Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 October 2012

OMG : [Video] Lelaki Diserang Kanibal Dalam Subway Di China


Baru-baru ni gempar dengan sebuah video yang menjadi viral di Internet yang menunjukkan seorang lelaki kanibal menyerang dan mengigit seorang penumpang di dalam subway di Guangzhou, China. 

Menurut sumber, pada awalnya, lelaki tua yang berusia 67 tahun yang dikenali sebagai Chen menaiki tren tersebut. Lelaki tua itu lalu menyuruh seorang lelaki yang dikenali sebagai Wu yang juga seorang guru supaya memberi tempat duduk kepadanya. Namun Wu berkeras dan tidak mahu bangun lalu berlaku pergaduhan. 

Pada mulanya ianya hanya pergaduhan biasa, namun menjadi semakin teruk apabila lelaki tua itu mula menggigit guru tersebut.Orang ramai yang mulanya cuba menghentikan pergaduhan berasa takut apabila melihat darah.


p/s : Macam-macam la di China ni... Banyak lagi tempat duduk kosong kot.. Anyway, bukan kanibal yer.. saje je nak kasi gempak.. hehe

Sumber : Here

8 comments:

ben xii said... Best Blogger Tips

elehh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni kaki tgk DVD la ni..

ginger said... Best Blogger Tips

thank u admin ASG, kerana mencari info ni... hehehe...

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

@ginger small matter ginger..

Anonymous said... Best Blogger Tips

china? hmm biasala..
NAk biskut??

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

takkan lelaki tu tak boleh melawan balik? lelaki tu tua kot dah 60 tahun... ni mesti fake ni

mr.fapson said... Best Blogger Tips

gigit laki per barang....klu aku nk gigit pompuan...baru best

ginger said... Best Blogger Tips

admin ASG, ada tak info yg lebih menarik lagi?? setiap hari stress hahaha... hari2 ginger update... hehehehe...
senarai blog yg best: (slalu update jugak)
1/otak buasir ( tak banyak info)
2/taotauajer ( kira ok sikit)
3/budaktechical ( tak best langsung)
4/aiyangdisayang...( sedang2 jer)
admin,ginger nak minta admin bagi blog yg banyak info boleh tak...?? mcm misteri dan nampak pelik... hehehehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...