Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 October 2012

Serius : Tarikh & Masa Lahir Bayi Yang Cantik (2 Gambar)


Buat pertama kali dalam sejarah, seorang bayi telah dilahirkan dengan mengikut turutan nombor yang cantik. Apa tidaknya, Laila Fitzgerald yang dilahirkan di hospital di Des Moines, mempunyai kaitan rapat dengan nombor 8-9-10-11-12-13-14.

Laila, lahir dengan berat 8 paun, 9 auns dan dilahirkan pada tarikh 10/11/12 pada pukul 13.14 petang.
Abangya, Jackson pula lahir pada 10 September 2011 dan dibaca sebagai 9/10/11. Pada mulanya, ibu Laila, Katie Deremiah, 26, dimaklumkan tarikh dia dijangka bersalin adalah pada 19 oktober. Namun, Selasa lalu, dia mula berasa sakit.

“Saya dapat rasakan bayi ini akan lahir dengan lebih awal namun semua selamat selepas Laila lahir secara normal,’’ katanya.

Tahun lepas, seorang lagi bayi, Dane Edwards yang lahir di Hospital Sarasota Memorial juga mempunyai nombor yang menarik. Dane lahir pada 11 Januari 2011, pada pukul 11.11 malam di bilik bersalin bernombor 11. Ia menjadikan nombor kelahirannya adalah 1-11-11-11-11-11. Sama seperti Laila, Dane juga dijadualkan dilahirkan lebih lambat. Dia sepatutnya lahir pada 18 Januari.


Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak biskut?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangang skang ni bulan 10 apekejadahnya nye lahir 10/11/12.

Ellyza said... Best Blogger Tips

wow O.o

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pon pelik gak memuler..skg kan baru bulan 10..
tapi baru pasan,,dia letak ikut format mm/dd/yy. bulan dulu,,baru haribulan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

ko yang bodo btul la tu us pnya kelender bulan depan tarikh tngh

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous explore sedare..jgn smpai anda pula dikepejadahkan..sad case

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..ksian anon 2122..dh la komen awl..xcheck dlu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ni semua xde etika...
anon first tu tanya,,nk biskut ke x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

xnk nak tetek pic no 1...susu gantung byk oii

Anonymous said... Best Blogger Tips

rzeki baby pn kau nk sebat ekkk...kejam tul kau.
n mjw soalan anon 1st..biskut pe yg ada tu.
anon second...ni msti xpnah lyn movie baru ni...

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

aku tunang 10.10.10 :p

mr.fapson said... Best Blogger Tips

aku hilang teruna 1-1-01 =P

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

awek ni lahir pada 1/2/3 jam 4:56 dgn berat 7.89 gram

ben xii said... Best Blogger Tips

cantik biskut

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr fapson ... telur lu mesti dah gayut ... lama dah tuuuu....2001???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...