Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 16 July 2011

Cool : The Immortal Brigde, Jambatan BAtu semulajadi di China (4 PHotos)

Read More.. "Cool : The Immortal Brigde, Jambatan BAtu semulajadi di China (4 PHotos)"

Cool : Tumbuk Panda Ini Jika Anda Stress!!! (7 Gambar)


Nate Hill, seorang performance artist, telah sediakan satu public service untuk penduduk di New York iaitu 'Punch Me Panda'. Dengan memakai costum panda yang dilengkapi dengan chest protector, Nate menawarkan orang ramai untuk menumbuknya dengan sekuat hati untuk melepaskan geram mereka.Memang cool beb.. 

Menurut Nate, dia membeli kostum panda itu dari eBay dan memilih panda sebagai kostum kerana air muka panda mampu mencairkan hati seseorang. Dia mahu orang melepaskan kemarahan mereka ke atas sesuatu yang comel. Dalam sehari, dia menerima lebih kurang 100 tumbukan daripada orang ramai. 

Aku memang suka idea mamat nih.. Patot kat Malaysia pun ade benda nih..letak kat setiap universiti, sekolah n pejabat.. Ramai orang tensyen n stress.. Hehe...







Sumber: Belog

Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong admin yer.. terima kasih semua..

 
 
 
Read More.. "Cool : Tumbuk Panda Ini Jika Anda Stress!!! (7 Gambar)"

OMG : Lelaki Bunuh Dan Cincang Budak 8 Tahun!!!

 
NEW YORK - Seorang budak lelaki berumur lapan tahun yang sesat semasa berjalan pulang berseorangan di kawasan kejiranan Yahudi di New York, kelmarin, dibunuh dan dicincang seorang lelaki selepas kanak-kanak itu bertanya arah jalan kepada suspek. 

Polis menemui bahagian kaki Leiby Kletzy yang berlumuran darah di dalam peti sejuk di rumah suspek manakala anggota badan lain ditemui di dalam tong sampah di kawasan kejiranan berdekatan. 

Penculikan dan pembunuhan kejam kanak-kanak malang itu mengejutkan komuniti kecil Yahudi ortodoks di Brooklyn kerana kawasan itu dianggap paling selamat dan kerana suspek juga adalah seorang penganut Yahudi ortodoks. 

Suspek, Levi Aron, 35, mengaku membunuh Kletzy dengan melemaskan mangsa menggunakan tuala sebelum mencincang badannya selepas panik apabila mengetahui orang ramai sedang mencari kanak-kanak itu.


 Sumber:  Segalanya

 
Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong admin yer.. terima kasih semua..

 
Read More.. "OMG : Lelaki Bunuh Dan Cincang Budak 8 Tahun!!!"

OMG : Pantai Perlancongan bertukar menjadi "Padang" di China (6 Photos)

Read More.. "OMG : Pantai Perlancongan bertukar menjadi "Padang" di China (6 Photos)"

[Video Sedih] Budak Menjaga 2 Orang Adiknya Yang Kelaparan!!


Video ni memang sedih bagi mereka yang mempunyai hati dan perasaan,, Kalo korang tak sedih, maksudnye korang tak menghargai kehidupan yang korang kecapi sekarang.. Video ini menunjukkan tentang masalah kelaparan di afrika.. Sama-sama kita saksikan..tengok sampai habis yer..

Read More.. "[Video Sedih] Budak Menjaga 2 Orang Adiknya Yang Kelaparan!!"

Amazing : Taman Dalam TASIK (4 Gambar)


Memang superb..breathtaking view.. Taman dalam tasik ni dipanggil Green Lake yang terletak di kaki pergunungan Hochschwab, Austria.

Sepanjang musim sejuk, tempat ini hampir sepenuhnya kering dan biasa dikunjungi oleh pendaki sebelum mendaki gunung. Tetapi apabila suhu mula meningkat pada musim panas, ais dan salji di puncak gunung mulai mencair dan turun ke kawasan bawah. Akhirnya kawasan bawah di penuhi dengan air dan menjadi tasik.

Tasik ini dipenuhi dengan air sejuk yang jernih, dan kelihatan seperti warna hijau oleh rumput dan pokok-pokok didasarnya. Kini, tempat ini menjadi tarikan untuk para penyelam dari seluruh dunia.

Rase nak pegi kat sini la.. Memang best!! 


Read More.. "Amazing : Taman Dalam TASIK (4 Gambar)"

Live : [Streaming] Liverpool VS Malaysia di Bukit Jalil [5.45pm][16 Julai 2011]

Akhirnya perlawanan persahabatan pertama sekali antara team Harimau Malaya Xl (Malaysia) menentang Liverpool akan berlangsung dalam masa DUA jam SETENGAH je lagi di Stadium Bukit Jalil. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu untuk menyaksikan pemain sensasi dari Liverpool untuk beraksi. Bukan saja penyokong dari Malaysia yang akan membanjiri stasium pada petang ini tetapi juga penyokong dari seluruh Asia Tenggara seperti Singapura, Indonesia, Singapura dan Thailand. Ini kerana Asia Tour 2011 Liverpool hanya di China dan Malaysia. Jadi semua penyokong yang lain tidak ingin kelihatan untuk menyaksikan Kelab sensasi mereka untuk beraksi.

Mari kita lihat Senarai 23 pemain liverpool yang akan berentap petang ini.
Gulacsi, Jones, Hansen, Kyrgiakos, Kelly, Ayala, Carra, Flano, Robinson, Wilson, Wisdom Agger,Adam, Meireles, Shelvey Spearing, Coady, Poulsen, Cole, Maxi, Pacheco, Aquilani, Ngog, Kuyt, Carroll.

Untuk Saksikan Perlawanan ini secara LIVE sila klik di link bawah ini 10 minit sebelum pelawanan, link ini akan buka siaran secara automatik :
Pilih mana-mana link..10 minit sebelum perlawanan

Mari kita tengok sedikir gambar dari sesi latihan Liverpool:
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :
Read More.. "Live : [Streaming] Liverpool VS Malaysia di Bukit Jalil [5.45pm][16 Julai 2011]"

[Cool] The Dipr - Sudu Khas Untuk Makan Biskut Oreo!!

Ciptaan yang kreatif ini akan memudahkan korang untuk makan biskut Oreo. Kan biasena nak makan Oreo ni mesti celup dalm susu.. Kalo taknak pon takpe..Tapi lagi sedap kalu ikut cara macam dalam iklan tuh.. The Dipr telah dicipta untuk mengatasi masalah biskut Oreo patah didalam susu sebelum sempat anda suap dalam mulut.. ianya juga dapat menghalang jari korang menjadi kotor.. 





Tengok video pulak..



Sumber : BelogBagus


Tolong click Link2 kat bawah ni yer kawan-kawan.. Terima Kasih!!!  



Read More.. "[Cool] The Dipr - Sudu Khas Untuk Makan Biskut Oreo!!"

Cool : Kereta Ford Cougar diubah manjadi Bugatti Veyron (RM 1.6 juta) [5 Photos)

MIAMI - Seorang peminat kereta, Mike Duke mengubah suai kereta Ford Cougar miliknya yang berharga AS$1,600 (RM4,812) menjadi kereta sport Bugatti Veyron, lapor sebuah akhbar semalam. Dia menghabiskan masa selama sembilan bulan untuk mengubah suai kereta itu.

Duke kini menjual kereta seperti Bugatti Veyron itu pada harga AS$89,000 (RM267,667.49). Harga sebenar kereta Bugatti Veyron ialah AS$1.6 juta (RM4.81 juta).

Namun, kereta Ford yang diubah suai menjadi Bugatti Veyron itu menggunakan enjin 2.5 liter V6. Bugatti Veyron menggunakan enjin lapan liter yang boleh memecut sehingga 407.16 kilometer sejam. - Agensi 

Kereta Ford

Ini Kereta yang original Bugatti Veyron RM 1.6 juta

Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong admin yer.. terima kasih semua..


 Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :
Read More.. "Cool : Kereta Ford Cougar diubah manjadi Bugatti Veyron (RM 1.6 juta) [5 Photos)"

OMG : [Video] Polis TRAFIK Wanita Korea Utara Manusia ke ROBOT?

Read More.. "OMG : [Video] Polis TRAFIK Wanita Korea Utara Manusia ke ROBOT?"

Panas: Warga Emas Ditangkap Khalwat Bersama Kekasih 29 Tahun!!


BALIK PULAU: Demi cinta, seorang lelaki warga emas yang ditahan kerana tuduhan berkhalwat sanggup meringkuk di dalam lokap selama lebih dua bulan kerana anaknya tidak mahu membayar wang ikat jamin kekasihnya. 

Dalam perbicaraan di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Barat Daya di sini, kira-kira jam 11 pagi kelmarin, lelaki itu 70-an yang bercucu dihadapkan ke mahkamah bersama teman wanitanya berusia 29 tahun atas tuduhan berkhalwat yang dilakukan mereka, Mei lalu.

Pendakwa Syarie, Mohd Saifullah Hamzah berkata, pertuduhan kes dibacakan di hadapan Hakim Zaini Abdul Rahim dan kedua-duanya faham serta mengaku bersalah atas kesalahandilakukan.

Menurutnya, lelaki itu memohon kepada mahkamah agar dilepaskan dengan jaminan selepas mengaku bersalah dan selepas menimbangkan rayuan tertuduh, mahkamah membenarkan kedua-duanya diikat jamin RM500 setiap seorang.

“Empat anak lelaki itu yang hadir sepanjang perbicaraan bersedia menjamin bapa mereka. Pada mulanya keadaan agak tenang, namun bertukar tegang apabila tertuduh meminta anaknya turut menjamin teman wanitanya.


Sumber: Mymetro

Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong admin yer.. terima kasih semua..



Read More.. "Panas: Warga Emas Ditangkap Khalwat Bersama Kekasih 29 Tahun!!"

Kreatif : Tokong dibuat dari 1.5 juta botol BEER kosong di Thailand (6 Photos)

Daripada kita tidak tahu apa nak buat dengan botol kosong beer, Sami di tokong Wat Pa Maha Chedi Kaew telah menyeru semua orang mendermakan botol itu kepada mereka. Mereka guna semua itu untuk membina sati lagi tokong. Ini merupakan satu amalan yang baik ditunjukkan oleh sami sambil menyeru semua orang untuk kitar semula..Memang style la sami!! Nama tokong botol ini adalah Wat Lan Kuad, atau Temple Of A Million Bottles. Selain itu, tudung botol beer ini juga digunakan sepenuhnya sebagai dekorasi di sekeliling tokong ini. Sami di sini telah mula menyimpan botol kosong sejak tahun 1984.

sumber : link

Tolong Click link kt bawah ni kawan2.. tolong kami yer.. terima kasih semua..



Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :
Read More.. "Kreatif : Tokong dibuat dari 1.5 juta botol BEER kosong di Thailand (6 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...