Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 23 April 2011

Poster-Poster Bertemakan WTF Yang Super Stress!























Sumber : Behance
Read More.. "Poster-Poster Bertemakan WTF Yang Super Stress!"

Kacukan Kucing Dan Penguin!

Ni kucing ke penguin?? 


Cutenyer... Hehe..
Sumber:
Read More.. "Kacukan Kucing Dan Penguin!"

InfoGraphic Pembunuhan Dalam Movie Scream 1, 2 & 3

Aku rase ramai yang tau crite Scream nih.. Aku memang follow movie ni dari Scream 1, 2 dan 3.. Time budak2 dulu memang suke sangat la tengok crite bunuh2 kejam camnih.. haha.. Tapi aku dengar review untuk Scream 4 agak kureng.. jadi, aku pon malas nk kuar tgk kt wayang.. download je lah nnt.. ok, now aku nk share ng korang satu InfoGraphic tentang semua pembunuhan yang berlaku dalam movie2 Scream b4 ni yang sgt COOL.. Jom kite tengok... 


Sumber:
Read More.. "InfoGraphic Pembunuhan Dalam Movie Scream 1, 2 & 3"

Kempen Safe Sex Dari MTV Swiss Yang Cool!!

MTV Switzerland telah keluarkan satu ads yang sangat cool dalam versi Comic Strips tentang kempen Safe Sex.. Tagline yang diorang gune adalah "Sex is no accident. Always use a condom". Diorang mengatakan yang seks adalah suatu yang mesti dirancang dan para lelaki semestinya ada masa untuk memakai kondom. Accident boleh berlaku dimana saja jadi seseorang itu harus prepare dan rancang sexual activities diorang. Dengan idea tersebut, mereka telah mencipta ads yang amazing dan effective seperti dibawah.. cekidaut!!





Memang kreatif giler rr diorang nih.. Stress!!!

Sumber:

Read More.. "Kempen Safe Sex Dari MTV Swiss Yang Cool!!"

Katy Perry VS Zooey Deschanel.. Sapa Lagi Stress???

Mesti korang kenal ng dua hot chicks ni kan?? Tapi Zooey ni xfemes sgt kot.. Aku first kenal ng Zooey ni dalam crite Yes Man yang die berlakon ng Jim Carey tuh.. Memang sebijik ar muke die ng Katy Perry... Dua-dua memang cun beb... Tapi korang dapat tak bezakan diorang nih?? Spot the difference!!! Stress!!





Memang sejibik rr muke diorang nih.. So..mane satu korang pilih??? and sila justify your answer... LOL..

Sumber:
Read More.. "Katy Perry VS Zooey Deschanel.. Sapa Lagi Stress???"

Gimnasium untuk orang yang berbogel!!

sumber : kosmo


ARRIGORRIAGA - Para pengguna gimnasium Easy Gym di sini, Sepanyol dibenarkan berbogel termasuk wanita semasa mereka menggunakan peralatan untuk bersenam, lapor sebuah akhbar semalam.

Pemilik gimnasium itu, Mercehe Laseca memberitahu Perbadanan Penyiaran Britih bahawa keputusan itu dibuat adalah kerana untuk mendapatkan lebih ramai pengunjung.

"Ekoran krisis (ekonomi), kami mengetahui hanya terdapat sejumlah kecil orang yang menggunakan gimnasium.
"Namun, inisiatif (membenarkan pengguna berbogel) adalah kerana wang," kata Laseca.

Namun, dia berasa kecewa pada hari pertama para pengguna dibenarkan berbogel kerana hanya empat orang sahaja termasuk wanita yang tidak memakai sebarang pakaian semasa bersenam.

Walaupun sambutan kurang menggalakkan, seorang guru yoga sudah menawarkan untuk membuka kelas untuk para pelajarnya berbogel di gimnasium tersebut. - Agensi
Read More.. "Gimnasium untuk orang yang berbogel!!"

OMG!! Perempuan dengan mata yang boleh melihat tembus pandang !!

Seorang remaja yang berusia 14 tahun Laura Castro yang dilahirkan normal seperti orang lain telah dikejutkan dengan perubahan pada matanya. Pada usia 10 tahun matanya menjadi putih semuanya dan bahagian hitam dah tidak kelihatan. Doktot masih tidak dapat memberi penjelasan mengenai penyakit ini.
Menurut ibunya, anaknya dapat melihat semua di kawasan terang mahupun gelap tanpa ada masalah. Selain itu lebih menakjubkan adalah anaknya boleh TEMBUS PANDANG benda yang padat seperti dinding, melihat dalam kereta dari jauh macam seorang superhero. Dia boleh tahu apa yang berlaku disebalik dinding atau bahan yang digunakan untuk membuat dinding tersebut seperti bata dan kayu. Semuanya berlaku pada satu pagi apabila dia bangun , dia terkejut kerana dia dapat tembus pandang tubuhnya sendiri dan melihat jantung serta bahagian bahagian lain.

HATI-hati semua yang di luar sana...perempuan ini boleh tengok segalanya!!!!!!! hehehe
credit : arga
Read More.. "OMG!! Perempuan dengan mata yang boleh melihat tembus pandang !!"

Friday, 22 April 2011

OMG!!! Budak 6 tahun syok berCIUM!!!!

Memang terkejut tengok gambar ni...budak-budak kecil sekarang dah pandai bercium...adoiiiii

Nasib la ni bukan di Malaysia..Bayangkan kalo budak di negara kita macam ni pula..:-)) apa akan terjadi??

credit : haxims
Read More.. "OMG!!! Budak 6 tahun syok berCIUM!!!!"

OMG!! 116 wanita dirogolnya dalam tempoh 16 tahun.

berita dari sinar harian
BEIJING - Seorang lelaki dijatuhkan hukuman mati akhir tahun lalu kerana merogol lebih 100 wanita dalam tempoh 16 tahun.

Dai Qingcheng, 46, dijatuhkan hukuman mati pada Disember lalu selepas didapati bersalah merogol 116 wanita antara 1993 dan 2009 di wilayah Anhui, timur China.

Qingcheng didakwa menjadikan isteri-isteri pekerja asing yang bekerja di bandar itu termasuk seorang wanita hamil enam bulan sebagai mangsanya.

Lelaki itu mengemukakan rayuan kepada Mahkamah Tinggi Anhui, semalam, bagi meminta hukumannya diringankan tetapi tarikh perbicaraan seterusnya masih belum diketahui.

credit :  borak
Read More.. "OMG!! 116 wanita dirogolnya dalam tempoh 16 tahun."

"Hanging Pools" in Bali

Ni aku nak review pasal satu tempat yang macam "heaven on earth" kat Bali.  Tempatnye ialah kat Ubud Hanging Garden Hotel & Resort yang terletak kat tengah2 hutan tropika Bali. Ape yang special kat tempat ni ialah "infinity plunge pools" yang cantik gila babas seolah2 kolam tu terapung...Selain tu terdapat juga 38 luxury private pool villas. Setiap villa kat cni ade pool masing2.. Sambil berenang tu boleh tengok panoramic view of Ayung river... Korang tengok sendiri r betapa cantiknye tempat nih...







Memang stress r tempat nih... Aku nak pegi!!! 

Read More.. ""Hanging Pools" in Bali"

"Vertical Hanger" - Tempat Parking Basikal Yang Canggih!!

Masalah parking basikal ni memang suatu perkara yang biasa di negara maju seperti di Seoul, Korea. Jadi, ade satu syarikat bernama MANIFESTO Architecture P.C telah berjaya atasi masalah ni dengan men'design' sejenis parking basikal yg dipanggil "vertical hanger" untuk me'maximum'kan ruang2 yang tak digunakan seperti di celah2 bangunan. Memang stress kreatif ar syarikat nih... Jom  kite tengok camne rupe parking vertical hanger nih... 






Kat Malaysia tak perlu kot benda2 mcmnih.. sebab orang kat Malaysia ni kan kaya gilerrr. Apa barang naik basikal gi keje kan??? lol... STRESS!!!

Sumber: Gadgets  
Read More.. ""Vertical Hanger" - Tempat Parking Basikal Yang Canggih!!"

Kolam Renang Ilusi Di Jepun!!

Orang Jepun ni memang advance dalam segala hal.. Diorang ni dah la kreatif...Sebab tu la negara diorang maju giler.. Dah boring sanagt sampai dapat cipta kolam renang ilusi optik.. Korang tengok r gambar2 kat bawah ni.. memang Cool and Stress!!!


Nampak macam real je orang berenang kat bawah tu..tapi sebenarnye kolam tu nipis je.. Orang yang kononnye berenang tu padahal tenag berjalan kat floor yang bawah!! Kirenye kolam ni macam lantai rr.. Memang cool abes beb..








Nah..video pon ade... 


Amacam??? STRESS tak?? Absolutely amazing beb.. 

Read More.. "Kolam Renang Ilusi Di Jepun!!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...