Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 4 October 2013

Serius : Respon Sentap Razak Manap Terhadap Kenyataan Wardina Safiyyah Di Twitter (3 Gambar)


Semua neh gara2 luahan ahti Wardina Safiyah berhubung dengan satu laporan audit negara bagi tahun 2012. Dalam laporan berkaitan didedahkan penyelewengan demi penyelewengan, salahguna dana awam dan kerugian demi kerugian serta pembaziran demi pembaziran yang menjadi amalan sektor awam sehingga menyebabkan rakyat Malaysia terpaksa memasuki frasa berjimat cermat bagi memulihkan kembali ekonomi negara untuk berada di landasan yang betul.

Akan tetap ahti rakyat mana yang tak sedih apabila rakyat diseru untuk berjimat cermat dan bersama2 membantu kerajaan untuk pulihkan ekonomi negara kembali, dengan memaksa rakyat menerima bahawa kerajaan ada rasionalnya kenapa mereka memotong subsidi demi subsidi untuk rakyat, alih2 rupanya kerajaan sendiri gagal menerapkan apa yang dia sering perkatakan kepada rakyat marhaen.




Sumber : Here

57 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

trserlah kebangangan abadi beliau....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Razak Manap kebanganan yang abadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang bangang tu abah kau setan!! tengah2 malam cari anjing untuk diliwat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

belagak wadina ni! tweeter tu pun kerajaan BN yg subsidi!
kalo tak.. smpi mati pun kau tak mampu tweet byr bil intenet!
belajar la besukur! jgm ikut anon 1st dgn 2nd yg bangang dan lahanat ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macai detected in here!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 5th pon sama lahanat!
lahanat detected in here!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya penyokong kerajaan,tapi pendedahan sebegini sangat bagus,biar rakyat tahu ke mana duit mereka pergi,dan bodohnya twitter BN yang subsidi??? Halo brader,bagi mana bukti BN subsidi benda alah tu? Come on la,orang kerja kerajaan tau la pembaziran menteri2 ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Logik ke panggil artis KPOP buat show sampai 2 juta lebih??? Tak membazir ke??? Mana lagi elok antara panggil artis KPOP atau biaya rakyat miskin Malaysia??? Jangan jadi terlebih bijak sangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

razak manap tu la bengap, tv3 bg rahmat dn rezeki? bertuhankn tv3 ka oii. makin tua makin bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tekan bawah jika RINDU














































































































































































































































































so RINDU lah ni? Oh, terharunya!

































































































































































































































































































































STOP!->























































































































































































































































































































































































































Masih tekan lagi? Wah benar RINDULAH ni!





















































































































































































































































































































































































Eh, tekan lagi?
Oklah, I MISS YOU (:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh bangang memang suma dlm Melesia ni kjaan bagi subsidi la tongong!
kalau tak puas hati pi duduk Bangladesh sana ... baru kau tau erti syukur!
perangai sekor2 mcm binatang tak reti terima kasih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pyh lah sembang pasai cukai..nak free duduk hutan la macai..byk sgt ke ko byk cukai tu? org pemalas mmg la bangkang semua nya..x tau bersyukur langsung

lalapost said... Best Blogger Tips

haha lawak gila bangang manap nihh visit my blog ye

hafiz said... Best Blogger Tips

bodoh.. dh terang3 membazir.. terims la kenyataan.. Jenis2 korg yg bodoh ls ni xtau bersyukur Allah bg otak xtau nk guna.. nk bersyukur pd Allah bkn pd tv3 n kerajaan la bodoh. Klo kerajaan buat yg baik kt sokong. klo buat silap kt ptt kritik.. br diorg blh perbaiki n mantapkn parti n kerajaan. ini x, yg terang2 salah pon korg sokong.. ap ker bangang nyer korg ni. perangai mcm penjilat jubo.. geli aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang anon atas ni!
kalau tak kerana kjaan BN bg subsidi habis merempat org Melesia keja kat indon la!
binatang pun tau besukur tak mcm kau cibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x sokong sape2, tpi lam kes nie terang sgt da aku rase...
tpi sebelum komen mintak sume review dlu la report audit tuu...
tegor klu salah, sokong klu betol.
tuu bru laa penyokong...
x kesah parti ape2 pown..
yang zahir nya jelas...yg batil nilai sendiri...
yang akal adalah anugerah, jgn biar nikmat itu larut dalam ketaksuban...
satu soalan..
kerajaan bernaungkn rakyat atau rakyat bernaungkn kerajaan....????

Anonymous said... Best Blogger Tips

kerajaan menaung rakyat.
rakyat taknak menaung.. pi berambos duk Bangladesh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni la dia hasil belaan BN anjing. Admin pun sakai byk makan subsidi bodoh menaip byk typo. Mohon TGNA kembali tadbir malaysia ni. Tiada siapa semulia TGNA. Takbirrr!!

-anon tanah merah-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila TGNA tadbir malaysia yg ko nak suruh dia "kembali" tadbir malaysia? jauh benar berangan.. tiada siapa semulia TGNA? bro...agak2 la nak taksub pun. TGNA tu bkn maksum macam Rasulullah, manusia paling mulia dalam bumi Allah.

-anon x brapa nak taksub dgn politik-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kenapa dua2 ayat macam budak2 ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kuat btol razak manap ni pencacai BN..makin jd bodoh la duduk bawah kerajaan BN skg ni..kerajaan yg curi duit rakyat,bukan nk tlg rakyat..wahai razak manap..muhasabah lah sebentar dan fikir2kan lan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo nak back up kerajaan pun..kenapa nak memaki orang lain?..mana nilai sopan yg kerap dibuat iklan tu? atau nak bangkang pun...tak perlu juga memaki hamun orang lain..kalo da mulut busuk(maki, sumpah,ngutuk)..secara amnya hati ada busuk gak la kan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha yg komen back up government Tu semur Dari razak manap..anon konon cehhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

NIK AZIZ!!!!! ANWAR IBRAHIM!!!! LIM GUAN ENG!!!! PAKATAN RAKYAT!!!!! KAMI MENYEMBAHMU!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pakatan menghalal cara demi kuasa n pengauh.... rumah buruk la kete buruk la... pdahal banglo cna cni.. kete blmbak..... daftar atas nama org len... kami bijak kami bijak x bodo mcm bn pg tunjuk2 kmewahan....kmi bnyak duet pun kami wat muka sposen.... org bwah kmi suma ngok ngok bongok.... apa tau.... simpati tu pntng dri dhargai.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

duduk hutan, hutan di malaysia pun diberi subsidi?? rezeki Allah yang bagi.. jgn kufur dgn Allah.. kuasa dan pengaruh x selama2 bertahan.. lama2 masuk kubur jga memasing.. politik tu hanya ujian tuhan. berfikirla dgn bijak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klu mcm ni la komen2 rakyat malaysia..aku rase lmbt lagi lew Malaysia ni nk terlepas dr pemimpin2 durjana

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeah...gaduh

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
pe2...je la..mmg btol pon krjaan mbzr

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymouskrjaan ske mbzr

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

kempen kat fb beribu2 lemon tapi tak pernah nampak pun kempen tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kau marapu ni Marou babi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Razak bullshit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 22.49 pukimakk
Pegi mampos abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedarkah kita penyelewengan tu bukan hanya menteri, pengarah-pengarah, ketua setiausaha. kebanyakannya pegawai kerajaan banyak guna duit kerajaan macam harta mak bapak dia punya. tapi kenapa kita tuju pada kerajaan yang dipimpin sebagai "culprit"? bukan kah kalau PR juga memimpin, "the real culprit" masih wujud?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pg cramah nek sport car.. cramah bkn amal jariah ke tpi knape tbe2 kaye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18:40! PR perintah byk video lucah jual kat gerai cendol, kedai suratkabar, bengkel kereta dan di kaunter klinik.
PR = Persetubuhan Rambang

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha...lawak..
somebody please tempek link report tuu...
kasi tgk ckit, byk mne pembaziran tuu..?
pastu bru komen...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tempek kat mana cibai? tempek celah kangkang mak kau ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Patutnya alaun org gomen yg di kurang kan.. bukan nya subsidi yg jadi badi kat rakyat.. org gomen ni mmg kuat membazir..pastu kerja malas..ngulor jer...

jualbarangsecondhand said... Best Blogger Tips

yg bagi rezeki tuhan yg maha esa bukan tv3 ngn kerajaan.kerajaan cume diberi amanah utk menyusun atur serta adil dlam kebajikan rakyat.jadi klu dh diamanahkan knapa audit msih menunjukkan keputusan terdapat pembaziran dan penyelewengan.jangan kira kerajaan bn @ kerajaan pembangkang.fikir la..knape salah jika kita mengkritik utk menyokong kerajaan supaya bangun dengan betul tnpa ada bebanan dri mana2 pihak.ini jika hanya ckap disebelah pihak sahaja didengar dan pihak yg lain dipekakkan sahaja kerana berlainan idea,parti n pendapat tk mustahil yang kaya terus kaya dan yg susah terus miskin. saya rakyat malaysia sentiasa menyokong jika ia adalah terbaik untuk rakyat n kerajaan semua. bahasa melambangkan bangsa.

jualbarangsecondhand said... Best Blogger Tips

yg bagi rezeki tuhan yg maha esa bukan tv3 ngn kerajaan.kerajaan cume diberi amanah utk menyusun atur serta adil dlam kebajikan rakyat.jadi klu dh diamanahkan knapa audit msih menunjukkan keputusan terdapat pembaziran dan penyelewengan.jangan kira kerajaan bn @ kerajaan pembangkang.fikir la..knape salah jika kita mengkritik utk menyokong kerajaan supaya bangun dengan betul tnpa ada bebanan dri mana2 pihak.ini jika hanya ckap disebelah pihak sahaja didengar dan pihak yg lain dipekakkan sahaja kerana berlainan idea,parti n pendapat tk mustahil yang kaya terus kaya dan yg susah terus miskin. saya rakyat malaysia sentiasa menyokong jika ia adalah terbaik untuk rakyat n kerajaan semua. bahasa melambangkan bangsa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

PKR-pati kikis rakyat....... nk ke bulan roket x ckp kuat stakat paras2 idung....
Dpt tgk bulan purnama jd la....
Tu pun x lama tbe2 jd buln sabit......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mana laporan kewanganya ...xda pun.... cm ne nk pcaya ni...ala sku pembangkang cmform betulnya...yg pntin blagak poyo.... btul x btul blakng kira

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pg jahanam politik satu sen pun xda untung.... bek g myentap ngn wardina ada gak hasilnya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kt tetek kakak ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku xsokong kerajaan pun..tp aku pn mmg xsuka cara wardina ni..bajet mcm perfect sgt..bukan dlm isu ni je laa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp at least dia berani tampil tnjuk mana yg dia rasa salah,
kita ni kutuk2 kt blog org, sape je tahu .haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau pon sama bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macai abah kau ..isap gam lebih kau ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lain kali panggil k-pop buat kat Kelantan. Barang free. Aku pun nak jugak. Asik asik buat kat Penang, Selangor dan KL. Hmmm dah ketentuan Allah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko jea laa yg tau...
Cibaii...
Sbb dia bayar bil internet ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak mampu byr intenet jgn salahkan Kjaan la bangang!
nak intenet free suruh PR buat dulu!
bodoh nak mampos!

Anonymous said... Best Blogger Tips

https://www.audit.gov.my/images/pdf/LKAN2012/Persekutuan/Siri1/lkan2012%20siri%201%20-%20persekutuan.pdf

https://www.audit.gov.my/images/pdf/LKAN2012/Persekutuan/Siri2/AKTIVITI%20KERAJAAN%20PERSEKUTUAN%20&%20SYARIKAT%20KERAJAAN%202012%20SIRI%202.pdf

sape yang kata nak link report audit tu?...nah ni link nye....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousbabi sial bapak kau..cukai bayar untuk pulangan balik untuk rakyat bukan untuk bapak kau tengok k pop

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau sial brp juta rm kepala bapak kau byr cukai banding dgn subsidi kerajaan smbat dlm tembolok kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wardina.aku ttp cinta kamu walau kmu sudah berkuarga..kau gadis idaman ku selama nya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...