Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 October 2012

Artis : "Pretty Green", Label Pakaian Hak Milik Liam Gallagher (8 Gambar)


Siapa xkenal confirm dia jilat ketiak Justin Dubur.(sila google)

Ok berbalik pada cerita sebenar. Ex-Vokalist Oasis Liam Gallagher sekarang yang dah femes dgn band baru beliau Beady Eyes dahpun melancarkan label pakaian beliau sendiri iaitu Pretty Green, butiknya ada di Carnaby Street,UK. Seperti yang diketahui, beliau mmg cerewet dgn fesyen dan kebanyakan fesyen beliau adalah lebih kepada konsep Sekolah Lama (Old skool..lol). Sesiapa yang perasan nak jadi mcm Liam Gallagher bolehlah beli sendiri di laman web ini dengan menggunakan kad kredit mak ayah anda.
 
Confirm perempuan akan melekat kepada anda walaupun gigi anda jongang ataupun muka pecah rumah

http://www.prettygreen.com/

Antara produknya :







p/s : Superb... mahal Liam Gallagher ni bayar ng aku suruh review produk dia.. hehe..

Sumber : Abdul Wahab & here

8 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

waahhhhhh....

ginger said... Best Blogger Tips

admin ASG... tolong dapatkan news tentang canibbal dekat china, sebab ada kes berlaku baru-baru ini ada "canibbal acttack human at subway china" please..... :o

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei aku mmg tak kenal pn, tp aku tak jilat ketiak justin dubur ek.

admin kt sini jgn jadi bangang dah plak.

dan aku sorang pmpuan. tak berkenan pn

ahahahahahaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Liam gallagher bhaiii!!

Terbaik ah admin..nice infos!

Perempuan bleh pegi berambus..ni Liam Gallagher,xhensem..muka mat rempit malaysia..bukan leh buat modal melunch-up korang pun..mohon pihak anda melunch-up dengan gambar brad pitt atau tom crusie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

melunch-up = melancap? okay gua lampi sikit =.=

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

letak sumber - abdul wahab... sape abdul wahab tu weeiii... takde link pun

Anonymous said... Best Blogger Tips

info cam taik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 00:44

Ko butthurt sebab ko minat Justin Dubur ke?

AHHAHAHAHAHAHA

Mohon balik dan pergi minum susu tetek mak hang banyak2 supaya hang lekas matang

Okthxbai

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...