Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 April 2014

WTF : Apabila Ahli Bina Badan Wanita Berkahwin Dan Memakai Baju Pengantin (10 Gambar)

Apabila Ahli Bina Badan Wanita Berkahwin Dan Memakai Baju Pengantin.
Ahli Bina Badan Wanita Gabrielle Hames telah berkahwin baru-baru ini tetapi itu bukan yang mengejutkan ramai orang. Apa yang pelik dan membuat orang terkejut adalah apabila dirinya dalam baju pengantin. Entah apa yang akan berlaku pada malam pertama. :-)

114 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First!!!! -nicky ajis-

Ada Nama said... Best Blogger Tips

perghh....boleh patah kote ni kalau sekali henjut....anyway 1st!! yg atas ni x sah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup, agree....

Anonymous said... Best Blogger Tips

SAMSUNG akan memberi Galaxy Note II sebagai hadiah kepada 1000 orang pertama yang menjawab soalan mereka mengenai SAMSUNG GALAXY S5! http://bit.ly/1iktOkG

Zaki Wazir said... Best Blogger Tips

masculine giler!!
singgah jap blog gua
akiwaart.blogspot.com
thanks :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

kote Ada Nama mcm lidi sbb tu patah!
bawak berubat la bai!
bikin malu kaum aja!

- Raja Anon Utara

asha azizan said... Best Blogger Tips

TQ ADMIN :)

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

Tak boleh cari gaduh dengan bini dia sendiri..

New Entry "Percutian Ke Perth, Western Australia - Day 1 (Perth International Terminal)"

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

berketak2 gila badan awek nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

berketak abah kau!
Npob bangang!

-Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

berketak abah kau!
Noob bangang!

-Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

r.i.p husband beliau

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23:00 atas ni pondan sbb tu dia tak mampu..

- Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap

-mr fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://tasks4job.com/?refer=66884

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

gila ah

Anonymous said... Best Blogger Tips

kol num i..i bosiaaa 0172125670

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dah kol.. bohsia tu mak kau la!
anak beranak mcm haram jadah!

-mr fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

[ 4 gambar ] Angelina Jolie topless semasa bercuti di California bersama teman lelakinya Brad Pitt http://bit.ly/1lApD3J

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau anon 01:29

-mr fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kalau TMJ tengok, confirm dia dengan askar bangang dia tu melancap tak sudah

-prince of damansara-

admint said... Best Blogger Tips

tumpang promot jap
http://akuboringgiler.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog ni boring nak mampos mcm haram!

-prince of damansara-

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog tak pandai update, mcm blog haram!

-prince of ulu langat-

Anonymous said... Best Blogger Tips

............................................
-Jejaka Harapan Dabong-

Anonymous said... Best Blogger Tips

damansara, ulu langat, dabong adalah 3 ekor gampang!

-pemuda sepanyol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sepanyol berak tak cebok


Bapak anon

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemuda sepanyol, tapi komen dalam bahasa melayu. anak haram jadah pemuda sepanyol.

-prince of damansara-

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.rm20segera.com/?r=rezajelah

Anonymous said... Best Blogger Tips

[serius ] beberapa pelakon hollywood yang membuat implan payudara ! http://bit.ly/1jfirei

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemuda sepanyol dah lama duk Msia la gampang!
bukan mcm pemuda damansara tak reti ckp sepanyol mcm haram zadey!
hargh tuih!

-pemuda sepanyol-

Ada Nama said... Best Blogger Tips

mana admin ni?

admint said... Best Blogger Tips

tak selera bai... jom layan bolg ni http://akuboringgiler.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin dah mampos. So skrg gua amik alih jd admin sementara

- Admin abah Sebelah nenek sedara anak sepupu yg bongsu belah abah tiri kau -

Anonymous said... Best Blogger Tips

GEMPAR! Penemuan ikan duyung semasa misi pencarian MH370 di Laut China Selatan! http://bit.ly/1msWCMc

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemuda sepanyol bangang nak mampos mcm PERKASA, potong pulut kuning pakai keris. melayu la sangattttt

-prince of damansara-

Anonymous said... Best Blogger Tips

[ CHILL ] senarai artis wanita paling popular di Malaysia pada saat ini! macam tak percaya Neelofa tidak.... http://bit.ly/1mudsGb

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of damansara kimak lahanat gampang pemakan taik! prince la sgt? harg tuih!
damansara abah kau!

-pemuda sepanyol

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yang korg gaduh2 ni. prince, tapi komen tak mcm prince. buat malu institusi raja2 je. sepanyol ni pun satu, p layan dia buat apa. diam2 sudah laaa

Dex Banner said... Best Blogger Tips

Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

Ada Nama said... Best Blogger Tips

http://www.petitionbuzz.com/petitions/hudud4malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

[ jenaka ] siapa si bangla 'nak bisjut' yang sebenar ? boleh ramai2 hentam mangkuk ni http://bit.ly/1mxJaq8

Anonymous said... Best Blogger Tips

bisjut abah kau!

-Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada nama hayah kau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hayah kau takde nama..

-hayah ada nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

Power Root sedang menawarkan hadiah RM5000 kepada peminum minuman mereka. Jom selfie dan upload di Instagram! http://bit.ly/1mNJL2Z

Anonymous said... Best Blogger Tips

power root abah kau!

-abah root tak power

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bla nk update?busy ke.menyampah mak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

suruh mak kau update la lahanat!

-abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin babi pemalas tak update blog,,

pork

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin pork pemalas tak update blog,,

babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

gempar!! admin ASG dah insaf!!!!
-Jejaka Dabong- Gomo Kelate Gomo!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

klate abah kau!

-Jejaka Ganu Lebong

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak korang semua pelacur pukimak!!!! putang ina mu!!!!!

-prince of sulu-

Anonymous said... Best Blogger Tips

putang mak kau lahanat!

-prince of bulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

putang abah kau.pungkoq hampa hitam lebam berkerutu mcm jalan tar

Anonymous said... Best Blogger Tips

Panduan minum susu kotak:
sebelum minum
1.Baca tarikh luput pada label kotak susu - jangan minum kalau gelembung, kemek atau bocor
2.Hiduuu... - jangan minum kalau terdapat bau tidak enak, masam atau busuk
3.rasaaa.....- jangan minum kalau ada rasa masam atau basi
ketika hendak minum dan sedang minum
1.Goncang kotak sebelum minum
2.Keluarkan penyedut minuman daripada plastik dengan menarik hujung plastik
3.Jangan meniup penyedut minuman ketika minum
4.Jangan keluarkan atau memasukkan penyedut ketika minum
5.Minum sampai habis ketika susu kotak dibukaPanduan minum susu kotak:
sebelum minum
1.Baca tarikh luput pada label kotak susu - jangan minum kalau gelembung, kemek atau bocor
2.Hiduuu... - jangan minum kalau terdapat bau tidak enak, masam atau busuk
3.rasaaa.....- jangan minum kalau ada rasa masam atau basi
ketika hendak minum dan sedang minum
1.Goncang kotak sebelum minum
2.Keluarkan penyedut minuman daripada plastik dengan menarik hujung plastik
3.Jangan meniup penyedut minuman ketika minum
4.Jangan keluarkan atau memasukkan penyedut ketika minum
5.Minum sampai habis ketika susu kotak dibukaPanduan minum susu kotak:
sebelum minum
1.Baca tarikh luput pada label kotak susu - jangan minum kalau gelembung, kemek atau bocor
2.Hiduuu... - jangan minum kalau terdapat bau tidak enak, masam atau busuk
3.rasaaa.....- jangan minum kalau ada rasa masam atau basi
ketika hendak minum dan sedang minum
1.Goncang kotak sebelum minum
2.Keluarkan penyedut minuman daripada plastik dengan menarik hujung plastik
3.Jangan meniup penyedut minuman ketika minum
4.Jangan keluarkan atau memasukkan penyedut ketika minum
5.Minum sampai habis ketika susu kotak dibuka

Anonymous said... Best Blogger Tips

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
721
722
723
724
725
726
727
728
729
730
731
732
733
734
735
736
737
738
739
740
741
742
743
744
745
746
747
748
749
750
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
781
782
783
784
785
786
787
788
789
790
791
792
793
794
795
796
797
798
799
800
801
802
803
804
805
806
807
808
809
810
811
812
813
814
815
816
817
818
819
820
821
822
823
824
825
826
827
828
829
830
831
832
833
834
835
836
837
838
839
840
841
842
843
844
845
846
847
848
849
850
851
852
853
854
855
856
857
858
859
860
861
862
863
864
865
866
867
868
869
870
871
872
873
874
875
876
877
878
879
880
881
882
883
884
885
886
887
888
889
890
891
892
893
894
895
896
897
898
899
900
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
911
912
913
914
915
916
917
918
919
920
921
922
923
924
925
926
927
928
929
930
931
932
933
934
935
936
937
938
939
940
941
942
943
944
945
946
947
948
949
950
951
952
953
954
955
956
957
958
959
960
961
962
963
964
965
966
967
968
969
970
971
972
973
974
975
976
977
978
979
980
981
982
983
984
985
986
987
988
989
990
991
992
993
994
995
996
997
998
999
1000
SELESAI

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau tertinggal satu nombor la bangang!
baik kau cek semula!
lenkali klo nak tulis perati betul2 tongong!
jgn belagak lahanat...

-Ahli Persatuan Matematik SK Tamil Baratha

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn ckp org bangang,,,,
xbaik...

- pengetua skj tamil ladang kombok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

negeri ni abah aku yang punya.


- TMJ -

Anonymous said... Best Blogger Tips

negara malaysia,indonesia,filipina,thailand,singapore,brunei,kemboja ni atok aku yg punya. kimak kau la.

-Tongku Mahakota Nusantara (TMN)-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woof!! Wooff!!! Wooff!!! (Korang semua pukimak!!)

-anjing peliharaan admin-

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau tongku mahakote!

-anjing peliharaan pondan-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mahakota???? Hahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sssss Sssssss Ssssssss...

-bulu ketiak admin-

Anonymous said... Best Blogger Tips

BORING TIADA UPDATE KE BLOG NIE???MANA ADMIN??

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin dah meninggal. Harap maklum.
sekian.

Melayu Crewz said... Best Blogger Tips

amik ko

Torrent Movie Melayu, Majalah & Komik Malaysia @ MelayuCrewz

Anonymous said... Best Blogger Tips

johor tu aku yang punya..

- temenggong enche wan albert baker -

Anonymous said... Best Blogger Tips

Melayu Crewz ni sapo? cam chibai je!

-pemuda filipina

Orang Cerdik said... Best Blogger Tips

dapatkan pas masuk brazzers.com. shhhh jangan bagitau member !!! http://bit.ly/1nsCwgY

Anonymous said... Best Blogger Tips

brazzer kepala abah kau!

-Orang Pinter

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanda2 nenek korang masih mampu beranak http://bit.ly/1o43A6O

Anonymous said... Best Blogger Tips

nenek kau takung mani kat pusat ke lahanat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23:27...ahahahahahaaa high five bro!!


-prince of askar bangang-

Dex Banner said... Best Blogger Tips

Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

Anonymous said... Best Blogger Tips

abg keje

Anonymous said... Best Blogger Tips

????

Anonymous said... Best Blogger Tips

did admin still alive ??

-Sunny Leone

Anonymous said... Best Blogger Tips

I dont know T.T

-Avril lavidge

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ehh avril kat atas ni bila kau belajar bahasa melayu kau faham ke???setahu aku kau sampai PMR je

-Lady Gaga

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak tahu pula lady gaga pandai cakap melayu ???

-selena gomez

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hey lady gaga jangan sibuk hal aku lah!!!yang penting aku tutup aurat sikit daripada kau tu bogel ja kerja kau kalau seksi takpe leh juga ini Ewwwwww!!!.

Kau selena jangan sibuk kau urus diri kau tu justin bieber tak nak kau lagi dia cuma ambil perawan kau ja!!! kalau gatal sangat pergi kat zack efron tu kau tengok bodydia menelan air liur aku tengok sedap di ramas time tidur atau pun peluk okay juga rasa susuk tubuhnya arrgh nikmat!!!

-Avril lavidge

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh korg semua di atas ni boleh diam tak. beta murka ni membaca komen korg yg mcm bangsat tu. dtg johor ni biar beta tampar muka korg semua.

-sultan johor-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jantan dayus tampar wanita.Aku tendang konek kau baru tahu

-kaum suka konek

Anonymous said... Best Blogger Tips

cilakak korang kat atas ni. dahlah tetek layu, perangai cam gampang pulak.

-Maria Ozawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sial lah kau sana kau tidur sama laki aku

-Avril lavidge

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak tgk gambar nenen pempuan sebelum dan selepas lahir anak??? - owunk scherdix - http://t.co/7AE9ENqLaF

Anonymous said... Best Blogger Tips

cow-unx smew niwh anawx babi kerhw??? merwmewcock jewrgh !!!


- nenen mak kau -

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog gampang.tak pandai update..puuuiiiii

-blog serius-

Anonymous said... Best Blogger Tips

La la la i like you smile i like you vibe i like you style.Cuba teka lagu apa tu?

-Avril lavidge

Anonymous said... Best Blogger Tips

APA SUDA JADI SAMA KAMU SUMA??
TARA ITIKA LANGSUNG....

PENGETUA SJK TAMIL LADANG KOMBOK RANTAU N.S
@KETUA PENILAIAN KERTAS PEPERIKSAAN BHS TAMIL..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hey tamil aku tampar kau sana sudah lah hitam legam bagus kau teka lagu aku apa.

-Avril lavidge

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau Avril kecik2 tak potong ujung clitoris!

- Avril Mudim

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hey avril ciplak kat atas ni.Kau jangan main-main sama aku.Aku nyanyi lagu rock roll baru kau tahu.Perangai kau tu macam .........cadburry

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ehh bukan cadburry halal sudah??mana ada babi lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau diam sana.Aku gigit nanti baru tahu.suka hati aku lah mahu cakap apa.Btw siapa dapat teka lagu aku dapat patung hello kitty harga RM3 ringgit mesti terujakan dan happy kan???jadi rebut lah peluang menang hadiah bernilai itu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama nilai mcm kelentit kau RM3 tu..bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kah3 kelentit mak sapo RM3 tu? kelentit cipan pun lagi mahal!
harg tuih!

-Pemburu Kelentit Kota

Anonymous said... Best Blogger Tips

apara ini tambi crita itu kelentit...
tara sopan la tambi...ini kalu sy jumpa...
sy tampar luorg punya mulut...


PENGETUA SJK TAMIL LADANG KOMBOK RANTAU N.S
@KETUA PENILAIAN KERTAS PEPERIKSAAN BHS TAMIL...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa hal tamby? lu amma tara kelentit ka macha?

- Kelentit Mahal

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni apsal tak update? dah kojol ke? kimak pemalas punya admin... mentang2 musim bola skrg hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

borinknya...admin xxupdate ka??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila nk update????

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne admin ni?ble nk update entry baru??ke page ni xfunction da..kui3

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin owh admin !!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin dah meninggal la weh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dey tamby....yennada???
dont speak like tht la kwn...

PENGETUA SJK TAMIL LADANG KOMBOK RANATU N.S

etal said... Best Blogger Tips

KUASAI pasaran SAHAM BSKL

Anonymous said... Best Blogger Tips

Income RM900 sehari "REGISTER PERCUMA"(kalau anda rasa program ini satu penipuan, ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan modal) Anda hanya perlu ada FACEBOOK/ WHATSAPP/WECHAT termasuk laman sosial yang lainnya. Anda perlu open link di bawah ini dan register. Anda terus dapat USD25×3.4=RM85.00. Selepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Anda hanya copy ayat saya ini dan paste dilaman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,anda akan terima ganjaran ......sebanyak
USD10×3.4=RM34. 00. Sangat mudahkan??? Anda boleh pilih cara pembayaran sama ada duit $$$ anda dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda. Jangan tunggu lagi. "REGISTER PERCUMA" sila klik link bawah ini dan isi maklumat anda.Belum cuba belum tau dan tidak salahkan kalau mencuba..
http://jobandcash.com/?share=27277

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak promote kt org ...ko dh dpt claim ker....menipu jer sume nie...buang masa n tenaga....

Anonymous said... Best Blogger Tips

-.- Stupid5.. Bullshit!!!


-Marilyn Manson-

jack ham said... Best Blogger Tips

dia punya kemut kaw2 ketat.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...