Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 20 January 2013

Serius : Banner Menyambut PM Najib Di Kelantan Yang #TerbaikPunyer (2 Gambar)

Banner Menyambut PM Najib Di Kelantan Yang #TerbaikPunyer
Listen! Listen! Listen!
Siapa dapat lawan banner di bawah ini?
TQ kepada Jasonbhlee


69 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wakaakakakakkkka

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

listen! listen! listen! when i speak, u listen!
nak kicap?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini blog pencacai anwar al juburi ke?
Boikot!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye kenapa anon penjilat burit najib....ini memang blog anti amno...sape umno tak leh masuk sini...umno comment dia babi

-ROSMAH KEMBANG-

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..bodoh..cacai2 umno n umno dah terkena balik2..listen,listen,listen!haha..bodo punye bn..royalti xnk bg kat rkyt..mne duit kami..pastu konon2 bg brim kami tertipu..cacai2 bn yg bodo je tertipu dgn brim tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

myk tu kt bawah tanah rmh demo ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

meme la..myk tu bwh rumoh kawe..doh tu duit dok wi..bodo bn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne cacai2 bn ni?dh mmpus?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas tu kalau dah ada berita tntang BR1M tu jgn t'hegeh hegeh pakai sarong muka tebal nak amek tu duit yeerr !!! ckp depan depan la.... tak da nye keturunan kau hidup aman kalau tak ada pgorbanan BN dulu... kau apa tau !!? mghadap laptop mghina orang je tau

Anonymous said... Best Blogger Tips

tinggal orang bodoh jer yg support umno,hakkk puihhh.nk blog macai peg blogserius haaa tu spesis macai

Anonymous said... Best Blogger Tips

royalti atas dahi dia, jange jadi bodo gak, pok nik duk wat gapo xleh nk bg duit ko jajahan dia? ko sibuk buat bendero? ko sibuk buat ceramoh... demo2 hok mintak royalti tu, apo jaso demo pado negaro?? tahu mintak tahu maki, 2 perangai2 dap nk ikot sangat..demo2 lupo ko pasal dap buat ko melayu dulu2., loni melayu dok semboh dap, aku pon pelik tgok, lagu mano pok nik leh campur puak ngan cina bangsat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu sm melayu bgaduh, cina duk tepi tepuk tngan

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha anon 1615 bajet org kelantan..mne ade org kelantan macai bn..smue sokong pas..agak2 la nk brlakon pn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu satu prangai buruk umno n bn terbongkar..pastu macai2 n cacai2 bn xleh nk terima kenyataan ckp psl pengorbanan dlu2..pui..zmn dh brubah la..rkyt dh boleh pk..stkt brim 500 tu org bangang je yg ske..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo anon 1615..dh kerajaan kate rkyt didahulukan la,janji ditepati la..kerajaan xckp rkyt kne berjase dlu br blh bg duit..tu tnggungjwb kerajaan..dan tu hak rkyt malaysia..dh pstu hasil bumi malaysia nk bg kat sape lg klau bkn rkyt malaysia..bangang..ble pembangkang dpt twn negeri,bkn maen lg cacai2 bn tuntut mcm2..tol la,minyak la,air la..smua bnde tu kerajaan pusat yg kwl..klau nk tgk sume bnde tu,tukar kerajaan malaysia trus la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgan nak perasan semua semenanjung..kekayaan ktkorg datang dri sabah ngan sarawak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

puak anti kerajaan m0lek tubek dri mlaysia lah, g buka pulau baru netap san0 sene, ado pu0k mu cni xdok pekd0h, kcek tbek anjing babi je kt mlut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

puak anti kerajaan m0lek tubek dri mlaysia lah, g buka pulau baru netap san0 sene, ado pu0k mu cni xdok pekd0h, kcek tbek anjing babi je kt mlut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni seko lg koya ore klate..aku tapa nati..ore sokong tue guru,mu sokong hok bodo..bodo mu ni

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

#listen #listen

MELETOP:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni belum memerintah kalimah allah pun nak di gadaikan, kalau dah memerintah tak tau aps lg dia puak2 ni nak buat, semogo allah pelihara negara ini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Puak pakatan rakyat adalah bodo tahap cipan.kekalkan krjaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin yg ngok benanya..siap bertimekasih plak lg kat budak jason yg buat lawak bodo tu....wakakaka hancorrr budak skrg...hidup baru setahun jagung jgn angkuh sgt nak cakap pasal politik la budak...kuikuikui.....hidup bn!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..geng2 cacai bn ni mmg dh xde modal dh..blik2 kes kalimah Allah..aritu kes bawani tnye ptptn,bngkit isu kalimah Allah..ni psl royalti,kes kalimah Allah lg?dh xde isu br ke nk bsg psl pmbgkang?tgk ni psl kerajaan..tiap2 minggu ade je bnde plik terbongkar..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betolll!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setuju..

Anonymous said... Best Blogger Tips

TOTALLY AGREE!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M tu KEWAJIPAN kerajaan terhadap rakyat... Duit tu hak rakyat dari pemimpin. Manakala undi tu hak rakyat utk undi atau tidak.. Apa kene mengena pemimpin dah bagi duit pstu rakyat DIPAKSA BERSYUKUR dan undi die pulak?? Bodo ke ape??

Anonymous said... Best Blogger Tips

brim tu umpan utk pancing ikan2 buntal aka cacai bn je..br dpt 500 konon2 kerajaan adil..byr cukai staun dh lbih 500 dh..pastu nk mngundi br nk bg..lps ni klau dorg mng lg konpom mnyak n brg2 runcit nek arge..nk cover blik duit brim..
KONPOM!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh,setakat duit rm500/250 tu kerajaan bagi, dlm dia bagi tu sebenarnye byk lagi duit rakyat dorg mkn.sume ni nk mgaburi mata rakyat. royalti bagi ckit, mcm2 cukai lgi dorg dpt dr rkyt. xadil langsung. hampeh tol.

Anonymous said... Best Blogger Tips

umat islam ada kekuatan iaitu doa.. klu x puas hati berdoa banyak2 minta dengan Allah tunjukkan mana yg betul.. bergaduh kat sini nak buat apa?? APTB la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini la bahananya org cakap membelakangkan undang2.
kalau betul, bawak ke mahkamah, lihat keputusan layak ke tak kelantan tuntut. ni cakap guna kepala lutut.

oh lupa, mahkamah korupted, polis korupted, segala2 korupted. kepala kot*y pemimpin diorang saja yg tak korupted

Anonymous said... Best Blogger Tips

ore klntan jange dok ego sangat, tgk PRU12, byk kawasan kt kelantan dah pecah undi tau.ore bodo ja y sokong tok guru nyanyuk tu

jack ham said... Best Blogger Tips

ROYALTI HAK RAKYAT....

Anonymous said... Best Blogger Tips

royalti sarawak ada masuk banyak ke?sarawak bn pegang..hampeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

jANJI DICAPATI, BN will BE END this year.
Parti ini akan terkubur dan berakhir kerana angkuh dan zalim.
Tukar kerajaan! yes anda bijak.

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ha....royaltiii org swk sabh lg byk...byk yg tak dpt...tak der pun kecohh mcm kelantann ni...nampak sgt mata duitan...org swk n sbh..rilekkkkk jerk...bersyukurr dgn apa yang ada...Alhamdulillah.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

duit BR1M 2 mmang ptot najib bg..lgpon 2 bukan duit dia nk smpan kt dia...2 duit mak bpak / org laen yg byar segala bapak cukai weeyyy..belajar dlu la klau nk berpolitik pon..dasar MACAI!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

emm tepuk dada tanya selera... bukan nak kutuk org kelantan just diorang ni taksub terlebih. kalau bab duit laju je nak tuntut... padahal x nak lansung sokong lagi kutuk de la... macam tu orang melayu orang islam kite... patutnye bersatu lawan penjajah... bukan bersatu nak jatuhkan negara... aku bleh agak la pru kali ni pembangkang akan menang... tapi kite tggu la apa akan jadi pada negara kite... just wait and see je... (aku yakin nnti pembangkang menang... nik aziz x kan jadi pm tapi anwar yang akan jadi pm... percayalah...) aku lagi prefer nik aziz... bukan anwar.... kata nak perubahan kan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb kelantan xdpt royalti la dorg kne kutuk..klau dpt,dh lme dh kelantan tu dpt kat bn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 0856..sbb ktorg bodo la ktorg sokong tok guru..die byk ilmu..blh blaja..org alim..xla mcm org2 konon2 pndai sokong sorg makhluk ni yg najis mughallazah pn xtau..pastu rmai la yg ikut bontot die..bg brim sronok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbh srwk sbb xdidedahkan lg psl hal ni..rmai yg xtau yg dorg lyk dpt royalti tu..

Nurul Liyana said... Best Blogger Tips

listen ! listen ! listen ! terbaikkk ! cer 'listen' pulak orang kelantan nak cakap ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

SSKM

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg x tau lg ke rakyat klantan mmg bodoh, dah la x skolah, pemalas keje, pastu bakar stadium, bakar kete polis,nak minyak lu korek la sndri..bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ktorg bkn nk minyak..ktorg nk duit royalti tu ngok ngek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x faham, kate ni negara demokrasi, tapi pembangkang dipandang hina/penjenayah/taksub/perosak dll,, baek jgn jd negara demokrasi la, isytihar je BN ialah kuasa mutlak monarki keturunan razak dan laen2 je layak perintah negara ni,, hei ikot aku la nk undi sape pon, ini negara DEMOKRASI, bukan negara BN

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebenarnye...ape yg korang mahukan dalam hidup korang ni... korang nak ape... ape sebenar2nya korang nak..cuba fikir..

Anonymous said... Best Blogger Tips

skrng la ,tiba masanya untuk kita tukaq kerajaan ,hoho

Anonymous said... Best Blogger Tips

ktorg mahukan prubahan..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha..bodo blako baloh pasa politik..dale kubur nanti sumo samo..mulo2 hok kno soal,sapo TUHAN kamu..bkn tnyo mg ore mano?BN ko PAS..bodo bodo bodo..baloh la sek mg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

doh pahtu klu mu idup dok molek kat dunio ni mu ingt blh jwb blako ko soale tu?klu idup bwh kerojae hok molek,pranga pn molek la..ni la sek2 hok dok caro pasa politik tp tuntut mace2..dsr bodo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

FUCK U NAJIB..KO NI MMG DH GILA KUASA SGT NGALAH pm2 SEBELOM NI..MCM2 CRA KO GUNA EK SMPAI NK KEKAL BERKUASA PADAHAL org menyampah pon..fuck u UMNO

Anonymous said... Best Blogger Tips

ALA TAKAT beri BRIM PON nak kecoh PER SGT..BUKAN DIA BAPAK DIA PON..FUCK U LA PENGAMPU2 UMNO..makan wit haram tggu jer balasan ALLAH..aku doakan umno mampos jer next pilihanraya..amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi sikitnya bagi rm500 mana cukup, bagilah 5,000, barulah aku pangkah BN. 500 celah kangkang je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Julie Fasha ko bodoh!! ko taw x hak ko? ke ko xtaw.. patut la sabah & srawak mundur n ramai yg miskin.. sbb mentaliti macam ko,, bitch!!
sawak tu byk pndatang indon ,sama mcm sabah yg penuh dgn org2 filipin(pilak) !! sbb korang org sabah&sarwak tahu syukur pastu agguk je walupun ditipu olh Bn!! bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12:48
org2 sabah n srawak mmg la xtahu ape2 pasal royalti minyak deorg.. sbb deorg sibuk mabuk minum todi..
kawasan sabah & srawak pon byk lg jalan yg btanah merah... lagi mahu byukur ka ? paluii la org2 sabah n srawak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeaaaah org semanjung jer pandai....

Anonymous said... Best Blogger Tips

duit br1m 2 mmang ptot kerajaan bg...2 bukan duit dia...duit rakyat...aq byar cukai segala bpak cukai..so suka hati aq la nk amek ke x...kecoh la MACAI...blek baca buku bnyak2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mu la h0k bodo, mu la cth org pas yg bodo, kcek tubek bodo sokmo, tp dt kerajaan buwi mu ambik jug0k d0k? Haha...kalu mu sejati pas sgt mu bek mu simpan bodo mu 2 jgn wi ore tgk...haha..gni la ore pas kcek bau tahik..busukkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..pahtu mu kecek dok tubek bodo la?ore bn ngato ko ore bodo bole tp ore lain xle ngato bodo ko sek yo..dasar beruk..bengong..doh kerojae wi duit tu hok aku..tu pn x ckup lg..byk lg hok aku kerojae dok wi..sek2 beruk srupo mu hok dok caro pasa politik ni mano tau hok mu gapo dio..bengong..

Anonymous said... Best Blogger Tips

listen pon tulis jawi....terbaek

NURAZIAN said... Best Blogger Tips

halamak... yg sokong tok guru 2.. ayatnya, bahasanya, bukan main lgi.. tok guru demo ajar mcm 2 ke? ish2.. tksub sgt smpai ckp org najis sume.. ish2.. da la xreti nk bersyukur, merungut, ape la nk jadi!!!!!!! aku tampo sorg2 kang, baru kenal ape tu 'budi bahasa, budaya kita'...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang sarawak dok dalam hutan..mana tau pasal royalti..rilex je la..

asha azizan said... Best Blogger Tips

pape lah korang yg aku taw bungkus najib BN

Anonymous said... Best Blogger Tips

YAHOOOOO !! GADUH GADUH !! SERONOK TENGOK KORANG BERTEKAK..YIEHAA..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar kerajaan?? bnyak negara yang tukar kerajaan yang ingin membawa dasar yang berbeza seperti thailand, indonesia, philipina, mesir, yaman, dll... aman kah mereka sekarang?? kekal dan transformasi (penambahbaikan)?? byk jgk negara yang kekal dan transform. singapore (PAP- 48thn), china(komunis-80thn), malaysia (BN - 57thn) dan jepun (LDP - 57thn)... tgh TUKAR vs TRANSFORM.. yg mne pilihan anda? negara TUKAR yg ok or negara TRANSFORM yg ok?

Yusri said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Ya bro. Tukar kerajaan sebab kerajaan BN dah merapu dan tak releven lagi. Bukti?

Terima kasih fakta yang saudara kongsi. Betul, parti LDP paling lama, dah masuk 58 tahun dah. Tapi semasa aku disana, politik dinegara Jepun sihat. Kerajaan yg berkuasa menghormati parti haluan kiri (aku tidak suka guna istilah pembangkang). Kerajaan berkuasa tak guna kuasa untuk menindas atau fitnah parti lawan. Bukan macam Malaysia. Bukti lain, Jepun maju dan terus maju. Kerana? Politik mereka sihat dan matang. Malaysia? JAUH SEKALI dan KUNO!

Aku sambung belajar di Eropah. Media national akan menghentam mana2 parti yg buat salah, yg berkuasa atau parti lawan kerajaan, semua kena. Takde berat sebelah! Bukan macam Malaysia; BN guna kuasa media termasuk TV untuk tujuan politik mereka. Bila PR nak masuk TV je, diberikan masa 10 minit untuk bentang Manifesto!

Dari Jepun hingga Eropah, semua parti diberikan kebebasan. PM Jepun dan UK (time aku dulu John Major), mereka STEP DOWN apabila mengaku mereka gagal jalan tugas dengan baik. PM Jepun lalu, lucut jawatan sendiri kerana dia percaya, dia gagal dapat kepercayaan rakyat pada diri dia. Macam tu sekali!

Di Malaysia? Tun M? Pak Lah, respect la juga, dia step down dgn sendiri krn mmg jelas dia lemah. Najib? Tak habis2 guna media dan polis untuk kekal berkuasa.

Politik Malaysia kotor, banyak rasuah dan jauh tidak matang berbanding Jepun dan Eropah dan inilah kita harus perbetulkan di PRU 13 kelak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin bangkai

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...