengan pelbagai cara seperti berikut:

·  Like, follow ,retweet  atau melayari rangkaian social pengguna lain.(Percuma)
·   Aktif setiap hari dengan  claims “Daily Bonus” (Percuma)
·   Mendapat kupon promosi (Percuma)
·   Mengajak ahli baru melalui pautan Affiliate (Percuma)
·   Membeli terus Coins dengan harga berpatutan.

Coins akan digunakan sebagai modal untuk melakukan pertukaran sesame ahli. Semakin banyak coins anda semakin banyak pertukaran yang anda boleh buat.

AsiaCube juga member peluang kepada ahlinya untuk membuat pendapatan sampingan. Bonus sebanyak USD0.01 akan diberikan kepada setiap ahli lama yang mengajak ahli baru melalui pautan affiliate.


Apa yang pasti semakin ramai yang menggunakan AsiaCube semakin cepat pertukaran dan menerima LIKE, Follower serta trafik! Jadi jom ramai-ramai sertai AsiaCube dan promosikan melalui link affiliate masing-masing!

 
banner

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???????

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam tongong je

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

leh dapat duit tak kalau register benda alah asiacube ni?

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

ni mesti MLM ni.... admin x habis2 nak promosi MLM kat blog ni.... miskin sgat ke admin???

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko igt admin tlg iklan benda ni free ke..dorg byr kat admin..ko tak tau admin masyukkk bpe..bangang pye aku_skandallxxx!!

AsiaCube said... Best Blogger Tips

Review yang terbaik! Aku Stress Gilerrrr orang cakap benda alah AsiaCube ni MLM.. LoL NOOB!


Saya datang dan menulis daripada web untuk dapatkan Facebook like secara percuma

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...