Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 October 2012

Cool : Rumah Banglo Britney Spears Yang Bernilai RM 12,500,000 (7 Gambar)

Rumah Banglo Britney Spears ini mula dibina pada tahun 2010 dan akhirnya siap baru-baru ini. Harga rumah ini mencecah RM12,500,000. Rumah ini mempunyai keluasan 8,456 kaki persegi dengan 5 bilik tidur, 7 bilik mandi dan pelbagai kemudahan lain.  

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHA 1ST

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

besarnya rumah!

Kak Mahh said... Best Blogger Tips

Macam istana...kalaulah rumah akak macam ni!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

alaha britney spears... rumah besar2 pun tak guna, mati tak bawak masuk kubur pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku skandal... kalu ko baik sangat and dahagakan ilmu, x payah nak suruh admin pos benda ber ilmiah,,, bayk lg blog len yang ad unsur2 berilmiah... ko je yang xnak search.. nak tnjuk bgus lak.. aku bukan nak menyokong benda2 maksiat ni,,, tp ayat ko xleh blah.. nampak sgt nak tunjuk bgus kat sni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku skandal-kimak! ko jgn masuk sini la hanjing..dok iam2 kat blog bodo ko tu sial!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuelah aq scandalsxxx niy .. nama pon tak betol ,

Anonymous said... Best Blogger Tips

hish mane maunye duduk rumah besor2 ropeni berdue seghammm wehhh

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

aku skandal?????

p/s: eh aku dah komen entri ni rupanya.. huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah cantiknya....
bestnya dapat tinggal kt rumah tu....

laksamana sunan said... Best Blogger Tips

pisces za leh kenalan x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob...x payah la kau nak ingat kan pasal kubur2 ni...kau pun bodoh mcm binatang tak berakal...sekurang2 nya dia(B/S) hidup mewah dgn cara dia cari rezeki menyanyi...kau apa ada???dia pun tahu mati x bawak apa2 harta...kau je yg masih berpikiran mcm orang asli ulu.....bodoh nak mampos punya komen...kecik2 x nak mampos dah besor menyusah kan orang....BINGAI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah dap
tukaq kerajaan penang

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

lawa rumah dia..
dapat kat aku yang fail navigation ni, mau sesat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...