Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 October 2012

Panas : "Kalau ATM Kalah, Aku Lari Bogel Satu Malaysia" (Gambar)

Sekarang ni trend update status facebook yang kontroversi dan pasti akan mengundang padah. Aku rasa diorang ni dah start buat joke..saje suka2 nak hangatkan keadaan..attention seeker..  Hehe.. anyway, layan je la... Semua ni start dgn johari pain in the ass... Hehe..


p/s : Anyway, tahniah kepada Kelantan TRW di atas kemenangan TREBLE!! Gomo Klate Gomo!! 

Sumber : Email From Indah Trading

52 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

per lg weh lari laa bogel aku nk tgok sgt..per la sbb bolasepak pon nk janji bukan2..pepun aq kecewa sbb kelantan menang lg..aq meluat org kelate ni..assobiah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apepontabole

Anonymous said... Best Blogger Tips

biskut??

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

pengguna fesbuk post status bkan2+blogger yg xde idea buat post pasal status fesbuk tersebut=trend bodoh masakini.......

anyway, aku butthurt betol kelantan menang....bkan sbab aku penyokong atm, tpi sbab aku meluat tgok org klantan....aku benci, jijik betol aku tgok org klantan ni...aku sndiri pon x tau kenapa.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk benci kelantan xde sb mcm xde akal la Aku_skandallxx HOi.!!budus punya manusia!xsuka diam2 da la..anyway aku bkn org kelantan, xde la benci mereka mcm tu..masih waras..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkah2 ramai btol spesis mcm Aku Skandallxx tu..!!bertambah2 umatnya..bak cendawan tumbuh selepas ujan

Anonymous said... Best Blogger Tips

org klantan pun melayu gak mcm ko. bongok btol aku_skandallxxx. nenek dgn atok ko org klatan gak. tnye mak ko. bongok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabi muhammad yg mulia,maksum,manusia agung sepanjang zaman pn ada org benci,meluat,dibaling tahi dsbnya.ni kan pula org kelantan yg serba kekurangan,lbih lg ada org benci dan meluat.x pelik pn.and dont forget,admin org pulai condong,kel.

................... said... Best Blogger Tips

SIAPA NAK TGOK PELIR DIA???

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

so... dia dah lari bogel 1malaysia ke belum?

Anonymous said... Best Blogger Tips

taahla,,aq pon xkenan org kelntan ni,,,plik pde org,,,uuupppsss?!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom kite ramai2 benci kelantanese!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ingat awok mu bgus sngt ko??

aq bukea ore qelate..tp aq hormat awok yo..awok mu tu nate..bnci tu sifat iblis..supo jah awok mu..-blaja bhase klntn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bola sepak malaysia bukn famous sgt pn dlu, asyk selongor jer menang smp org xtgk. bla bola sepak malaysia maju ckit org kutuk2.. ni la melayu byk dengki. benci org lain. samp bla pn melayu xmaju..

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk Aku_skandallxxx n de geng y xsuka org klntn..sini ak nk bgtau...

ade aku kesah!!!!hahaha..korg xsuka ktorg tu korg nye psal la..korg ssahkn dri sndri utk bnci ktorg..haha..ktorg ttap idup snang bwah rhmat Allah swt..hahha..smoga Allah swt tambahkn rahmat pda org2 klntn n hamba nye yang di bnci..


Anonymous said... Best Blogger Tips

nak benci kelantan xde sebab ? adoi , langsung tk profesional, bkn back up or org kelantan tp kita umat nabi, tk pernah ajar utk benci menbenci sesama umat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mno2 tmpt pon ore qelate buleh idup maju la weii,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

semalam aku pun ada update kat twitter mengatakan kalau kelantan kalah aku nak bogel kat KLCC..tapi kelantan menang pulak so..terselamat la aku nak bogel kat KLCC tu..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

lame..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lg jijik tgk aku_skandal 2...mcm gila babi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org klntn rmai anak luar nikah

Anonymous said... Best Blogger Tips

org klntn rmai anak luar nikah mmbe aq ckp,tpi kt mne2 ngeri pon sme je,tpi dorg ni mju je kt mne2,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

i love kelantan...hihihi....bola itu bulat....kadan2 menan kadan2 kaloh....hihihi....x yah duk kenegerian sgt la....rezeki datang drp Allah bkn drp orang, bangsa atau negeri....

Anonymous said... Best Blogger Tips

xtau la knapa korang ni benci sgt org klntan.. kalau nak kata assobiah bak kata pengomen pertama 2 aku rasa sama je ngan org ngeri lain pon.. org perak kalau jmpa org perak kat KL msti nak becakap perak kan? kitaorang bangga jadi rakyat kelantan.. anggap org kelantan semua sedara mara.. korang ada??
bnyak anak luar nikah?? kat KL selngor xbnyak ke?
korang tau x org kelntan xpenah benci korang tau..
cubalah jadi tu manusia jgn benci2 org lain..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mulianya hati org kelantan,,,,,go kelantan go!!wakil dari kedah....hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

everything looks fine until "orang selangor" is mentioned..wth??xde kaitan bro

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bdk2 selangor je yg benci2 ni ... sbb misi bodoh diorg tu tak tecapai... bangang ! fap2 selangor .... lek suda keji btl pangai benci2 org.. huh !

Anonymous said... Best Blogger Tips

gomo nate boruk gomo... bdk kelantan dtg blaja tmpat org nk tunjuk hero,asik nk bergaduh je kje,dh kalah pangl geng beruk yg lain..mcm xblh nk bergaul dgn org lain...org kelantan tlg nasihankan adik2 kelantan yg berhijrah ke tmpat lain supaya jgn sikit prgai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye ye kelantan menang, ye ye kelantan menang, cuma negeri kite je yang tahu main bola.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sapa yang benci orang Kelantan memang bangang tak sudah.Kelantan orang Melayu gak macam kau.Tolong fikir secara waras sebelum nak comment pasal orang Kelantan..Bersyukur sikit sebab kitorang duduk dalam Malaysia.Tak suka Malaysia,silalah berambus dari negara yang dirahmati Allah sekarang.Terima Kasih.Aku orang Kelantan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck la kelate ni..dok kt mane pon x reti nk cakap bahasa melayu dgn betul..org perak or negeri lain xda pon mcm tu..fahaman kenegeriaan kuat sgt..lau jupe saing dia siap la tinggal abis org lain..lg 1 i hate budu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous DULU SELANGOR JE MENANG MMG SBB MASA TU TEAM TU POWER GILER!! TERBUKTI SBB KEBANYAKAN PLAYER LEGEND NEGARA BERMAIN UTK SELANGOR PADA KETIKA ITU..SM JGK DGN KELANTAN SKRG NI, PASUKAN MEREKA LENGKAP DR PENJAGA GOL HINGGALAH KE PENYERANG..DORG BERMAIN SGT BAIK SEBAGAI SATU PASUKAN.

Anonymous said... Best Blogger Tips

negeri johor,selangor,kl rmai anak haram jaddah..rmai pondan,ramai gay..org kelantan rmai pndai2..malah top 5 ke atas....negeri laen bodo..taw romen ja...anak babi smua...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10.22..x reti ckp melayu btol pn x pe..jnji pndai mengaji,ckup lngkap dgn ilmu agama..sbb dgn pndai ckp melayu tu x de pe2 jaminan tuk masuk syurga..=)dorg ckp klntan pn dorg msih lg guna bhsa melayu..cuma slang dorg tu je x leh hilang..tu pn nk jd mslh kat kamu ye..pelik sungguh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob
PON pun ade kat cni?fap fap fap..

X20 said... Best Blogger Tips

anon 10.22 dh kau tu bodoh sgt...xperlu la nk fhm2 bhasa kelantan kalo da bodoh...xyah nk campur hal org la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang yang hina KELANTAN ni puak UMNGOK LA NI

-BILLY FECREN

Syarimanmay Salehuddin said... Best Blogger Tips

Ya Allah ya tuhanku Engkau ampunilah semua umat umatmu yg telah membuat dosa besar mahupun dosa kecil...aminnnnn.....-saya orang negeri kelantan

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Syarimanmay Salehuddin

wah hebat la kau Syariman, boleh tulis bahasa baku. dalam pertuturan boleh tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

org yg tulis ni org PR la ni. tak habis2 salah UMNO

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng umno kn bodo bodo belaka...smua org taw laa...penyegan+bodo=umno...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian anon 15:19,klu btl top 5,xkn la ramai hidup miskin....pas xmampu nk tanggung mkn pakai korg ke?
pstu bile krajaan bg duit bantuan rm500 masing2 sibuk nk g amk...da amk pstu kutuk2...xbsyukur lgsg...phui

Anonymous said... Best Blogger Tips

overall yg ku kenal, bdk klntan kuat seks.. depan baik,tudung..solat xtinggal... rambut xpernah bukak... laki plak main sebat je perempuan2... mmg bukan semua tp yg aku kenali..even ex ak org klntn pon gatal miang dow.. kenal pon x sangat ada hati nak ajak tido!!! pandai berpura bdk kltn ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12:12,..mna ko taw diorg miskin...ko da tnggal sana ke..ke ada taw dri media..nk taw diorg kaya @ miskin p duduk sbumbung ngn diorg..bwu taw diorg 2 mskin ka kaya...yg kutuk2 2 hang..najib 2 mmang bodo....org cerdik ja taw spa diorg 2..ko 2 sama bodo ngn najib rosmah..p mampo0s laa..hakkkktuuih...!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:56...eleehhh org kl ngn johor..mmang babi gila seks...ingt smua negeri malaysia baek sgt...phuiii!!!..tmbah ko 2..lg mmang anjing sekss...ahhahaha......kt johor lg rmai anak haram!!!!!ko pown anak haram gak kot..blakon ja pndai ko niey...dasar GAYY...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yah..aku pon nk citer pengalaman aku dl..aku pnh fuck awek kelate..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aik..anon 1805 pernah fuck awek kelatan jer ke....kl,johor,melaka,peneng,sabah ,serawak,perak,perlis,kedah.terengganu ko tak fuck.....anon atas anak najib

pergaduhan ni berlaku disebabkan oleh AKU SKANDALLXXX...MARI RAMAI 2 BENCI AKU SKANDALLXXX

-BILLY FECREN

Anonymous said... Best Blogger Tips

x20 ko tu mmg babi sial..per ingat aq ni org umno ke sbb aq x suka kelate..fuck u la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x20 anak haram puihh..banggang mkn budu byk sgt

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

xleh la kata meluat ke ape, anti negeri jadinya, kalah menang adat bertanding...

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi korang sume nie..suka2 jer mengata org klantan..negeri mane2 pun same jer babi..kau taw ktne org klantan sume miskin2..korg yg ckap klantan pdhal korg yg miskin..negeri lain pun byk yg masuk bersamamu..hahaha..babi punya org..xde otak ke..lg satu,,xyah laa nk fuck ngn awek2 klantan..dorg lg cntik dr awek2 ngeri lain..awek muda katakn..aku skandal ko xyah nk jijik ngn klantan laa..aku tgok ko lagi jijik..dah laa GAY..kote kecik..xde betina nk kt kote kecik ko tu sial .. mulut ko same ngn puki mak ko .. berair ..bsuk bdoh...

awEk....qElate

Anonymous said... Best Blogger Tips

org kelantan bangsat,....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...