Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 October 2012

WTF : Lelaki Menjadi Kurus Dan Ubah Rupa Iras Justin Bieber (10 Gambar)

William Cookson mempunyai satu cita-cita untuk mencium seorang gadis. Tetapi dia tak berjaya melakukannya kerana dirinya gemuk dan pemalu. Selain itu, rupanya juga kurang tampan. Satu hari dia telah melihat Justin Bieber dan dia tekad untuk menjadi seperti JB. Dia memikirkan sekiranya gadis suka pada JB, mereka juga akan minat kepada lelaki yang seiras JB. Jadi, William telah plan macam-macam aktiviti seperti diet, senaman, kurangkan berat dan akhirnya semuanya berjaya. Kini dia mempunyai rupa iras JB dan mempunyai tiga orang teman wanita.

Sebelum : 

 Selepas :

25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuuuhh..hensem beb..klah jB...0.o

amirnawawi said... Best Blogger Tips

Tang gigi tu yang lain..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kahakah...mcm2 perangai...lepas tu startla jd plastik

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAKE!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok la dari justin buto,,,hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dia pakai braces mesti lagi tambah comel.. sometimes braces pun boleh tambah seri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

like him better when he's fat as pig

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

mane pic awek dia? hot x awek dia? huhu

mr.fapson said... Best Blogger Tips

aku pn nk jd JB la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

butoh pak hang!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@mr.fapson
gtfo bitch

Anonymous said... Best Blogger Tips

ORANG KEDAH BODO!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

like....sekurang2 ade kesedaran sivik!

Anonymous said... Best Blogger Tips

waaa...daebak..jb ak ske, william ni pun ak ske...

Anonymous said... Best Blogger Tips

google translate detected!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

aku suke je JB..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08;12-google trnslate ke

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sial ah aku pun nak buat rambut jb gak mesti awek berduyun2 beratur

izzie izzam said... Best Blogger Tips

hensemnye .. ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

biskut?

ben xii said... Best Blogger Tips

babi . mengapa mesti jastin bibir ? btw biskut sedap

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous


muke cam noob siket la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti yg kutuk justin bieber org lelaki. jealous!
org yg puji msti girl...

btw i love justin bieber. . .
n pkwe i pun i da tukar style rmbut mcm justin bieber...

go! go! justin bieber!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeah...go go justin bieber...like u..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob
muka kau mana sesuai bodoh.....stupidity of nerdy...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...