Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 19 October 2012

Panas : Gambar Bogel Rozita Che Wan Tersebar? (2 Gambar)


KUALA LUMPUR –  Aktres Rozita Che Wan terkejut apabila ditanya mengenai gambar yang disiarkan portal murai.com.my ini.

Malah, pelakon Kiah Pekasam itu menafikan sekeras-kerasnya bahawa wanita di dalam foto berkenaan adalah dia.

“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tak tahu apakah itu video chat atau webcam.

“Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak.

“Jadi, terus-terang, saya tidak pernah berbuat perbuatan terkutuk seperti ini.

“Apatah lagi untuk mengaku bahawa gambar itu adalah gambar saya.

“Saya sendiri tidak pernah melihat gambar yang dimaksudkan itu. Inilah pertama kali saya mendengarnya.

“Lagipun pula, saya bukan muda lagi nak buat perkara sedemikian. Takkanlah saya sanggup nak buat benda seperti ini,” katanya ketika dihubungi murai.com.my, sebentar tadi.


Meneruskan penjelasan kepada murai.com.my, Rozita memberitahu gambar itu bukannya menggunakan teknik super impose kerana berkemungkinan besar ia adalah individu yang menyerupai wajahnya.

“Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya.

“Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya.

“Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya,” jelasnya.

Difahamkan, gambar tersebut telah pun disiarkan disebuah laman blog pada awal tahun 2012.

Malah, wanita yang berada didalam gambar tersebut telah menjadi pujaan ramai kerana wajahnya menyerupai Rozita Che Wan. (Murai.com.my)

Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st! muahaa

ginger said... Best Blogger Tips

nampak sangat edit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wrna muka dengan bdan laen

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh la hangpa smer ni....screenshot dr video livechat mna bleh edit...kcuali klu gmbar still...mmg la muka wrna lain dh mekap.africanpun bl3h jd ptih mlpak klu dh mekap...bdn ttp htam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon diatas mmg bodo buta IT ... asal lak tak leh edit bangang ... nak fap2 la tu...

ben xii said... Best Blogger Tips

bangang eh . apa lak tak boleh edit . screenshot then edit la . orang bengap je takleh detect benda simple camni

mr.fapson said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gila babi edit sial gambar rozita che wan bogel tu... bodoh la sapa yg percaya murahan gila teknik

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lagi ramai bodoh kt ats2 aku ni, sendiri bodoh kata gamba tu edit , pg download cek sendri, besarkan pixel pic tu smpi maximum pastu tgk kotak2 dia match ke x, sbb aku dah cek mmg mix..

xbleh blah rozita che wan ni kata "sy bukannya muda lagi " mean kalau muda2 mmg suka la yea buat gitu, maksudnye dia tahu la webcam2 tu semua

plg xbleh blah ckp ramai pondan2 menyerupai dia, haha wtf, nk ckp dia tu pondan jugak lah agknyer, or alse sendri buat pmbdhn plastik, sampah masyarakat..dah kantoi xngaku, ni la akibatnyer dah tua2 nk makup mcm muda2, xingt dunia, gatal sgt baik kawin jer

ginger said... Best Blogger Tips

HELLO, SKRG ZAMAN TEKNOLOGI OK... BANYAK LAGI SOFTWARE BOLEH EDIT MUKA OK... KALAU SETAKAT WEBCAM TU KACANG SAJA... KO ORG PUN BOLEH EDIT MUKA ARTIS TU...ANON ATAS AKU NI IKUT SEDAP MULUT JER... KOMEN TU BAIK2 LAH SIKIT... JANGAN IKUT SUKA ATI JER KATA ORG LAIN BODOH...WARTAWAN NI SUKA SANGAT BUZY BODY HAL ORG... HAL RUMAHTANGGA PUN NAK KOREK..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gua mau tngok Tetek Rozita plz...Bagi gua tngok puas2.....Tetek Baik kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gua x nak gaduh comment sini..gua mau tgk tetek uncensored je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau btol pn,bkn ade yg nk cya..da ramai artis malaysia bwt hal..da beromen pn xnk mgaku..da kantoi pn bwt xmalu je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

xreti IT?bwt lawak?huhu..aneh2 je erk?hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

susah gk jd org famous ni..

GEMPAR!! - Aaron Aziz Masuk Hospital

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alahai..rozita dpt bala korg plk yg kecoh...
Biar je la,bnde slh ttp slh btl ttp btl..biar org yg brtnggjwb yg settlekn..ape daaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sori wahai org org bodoh sekalian. Tak bogel pun pasal the full picture without the censored part tuh tak tunjuk tetek pun. Gambar bantal jer.. Nampak naa korang sumer ni otak blue. Dh gi mampos. Salam maut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suda suda la....pasal taik pown mau gado ka..tak kene pown muke kowang...:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yang ckp bodoh tu,mak pak xajar la tu.keturunan mcm tu dah.hahaha.xda didikan agama.hehe

3020 said... Best Blogger Tips

NAK TAU LEBIH TENGOK KAT SINI.. ROZITA KANTOI.. http://bit.ly/V2ZHV8

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaa..........mmg edit.......aq keje 6 tauk edit2 nie..........so mmg lah edit wpun xnmpk ketara tp ttp ade kelemahan nya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

thanks for sharing.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie edit la..jelas sgt..kesian che ta..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ta pyh lha koanx na hkum org ..
koanx tuh cm lha sci cgt ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh2 x yah gado sbb aq
lol...:p

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ntah pa2X

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuhh dasyat gampanh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...