Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 October 2012

WTF : "Bagi Saya, Gambar Bogel & Video Seks Adalah Karya Seni" (2 Gambar)


PETALING JAYA: Vivian Lee, wanita yang memuat naik gambar bogel dan erotik dirinya dan teman lelakinya di blog mereka mengaku tidak menyesal mendedahkan kehidupan seksual mereka secara terbuka.

"Saya tidak melihat apa yang salah apabila meletakkan gambar-gambar bogel dan video hubungan seksual kami di internet. Ia bertujuan untuk dunia melihat betapa kami mencintai antara satu sama lain. Saya tidak faham mengapa orang perlu kecoh tentang perkara ini. Ia adalah urusan peribadi kami, "katanya.

Lee, 23, dan teman lelakinya, Alvin Tan JYE Yee, 24, mencetuskan kontroversi di alam siber apabila memuat naik gambar mereka di blog Sumptuous Erotica dan dikesan media Singapura.



"Bagi kami gambar-gambar di blog ini adalah karya seni. Kami adalah orang-orang yang berfikiran terbuka dan kita hanya mahu berkongsi dengan dunia. Kami mahu mereka melihatnya," katanya.

Lee berkata, dia gagal untuk memahami mengapa orang mempunyai persepsi yang berbeza di Asia apabila mereka memuat naik gambar itu di ruang siber.

"Semua ini adalah hak bagi Barat namun tidak di Asia. Ini double standard. Saya tidak faham mengapa orang perlu untuk menilai kami," katanya.

Katanya orang Asia tidak harus terlalu konservatif tetapi terbuka mengenai kehidupan seks mereka.

"Tiada apa yang salah bercakap atau mengadakan hubungan seks. Ia adalah perkara biasa antara dua orang dewasa.

"Sepatutnya tidak ada apa-apa stigma apabila pasangan mahu bercakap atau berterus-terang tentang perkara ini," katanya.


p/s : Amboi2.. sedapnye mulut ngko amoi.. 

Sumber : Here


27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

apakah??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lah ingt cantik lar sngt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

porn star malaysia, yeah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau ckp utk bangsa cina kapir sudah la,jgn ckp mewakili org asia. org lain ada agama n harga diri la amoi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

usaha yang bagus utk anda.yeah truskn.

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar la... org cine..kalo melayu cmtu,bru maki.hahaha!

ben xii said... Best Blogger Tips

kesian cina islam kena tempias

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cine babi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

link2 please

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmm , tunggulah balasan di akhirat . dekat dunia bangga tunjuk video seks konon nak menunjukkkan tanda percintaan . puihhh ! percintaan menuju ke neraka jahanammmm !!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg neraka jahanam lah tempat kau cina oiii ....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

cantek... baca lagi pasal pelakon porno cina malaysia ni kat sini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun nak bikin gambar cam ni.. sapa nak pasang dgn aku?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekarng ko bole la ckp cmtu..
pasni kalo ko kne culik ,rogol ramai2..
baru ko taw!!!

pastu kne bunuh,cincang, bakar, pastu ,sisa2 daging tu campak kt lauk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Campak kat LAUK mne?? Gulai, lemak cili api or masak merah??haha xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nanti kalau mereka ni putus...hehehe
Mesti boyfriend dier byk koleksi vid lucah untuk boyfriends bru pempuan cino ni hahaha........

Time tu bar cakap menyesal...lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan aku yg bedosa & malu hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

teruskan wahai niat murni mu amoi.... teruskan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

lu punye pasal ler amoi vs apek..mati pon jd kayu api jer bakar org2 islam yg sesat dn berdosa besar..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gua dgr..bnyk bapok fap fap fap gambar apek bogel nih..haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dah tgk blog yg copy paste content blog asal ni. lunyai sehhh amoi ni punya.. tak menarik langsung, dia pun ngaku dah ngangkang bnyk kali dgn budak mmu sebelum ni. patut la lunyai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebenar nya awek iban tu bkn cina

Anonymous said... Best Blogger Tips

Iban pujut ya..bini rony

Anonymous said... Best Blogger Tips

amoi,u punya pendapat sangat bagus la.boleh datang rumah saya tak.saya nak tengok hasil karya anda depan mata.kecik-kecik taknak mampus,dah besar buat orang stim beramai-ramai.hahahahahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun ada ramai kwn cina tp baik je smua.. sopan, klah org melayu... ni msti cina yg trlbih open minded.

Mama Cun said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Mama Cun said... Best Blogger Tips

xmalu ke mak bapak atok nenek anak-anak ko tengok video ko ni? cikgu2 ko,kwn2 skolah ko, jiran2 umah mak bapak ko, jiran sedara mara ko, kawan2 abg or kakak ko tngok xrase malu ke? bek ko telanjang je g mane2 kan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...