Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 22 October 2011

Kreatif : Cara untuk Lakukan Dengan Gaun Perkahwinan Isteri Bercerai (8 Photos)

Kevin Cotter telah ditinggalkan oleh isterinya selepas 12 tahun berkahwin. Bekas isterinya itu menyuruhnya untuk membuat apa sahaja dengan gaun perkahwinan dia dulu. Kevin ynag kini berusia 38 tahun telah menunjukkan kepada bekas isterinya yang gaun perkahwinannya memang berguna untuk bergunanya. Kevin dengan adiknya Colin telah membuat satu cabaran untuk melakukan gaun perkahwinan bekas isterinya dalam 101 cara. Mereka bercadang untuk membukukan seluruh cabaran mereka tersebut dan muatkan dalam MyExWifesWeddingDress.com. Mereka berjaya melakukan kesemua 101 cara dan kini selepas tiga minggu, laman web mereka telah menjadi terkenal dan ramai orang membuat sokongan supaya Kevin teruskan hidupnya.
Gambar di bawah adalah antara cara dia guna semua gaun perkahwinan bekas isterinya.

 asiantown
Read More.. "Kreatif : Cara untuk Lakukan Dengan Gaun Perkahwinan Isteri Bercerai (8 Photos)"

Cool : Menara Olimpik 2016 Yang Bakal Dibina di Rio (6 Gambar)


Menara Olimpik Rio de Janeiro ini akan dibina di Pulau Cotonduba. Ia akan menjadi menara kawalan dan mercu tanda mengalu-alukan ketibaan pengunjung yang melalui pengangkutan udara dan laut di Rio de Janeiro, di mana Sukan Olimpik 2016 akan mengambil tempat.

Projek ini adalah dari Zurique dan ia akan menggunakan tenaga solar pada waktu siang daripada panel Kuasa solo, untuk mengepam air laut seperti yang dilihat dalam model. Pergerakan air juga akan digunakan untuk menghidupkan turbin dan menghasilkan kuasa untuk sistem beroperasi pada waktu malam.


Dalam Menara Solo City terdapat anfiteatre Cafe, Auditorium, kedai-kedai dll. Lif E akan membawa pengunjung ke tingkat atas di mana terdapat panorama yang sangat menarik dan menakjubkan. Juga terdapat platform khas untuk aktiviti bungee jumping.






p/s : Memang cool giler la menara ni kalu jadi dibina..

Sumber: Here


Read More.. "Cool : Menara Olimpik 2016 Yang Bakal Dibina di Rio (6 Gambar)"

OMG : Profesion Menjadi 'Doktor' Kepada Lembu (6 Photos)

Adakah anda benci dengan pekerjaan anda? Jangan anda benci kerja anda kerana di dunia ada lagi kerja yang lebih teruk daripada kerja anda. Ini adalah kerja penjaga lembu yang juga menjadi 'doktor' kepada lembu ini. Kenapa? sebab mereka perlu menyemak setiap hari samada lembu ini akan melahirkan anak atau tidak dengan memasukkan tangan mereka ke dalam kemaluan lembu. Selain itu, mereka juga kena pastikan yang aliran air mani dari mengalir pada saluran yang betul. Jangan tanya admin bagaimana mereka semak sebab admin pun tak ingin tahu.

izsimile
Read More.. "OMG : Profesion Menjadi 'Doktor' Kepada Lembu (6 Photos)"

Info : Menangi Samsung Galaxy SII di MynewsHub!!


Korang penah baca MyNewsHub?? Aku nak promote dengan korang la website ni.. Memang best kalau korang nak bace berita-berita semasa. Kelebihan website ni ialah, ianya laju untuk loading. Dan yang paling penting, hadiah-hadiah menarik selalu diberikan kepada pembaca-pembaca yang bertuah!! Ape lagi, join kontest terbaru ni.. Tinggalkan komen, then berpeluang menang Samsung Galaxy SII!! Klik link kat bawah untuk maklumat lanjut yer..


Tak salah mencuba, kalau ada rezeki, menang Galaxy SII.. Selamat mencuba!!


Read More.. "Info : Menangi Samsung Galaxy SII di MynewsHub!!"

OMG : Akibat Mabuk Di Garaj Kereta Rumah Kawan (7 Photos)

Kadang-kadang bila seseorang itu mabuk, mereka langsung tidak sedar apa yang berlaku di sekeliling mereka. Ini cara rakan-rakan seorang lelaki ini yang mabuk di garaj kereta rumah orang. Entah apa perasaan lelaki ini bila tersedar.

asiantown
Read More.. "OMG : Akibat Mabuk Di Garaj Kereta Rumah Kawan (7 Photos)"

Lawak : [Video] Apabila Budak 8 Tahun Cuba Letupkan Sekolah


Seorang budak perempuan berusia 8 tahun bernama Becky, berasal dari Ireland tidak suka pergi sekolah sebab cikgu-cikgunya suka bagi extra homework pada hari Jumaa Budak tersebut mengambil langkah drastik dengan membuat panggilan telefon ke sebuah syarikat perobohan untuk merobohkan sekolahnya di Dublin. Dengarkan perbualan mereka..


Sumber: Youtube


Read More.. "Lawak : [Video] Apabila Budak 8 Tahun Cuba Letupkan Sekolah"

OMG : Roti IBLIS Kini Dijual Di Malaysia!!

Patut pun sekarang ni ramai manusia yang berperangai macam iblis.. Korang tengok la sendiri makanan berunsurkan iblis dijual secara terbuka di pasaraya dan kedai runcit.. Ish3.. Apa nak jadi la..


Sumber: Here


Read More.. "OMG : Roti IBLIS Kini Dijual Di Malaysia!!"

OMG : Apabila Pelacur di Hong Kong Ditangkap (4 Photos)

Polis di Hong Kong telah menahan 4 orang pelacur selepas mereka menyerbu sebuah permis haram. Selepas pemeriksaan selesai, polis begitu terkejut dengan penemuan mereka. Pelacur ini yang cantik ini sebenarnya adalah lelaki.Mereka menggunakan tibu payudara yang palsu, makeup yang berlebihan dan juga pakaian yang ketat.

 acidcow
Read More.. "OMG : Apabila Pelacur di Hong Kong Ditangkap (4 Photos)"

Cool : Absolutely Ridiculous Burger, Burger Seberat 153 kg dan Setinggi 3 kaki bernilai RM 6,294 (7 Photos)

Sebuah Restoran di Detroit, Mallie's Sports Grill & Bar bukan sahaja memegang rekod burger terbesar dunia sejak tahun 2009 tetapi restoran ini juga satu-satunya restoran yang saiz burger semakin bertambah. Kenapa? Pada tahun 2008, berat burger ini hanya 134 paun tetapi selepas 6 bulan, restoran ini keluar dengan menu baru iaitu burger seberat 164 paun. Pada tahun 2009 pula, beratnya meningkat kepada 186 paun dan kali terakhir berat meningkat adalah pada bulan Januari tahun ini dengan 319 paun. Khamis yang lalu, restoran ini mulai masukkan ke dalam menu mereka burger yang paling tinggi serta paling berat dengan 3 kaki dan 338 paun (153kg) ke dalam menu mereka dengan harga $2,000 (RM 6,294). Ini merupakan rekod baru dalam Gunniess Book of World Records. 
Burger ini yang mengandungi 540,000 kalori dipanggil  The "Absolutely Ridiculous Burger". Selama 22 jam telah digunakan untuk menghasilkan burger ini. Mereka perlukan boti burger yang besar seberat 100 paun. Selepas itu, intinya mengandungi 15 paun daun salad, 30 paun bacon, 30 paun tomato dan 36 paun keju.

detnews
Read More.. "Cool : Absolutely Ridiculous Burger, Burger Seberat 153 kg dan Setinggi 3 kaki bernilai RM 6,294 (7 Photos)"

Kantoi : [Video] Bayi Panjat Keluar Dari Katil Berpagar

Bayi yang bernama Dayne telah membuat ibunya berfikir panjang bagaimana anaknya itu mampu memanjat keluar dari katil yang berpagar setiap kali selepas tidur. Ibunya fikir kembar Dayne yang tidur dengannya berkomplot. Jadi bagi memastikan perkara ini, ibunya telah memasang kamera video di sekeliling bilik tersebut.Sebenarnya adakah Dayne seorang yang melakukannya atau kedua-duanya?


Read More.. "Kantoi : [Video] Bayi Panjat Keluar Dari Katil Berpagar"

Cool : Kostum 'Halloween" yang Paling Canggih (6 Photos)

Sambutan Hari Halloween akan disambut pada hujung bulan ini. Ramai orang akan mencari kostum yang berdarah untuk menakutkan semua orang. Tetapi seorang lelaki ini telah mendapat satu idea untuk kostumnya tahun ini. Dia akan memakai kostum canggih yang nampak seperti kostum dalam filem 'Alien VS Predator' untuk menakutkan rakan-rakan yang lain.

asiantown
Read More.. "Cool : Kostum 'Halloween" yang Paling Canggih (6 Photos)"

OMG : Manusia 'Avatar' Dalam Dunia Sebenar di Brazil (6 Photos)

Gambar ini diambil oleh Survival International yang menunjukkan puak India asli yang tinggal di hutan tanpa membuat hubungan dengan mana-mana pihak. Puak ini tinggal di Brazil besebelahan dengan sempadan Peru. Kehidupan puak ini pernah disiarkan dalam satu episod di BBCI 'Human Planet' dengan tajuk "Jungles" di UK. Semua gambar di bawah ini telah diluluskan pengambilannya oleh Kebajikan India di Brazil. Di dalam gambar kelihatan puak ini tinggal dengan begitu bahagia dan mereka bercucuk tanam sebagai hasil makanan seharian. Mereka hanya memakai seperti zaman dulu dan tempat tinggal mereka dibuat daripada daun. Mereka adalah satu-satunya puak di dunia ini yang orang luar tidak mempunyai sebarang hubungan dengan. Tetapi kini tempat tinggal mereka mulai dimusnahkan untuk kerja pembalakkan dan tiada orang menghiraukan kewujudan mereka. Semoga Kerajaan Brazil melakukan sesuatu untuk menghalang tempat tinggal puak ini musnah.


uncontacted
Read More.. "OMG : Manusia 'Avatar' Dalam Dunia Sebenar di Brazil (6 Photos)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...