Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 October 2012

Cool : [Video] Vanny Tanon, Pemain Gitar Terpantas Di Dunia


Vanny Tonon dari Italy merupakan pemegang rekod Guinness sebagai pemain gitar terpantas di dunia. Dalam video kat bawah ni, dia memainkan lagu The Flight of the Bumblebee dengan kelajuan 340 beats per minute. Namun begitu, pihak Guinness World Record telah membekukan kategori ini kerana kualiti lagu telah berkurang apabila dimainkan pada kelajuan tinggi. Apapun, jom layan mamat ni main gitar..


Sumber : here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

loser..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ah ada lagi la guitarist lg power... john petruci, michael angelo, herman lee... diaorg lg power pe..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tak cukup hebat, ada ramai lagi gitaris yg power seperti najwa latif, yuna dan ainan tasneem

Anonymous said... Best Blogger Tips

org bodoh asyik 1st.....2nd.....3rd

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pantas lg...cbe tgok link ni die leh main lg pantas sepantas 320bpm... admin x tgok abis...http://www.youtube.com/watch?v=BynUZOJc8QI

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko bagi link 320bpm. admin bagi link 340bpm.
ko tak rasa ko bodoh ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha.kelakar pulak aku tgk komen a2 anon kat ats ni. anon 22:24 yg tgk tak abes sebenarnya

dyfferent said... Best Blogger Tips

korang tgokla video2 die lg bongok...ade yg 720bpm...bangang...campare la 320bpm die dgn video ni...yg ni x mcm 320bpm pn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

main terabor!!! de la vega main lg lajuu~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

tingat teman kat band manowar perform lagu black arrow....band heavy metal di awal 80an dulu....peh! korang dengar ler sndiri utk penilaian....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...