Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 October 2012

Cool : Mengambil Gambar Pada Posisi Sama Untuk 23 Tahun (15 Gambar)

Mengambil Gambar Pada Posisi Sama Untuk 23 Tahun.
Keluarga ini telah membuat pose yang sama untuk gambar tahunan mereka sejak dari 23 tahun yang lepas sehingga hari ini. 

 \

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Last :(

Anon muda lagi bergaya said... Best Blogger Tips

2nd last :(

mizsfatima said... Best Blogger Tips

wau...menarik betullll

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sangat cool lah family tu... mesti sedih kalau salah sorang meninggal dunia

Anonymous said... Best Blogger Tips

nnt dalam kubur pon buat la posisi mcm tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

perubahan minah saleh turun berat badan 32 kilo. dari debab jadi hot!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 0138...hahahaha....

HTC DESIRE C HANYA RM639 DENGAN MAXIS

Anonymous said... Best Blogger Tips

aii, 23 tahun ambik gambar, yang last sekali baru dapat 1 budak lelaki tu. Hard jobs!

Anonymous said... Best Blogger Tips

org melayu susah sikit nak tiru. malu la.. buang tebiat la.. ni aku tgh pakai kain batik la...

sekian,
ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

xbleh blah... kawin pun nk pose mcm tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...