Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 8 May 2012

Serius : Lelaki Overweight Dengan Teman Wanita Yang Comel Di Taiwan (12 Gambar)

Lelaki Overweight Dengan Teman Wanita Yang Comel Di Taiwan.
Lelaki ini cuba tunjukkan pada semua orang yang rasa diri mereka besar atau genuk serta tidak mampu mencari teman hidup yang cantik, yang semua adalah tidak benar. Walaupun dirinya besar dan tidak begitu kaya, dia tetap boleh mendapat awek yang comel. Mari lihat kehidupan pasangan ini. 

46 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa first dia ank harom jadoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

powerla..pompuann tu duduk atas jerla..hehe..eh first ker nie?hehe..jgn iri hati yer

Anonymous said... Best Blogger Tips

hacurrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 10:18 : kau yg first kan??kau cakap kau anak haram jadah??hahahhaha..bodoh kau nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!! yessssss

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cinta kolesterol, cinta lemak tepu.

mohd said... Best Blogger Tips

dah mamcam ba alif ba ya muka boyfriend dia tue..sah poket lebat

Aku_Skandallxxx said... Best Blogger Tips

badan gemok, tapi 'barang' dia banyak bagus lah....hehe....korang ada??

amilism said... Best Blogger Tips

tak yah jeles le..rezeki masing2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eishhh sungguh mcm ba alif ba ya..aku rasa gf dia tu terencat kott.hahaah..yg xleyh blah tu laki tu buat muka mintak kaki mmg mcm haram betoi..

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Perhhhh..aq yg x gem0k n chubby merangkap obesity tahap 4 p0wn x dpt awek c0mel cm tu..I'm 4 ever al0ne.. =="

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

muka cam beruk gemuk..hahaha.

p/s sial abis ko syaz..aku simpati..

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel bf die. comel macam babbi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko ckp dr sendiri ke..padan muka..

anak tabuan comot said... Best Blogger Tips

org ckp cinta itu buta betul ekk???

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Muke dak laky gemok tu mcm k0 la Nyet..haha..hidung dye sme la mcm k0..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

wowww... amaaazing!!

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

thehell.. ko ngate aku ke?? jgn sampai aku tarik balik kerakyatan ko kat hutan ni!!..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..hahaha...bodohnye

Anonymous said... Best Blogger Tips

blok asg ni penuh dengan manusia2 forever alone....puihk!!!

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

hahaha... xD

Yuri said... Best Blogger Tips

makkkkk dorng gado lagiiiii la...damnshit

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

shadap u yuri..tak habis2 nak mengadu..bajet manje..puihk

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Eeee..Nyet bap0k da mari..b0ooooo :p

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

sori beruk gemok, telah nyata muka ko cam tu..apa yg lebih kesian totey ko kemut dan kuncup..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

syaz..ko tak de keje kah ahh!..shit tulah ko ni..tak habis2 nak conquer 1st, mengadap com 24jam lps tu curi line org..puihk..ko nak pelempang aku bagi? supaya ko insap!

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Lantak aq laaaaa....eh Nyet., k0 tu ape kurangnye..aq cuty ary nie..amek MC..s0 lantak aq la ye Nyet..g maen jaoh2 tu ngan family Monyet k0 tu..puiihhhh.!!! :p

Yuri said... Best Blogger Tips

oiii syaz gay! ktorng da immigrate dr utan belantara ke ASG ngan rasmi ny ok!so let it be our conquer ok! shit..u make me throw shit again!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sweet...boyfriend aku pun gemok..109kg:) aku prefer laki gemok dr org kurus..kurus x bez, x sedap dipelok.hahahaha..fatboy rule!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa sahaja kowt , jodoh mereka apa leyh wat ..
raja x semesti ye kahwin dgn kaum kerabat sahaja bukan ? lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi stress aku tengok...gemok cmnie pun leh ada awek sedangkan akuuu......forever alone....hwaaaa!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jom nangis ramai2 semua forever alone....HWAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous bukan ko yg first ke?? ank harom jadoh ko ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

KAMI WAKIL DARI PERSATUAN ANON-ANON SEBANGSA BERSATU MENENTANG SEKERAS-KERASNYA KEBANJIRAN ORANG2 UTAN DIDALAM BLOG INI. ORANG2 UTAN INI HARUS DIHALAU SEMULA KE DALAM HUTAN AGAR KESEJAHTERAAN ANON SEKALIAN TERJAMIN. KAMI MEMOHON AGAR PIHAK WWF MENGAMBIL TINDAKAN SEGERA SEBELUM MEREKA BERTAMBAH GANAS

SEKIAN,TERIMA KASIH



YANG BENAR
SETIAUSAHA PERSATUAN ANONYMOUS SEBANGSA

U/P

1.ADMIN BLOG
2.DATUK NAJIB
3.DATIN ROSMAH BIG MAMA
4.TAN SRI VINCENT TAN
5.DATUK LEE CHONG WEI
6.DATUK ANWAR IBRAHIM
7.DATUK AMBIGA BERSIH
8.DATUK SHAH RUKH KHAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak gemuk selalunye batang dia pendek dan kecik..nak pulak amoi tu..hahah :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous "sweet...boyfriend aku pun gemok..109kg:) aku prefer laki gemok dr org kurus..kurus x bez, x sedap dipelok.hahahaha..fatboy rule!!"

orang gemok biasanye batang pendek...kesian ko nnti..msti x puas bile main ngn bf ko kan..x pe aku ade...kalo x puas cari aku..aku leh puaskan

mom said... Best Blogger Tips

gadoh3...laki aku lgi xxl dapat jugak anak 3 orang(hell,yuri,bigfat)...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Akimichi Chouji

Anonymous said... Best Blogger Tips

tah pape la kowg ni. kowg ingt owg gemok xde perasaan ke ha? sume same je manusia. kowg nk kutuk2 die pulak nape?? sume de kelebihan n kekurangan masing2. kowg jgn ingt kowg kurus/cantik/kacak kowg tu da sempurna sangat...kalau ALLAH tarik balik nikmat tu kowang rasa la. ntah2 kowg ni luar je nmpak cantik tapi dalam busuk macam bangkai. renung2kan la. jangan asyik duk kutuk owg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

SYAZ N THEHELLL...I LOVE U SO MUCH..
NAK BTG KOTE KORNG BOLE????

amgyver said... Best Blogger Tips

hahahaha!!!! Ni yang aku jeles ni!!! hahaha

Ismi'Aina Azizan said... Best Blogger Tips

ntah2 adik dia ... buta2 korang caya ..
ahahahahahahaa

Dad said... Best Blogger Tips

btol tu yang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia sama je. Mat rempit dengan minah tudung. Perghhhh....akhir zaman...

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek dia jujur x tgok pras rupe..mybe laki ni baik x cm laki kcak yg suke mraba2...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...