Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 February 2012

WTF : Gadis Perak Menyatakan Gadis di Sabah/Sarawak "Hodoh" (3 Gambar)

Gadis Menyatakan Gadis di Sabah/Sarawak Hodoh
Nama gadis ini adalah Nur Juhalisa Rosli telah menyentuh isu yang sensitif iaitu berkaitan dengan Sabah dan Sarawak. Tak percaya? Mari baca sendiri. 
Gadis Sabah Sarawak, sila cool down ye. Harap benda ni tidak benar.



Ini satu lagi gambar dari versi telefon :

318 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 318   Newer›   Newest»
pakleyman said... Best Blogger Tips

nmpak sangat budak nie mmg bodah tahap dewa...
aq org johor,ramai kngkwan orang brneo...
cantik2 n hnsem2 lg...aq rse budak nie lg hodoh...
cam kewak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aje gile die ni huduh meno peranga.. hui malu keme woi ade yong peranga ropeni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke cam tong sampah je aku tgk!1MALAYSIA la wehhh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia ni mgkn tak penah gi borneo kot. kesian. xda nya org kat borneo tggl kat pokok. siyes bodoh la ngko

shimot lalola said... Best Blogger Tips

tak perasan ke die tue bukan ye cantik sangat pun sampai cakap mcm tue kat org sabah n sarawak. kalau bengang ngan sorang pun setel la masalah ngan die jangan kait org yang tak besalah. shit damn perempuan aku pun dak kl tak belagak cantik pun. semua perempuan cantik. yang menampakkan die tak cantik adalah peragai perempuan tue. kalau muka cantik peragai buruk tak leh wat ape dee. lu tetap buruk. huhu. cermin bnyak kat kedai sila tgk diri anda ye. :):)

ainin_alafbaru said... Best Blogger Tips

tu semua kurniaan Alah....
x semua manusia sempurna..
walaupon hodoh skali pon kt x leh nk p'tkaikan...tu semua kuasa Allah..
mungkin ade hikmah sebalik muka gitu..law cantik tp hati busuk + mulut longkang,bek x yah...wat tmbah dosa jek hina ciptaan Allah subhanahuwata'ala.....bertaubat lah...bile Allah dah trik blik keistimewaan yg kte ade,jgn mnyesal nt...Allah maha b'kuasa~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

cntik or hodoh tu bukan dier punyer masalah,,,igt org KL sumer cntik ker,,,setiap tempt adenyer cntik n krg cntik,,,yang penting perangai xcam dieer... kwn aku cntik jer...pe ntah mslah dier...rse die cntik sgt ker???

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mst kes gadoh ngn kwn2 borneo die nih. so immature ok. kwn2 aku dr borneo gak. cantik & hensem je. idop tu kalau lom merantau byak tmpt, xpyah byk bunyik la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

"i asla perak,and i suke mencarot mlm2 buta" ish2.. rosak akhlak budak ni...

Ahmad Forever said... Best Blogger Tips

PEREMPUAN BODOH DAH TAKDA DARA!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah...mesti bf dia suka kat orang borneo la 2..sbb 2 meroyan macm 2..mana2 negeri pon lawa la..ada jerk kelebihan..kalau dia rasa dia cantik..yg buruk 2 prangai dia..menjadi double buruk muka dia sbb prangai dia..apa la bgus sangat ckap mcm 2..atleats kebnyakan orang borneo menggunakan bahasa inggeris sebagai bahasa rasmi...dia???YOUGAIZ???tolongla..merosakkan bahasa orang mcm dia ni la..moga tuhan ampunkan dosa dia dunia dan akhirat..dan aku sebagai orang borneo xtrasa langsung kata2 dia..ambil sebagai pembakar semangat adalah..sbb mak aku kata aku cantik..mak aku ckap cukupla.

adinda hanie

Anonymous said... Best Blogger Tips

feel insulted, cause i'm from borneo!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia dah x lama tu. nnti ada la balasan dia dpt dri tuhan.. suke2 je nk judge org len. settle la one on one.

nurel said... Best Blogger Tips

ko ya tek kacak nak nganok org??
tok mesti grk2 nya ningal nya sbb dah terpikat org borneo hahahahaha

jjack said... Best Blogger Tips

ko ckap smbrg sja!!!
muka mu tu pun ndak dah cantik nya pun..
napa pantat mu tu wangi kah???
bnyk wyng lucah dri smnanjung.....
bkin malu org kita jak....
jgn2x ko tu pun bgtu jga...
ckap org jak....
klu pantat mu wangi ok jg....buduhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian budak ni..buat penilaian sendiri tanpa berpikir panjang...kelak memakan diri sendiri nanti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian pompuan ni.. Wat malu org perak jew~ klu ko de kambing, kambing malu nk ngaku ko tuan die.. adeh.

jjack said... Best Blogger Tips

mari lah pg sabah......pmpuan sialll
apa yg ko mau ada kat sni!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak tinggal atas pokok pun. hei bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

xsyg mulut minah gerek sorang ni, main2 kat org sbh n srwak, tngk la nnt temu ruasnya, lau x kaca atau besi dlm pewut dia, baru dia tau, kerana mukut badan binasa, da la siap gambar kat fb lg, senang keja ler

Anonymous said... Best Blogger Tips

susah nak cakap~p sudah dikategorikan kat msia org sabah n sarawak majoriti cantik..hahhaaahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidung mcm kerbau... kulit hitam mcm kerbau... dtg sabah dulu la baru tengok kalau ko masih berani cakap-2... budak jakun!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia xpnah g sabah serawak tu..xmatang lg..budak2 skang ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia patut bersyukur Allah bagi dia sempurna segala sifat...ada akal dan fikiran....tapi ckp mcm org yg tak ada akal....sian nya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Species pompuan bodoh xde akal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betina paloi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ew... die sungguh ugly.. eww.. so eww.. die katak bawah tempurung.. eww.. xpnh pg sbh sarawak ew xpnh tgk org sane ke.. ew.. ew.. bodoh ew + hodoh ew = ngamla ew. fuck yea.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pernah tinggal di KK selama 4 tahun setengah.....personal opinion....gadis sabah 7 sarawak paling cantik rasenya.....i have a friend....mix kadazan, filipina and ireland.....fuhhhh...cantik tak yah nak cakaplahhh....bukan kata perempuan......jejaka2 sabah n sarawak pon handsome2!!......

Eryz Dwan said... Best Blogger Tips

Bg aku.. yg sebarkan benda nih lagi x betul..menggalak pergadan kaum..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko dtg sabah...kita bg tgk kehebatan monyet2 sabah baris ko....sial ppuan budak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku org smnjung yang keje kt sabah..serius rs cm xnk blk keje sana dah...THE GIRLS HERE SO FREAKING HOT N CUTE!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

azlan iskandar dari kuching sarawak,hensem je aku tengok..sah perempuan ni x pernah keluar dari perak

Anonymous said... Best Blogger Tips

setau aku minah sabah n sarawak la terbaik..kulit diorang terbaik woo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

antap li kau jeles nangga orang sabah ngan sarawak kacak.. kawan ku dari semenanjung suma padah dakya.. ramei gik cdak gerek ngan orang ctok.. haha.. kau antap li nak nunjuk orang borneo suma kacak.. makseh isi tersirat ya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa monyet2 borneo lebih cantik dari dia tu yg dia x puas hati tu.. kalau monyet dah cantik apalagi penduduknya.. haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dasar pompuan miskin x penah g s'wak n sabah! orng borneo d kategorikn yang tercantik d M'sia okay!

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan towk nang carik nahas dgn org sabah n sarawak,,asa dirik ya kacak gilak~~hahah~~nya jeles sebenarnya ya,,sebab nya tauk bha,,org sabah n sarawak memang cantik2 sejak azali,,semenjak aku berlaki org semenanjung tuk,,kbanyakan memuji org sabah srwk muka kdk chinese,kacak,,,ngak ada nganok nya ya sorang ajak,,hhahaaha~~org lain berebut nak kawen ngan org sabah n sarawak~~haha~~bangsa jelez kedak tuk lah~~tulahhh~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Huhu. ..... mungkin ko d lahirkn dr benih anak luar nikah kot. .. hahaha...cian nyer minah bohsia nie... nk ckp asl kl xde pown... org asli kot.. perak kn ada org asli..tp..lg lawa dr muka die....hahaha.....

Sufisky Lass said... Best Blogger Tips

well what can i say, she's attention seeker. no doubt!

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh pak hang

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku org perak pon malu dengornye.keje sabah,aku tgk lawa2 je org sabah ni.manis lg.sb suke senyum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial..mcm muka ko tu cantik sangat. muka sendiri pun cam monyet..eeww much!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kawan aku selalu kata muka biarlah hodoh asalkan x bodoh.tak macam pompuan ni muka taik unta

Anonymous said... Best Blogger Tips

laaa..sdp je mulut dye kutuk owg borneo..wlpn ko ckp owg borneo ugly..p kite org kya moral..x cm ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau nak cakap tengok cermin la si hodoh gadis perak

sera said... Best Blogger Tips

lina rosli, you are fucking fugly, n u may spread ur legs easily. shave u pussy before u have guts to say this.

sincerely, sarawakian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian budak ni.... Publisiti murahan ke hape??? Aku org Sabah xterasa apa yg bdk ni cakap.. Nampak sgt xda education dan kurg moral... Kmi ddk rmh banglo hokeh...pndi je ckp ddk ats pokok???? Lol..... Dengki la tu sbb sabahan & sarawakian cute dan lawa2 hahaha....

sera again said... Best Blogger Tips

1. ew much
2. yougaiz
3. like omg
4. lew katakan

your grammar freaking sucks. just like ur ikan tembakol face.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wahai betina tak guna,senang cerita la.
You tengok siapa juara AJL26 ? Hafiz kan ? dari sarawak tuu...You tengok pakaian die...simple kan ? so how did he won ? Think for yourself pig !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Die ckp pantat org Borneo bau busuk..Mungkin die pernah cium pantat org Borneo la tu,BODO cam tetek beruk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

meroyan agaknya pmpuan ni. mst bf dia jatuh cinta dgn pmpuan sabah/sarawak.. sbb tu la minah ni hangin 1 badan..kesian kat dia..

*aku doakan ko bertemu jodoh dgn laki sabah/sarawak.. amin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

iboh anok nya..nya bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

attention whore!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

i think that girl ni msti dok bengang ngan org belah sana.. Rilek la budak i pon penah gak bergado dgn org sana, tp i hangin dengan sorg bdk sarawak ni jer, yang lain2x i still kawan jugak... yang busuk sorg yang u nak nk kena kan sume org bt apa?? pasni kalo u gado dgn org sekampung u agk2x nak x cakp cam 2.. sume budak perak hodoh n bla bla bla... xkan?? so pakai otak, gado luar la.. bangang jerk

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak...astaghfirullah.....adik nie..nk je jumpa..awak tu dh la kurang cerdik...nie org swk nk ckp..org iban kt cni pun tak dudok atas pokok..rumah siap ada satelit.wpu dudok umah pjg...ko hade???sy nie org melayu SARAWAK..tak nk cakap la semenanjung org nye hodoh..because kita nie ciptaan Allah da keistimewaan masing2..da kurang da lebih..mungkin NOrjuhaliza Rosli..saya harap awak bc blog nie...pegi la melancong kt sarawak...jalan2 tengok sarawak ni camne..org semenanjung byk yg kawen ngan sarawakian tau..siap hangkut balik semenanjung lagi..so jgn noti2 kutok mane2 negeri keyh...moga2 kita suma dapat rahmat n petunjuk dr Allah..kak jyemm

meowmeow said... Best Blogger Tips

nahh 1malaysia la namanya kan :( so sad.pathetic~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermmm..aku baca kat sumber lain tadi and that source tulis yg twitter kat atas tuh fake akaun yg sengaja dibuat untuk mendajalkan si nur juhalisa rosli yg asal.its more like kes cemburu sesama budak sekolah.nak taw lagi lahttp://busuk.org/ping/view/95073njut baca kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah gila,gila juwak,,,mun simple lak palak g lh ctok,,nak ngga sengan ney kau berani

Anonymous said... Best Blogger Tips

nuka xcantik xper lh,,,dari cantik perangai mcm israel ko tu,,,aku org johor pun bigit ko nk beza2 kn org sabah gn sarawak,,,,bajet ko ada market lh,,,ko igt ko tu artis ke kiah

Cik sepet said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha ckap jak orng hodoh, yg dia tu prnah tngok muka sndiri d cermin ka? muka cam b@bi x ckup bulan~ hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

akaun twitter tersebut adalah palsu dan digunakan untuk mengaibkan NUr Juhalisa Rosli...sila lihat di //busuk.org/ping/view/95073 siap ada buat report polis tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

xdenye akaun palsu.. akaun betul tuu...haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni publicity murahan, orang sabah sarawak bek2 ngan org semenanjung ko cari pasal pula, bodoh sangat la tu,nasib labuan ko nda sebut, lau nda patah gigi mu sana,hahaha buduh macam lembu........

Anonymous said... Best Blogger Tips

tinggal atas pokok? kasian.. tak pernah tengok swk n sbh la tu.. buang air mak bapak je lahir budak mcm mpuan ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke cam ajing

Anonymous said... Best Blogger Tips

berani dia kasi tunjuk muka dia ah....saya suruh org kampong saya sindaat ko.....baru ko tau.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha... apa budak tu cakap, satu menunding ke rah orang 4 ke arah diri sendiri.. kata orang hodoh, diri sendiri akan lebih 4 kali ganda hodohnya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nda lama jua budak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia jeles toh
kan sumandak2 Sabah n sulu2 Sarawak cantik2 n kacak2 n putih2 melepak belaka.
hahhahahahhaha.......
p mimang palui tahap gaban lar toh inan(makcik)
sasau sdh
hahahhahhaha............

Anonymous said... Best Blogger Tips

ex aku xde la org sabah tp dia membesar kt sana. aku still rindu dkt dia sampai skrg. pmpuan ni kalo ddk dkt2 area gunung2 pulau2 dia ada aura AYU tu tau x? lu tgk an dia pnya muka peteng baeeekkkkk sejuk... berangin...fuhhhh

fairy belle said... Best Blogger Tips

wahh..malas tol nak hina kw..x bek hina ciptaan Allah..dan malas jugak nak riak...tp..knyataan..biase je..org swk dan sabah..ade je la canttik..kw ingat ciptaan Allah nie men plih2 negeri ke...gile ape..eyh...rasa cam nak chat je ngn kw...bleyh kte slow talk..bincang masalh otak kw...

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi pompuan yg mghina org sabah n sarawak tu, utk pengetahuan ko. org sabah n sarawak mna tggl d atas pokok. dtgla sabah n sarawak dulu baru mau JUDGE org. entah2 naik KAPAL TERBANG pun tak pernah. apa lagi menjejakkan kaki d AIRPORT. euw~ entah2 bila ko dtg sabah n sarawak ko lebih JAKUN kot? plz laa~ sakai~

Anonymous said... Best Blogger Tips

palui na miak tok eh.. cermin muka lok oi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia sendri pon rupe mcm monyek borneo...
ade hati nk ckp org...spatutnye kne cermin muke tu dlu...sengal!
lg 1,blog ni kne letak sign "like" so i bleh like comment2 kat cni...hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk pict pun dh nmpk muka dia lg hodoh dr awek2 borneo.. jeles sgt nape ni dik?? i skodeng u tgh2 malam u x prasan ke?? n dh nmpk dh tetek2 hitam u.. pasal pe la u x pndai nak shave bulu ketiak ni.. malu i tgk..

azri said... Best Blogger Tips

bdk lemah pemikiran mmg ckp camtu..hehe..wife aku org sarawak n aku bangga giler ngn family mertua aku. adk beradik ipar aku sume blajar tinggi n cara hidup dorg sgt bermoral n matang.most important thing is my wife is so BEAUTIFUL!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

as sabahan,i tak goyang pun ape y minah sengal nie cakap coz i tau ape yg die cakap 2 tak betul..and i know stp org ade kelebihan masing...tak yah layan sangat owg yg xde tamadun nie....buat sakit kepala je....Sabahan n Sarawakian sila jangan cepat melatah...I Luv Sabah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

as sabahan,i tak goyang pun ape y minah sengal nie cakap coz i tau ape yg die cakap 2 tak betul..and i know stp org ade kelebihan masing...tak yah layan sangat owg yg xde tamadun nie....buat sakit kepala je....Sabahan n Sarawakian sila jangan cepat melatah...I Luv Sabah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

HOI..kau xpenah jumpa org sabah n sarawak yg cun melecun lg..kalao kau tgk kopem kau bunuh diri.. muka pon mcm lubang taik...rambut selerak kalah hantu kak limah! pompuan bodoh gini la.. marah kat certain person, bg statement sesuka ati... bangge sgt,kang kne simbah asid masuk bersamamu mintak simpati baru nak sedar ke???

Enn said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah....
I Proud to b sabahan mix sarawakian girl..
Sepa ckp sabahan n sarawakian gurl ni hodoh??
salah tu...
Cuba dtg sabah n sarawak,n tngok sndiri natural beauty gurl2 borneo..
I think this girl too young n dia blum pnah dtg sabah n sarawak g...so that y dia ckp mcmtu...
So warga sabah srwk x perlula melenting k...
jgn biarkn marah menguasai diri..sbb marah itu ialah iblis...

Khairil Photography said... Best Blogger Tips

aduhai.... tmbh lagi 1 isu nie....
aq org johor.. menetap dan belajar di sarawak...
aq tgk budaya mereka bagus... kmu tu yg kolot....
fikiran yg xopen minded... muka xcantik, ckp org len xcantik... sedar2 la diri tu ckit... 1Malaysia la... umor baru sthun jagung, nk ckp pasal taw semuanya... Perempuan oh perempuan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau ilmu tak penuh didada jgn mencarut benda tak pasti..kalau malaysia ni tak habis dijelajah jgn sesedap mulut nak mencaci..ko turun dlu S & S bru kau ckap..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape ckp gadis kt sabah n sarawak hodoh??,,aku tgk cantik molek je dorg..aku de kwn dari sabah and tak behalf on them pn tapi dorg mmg cantik la..llki sabah n sarawak pn hensem,lagi2 llki di sabah ala2 chinese look gitu

RinsyaRyc said... Best Blogger Tips

semangat kenegerian . ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak tau la nak cakap ape...dunia skrg ni susah nk caye...kdg2 bende ni fake or tak..pun kita xtau...tp yg pasti, org yg taip bende tu semua.... insaflah.....tak baik mengata org, bkn 1 atau 2 org..tapi seluruh negeri.... walo ape pun motif dia...takkan berhasil...
~ pure sarawakian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahha ni msti dia stress..ni aku yang asal dari sabah seingat sa bkn tinggal kat pokok.....ni la sembarangnya berkata2...dia ni mesti tak pernah masuk kelas sejarah ni.....e2 la palui+++++

Anonymous said... Best Blogger Tips

as sarawakian... aku tak port pun apa budak ni ckp..
bila ckp x guna otak ni la jadinya.. suka suki dia jer kutuk org.. kesian dgn budak2 skrang ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdoh sial pompuan nie... aku org sabah bh... ndada jga org tggl atas pokok... aku rasa mama ko bgini bh jga dlu.. itu lh perangai ko mcam baruah... aku p perak dlu suma ok bh.. 1 malaysia suda aku pusing.. lau aku npk ko d SABAH,aku cincang2 ko n then tanam dalam pasu!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cibeeyy ompuan tok.. pepeknya bau cinat... wahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pompuan nih memang dasar pelacur.... kalau dia datang Sarawak jangan dia terkejut semua tinggal dalam banglo.... kalau dia dtg Sarawak patut letak dia tinggal ngn beruk atas pokok.... Hei budak pompuan sondal, lebih baaik tinggal atas pokok dari tinggal di tanah setinggan.... tengok berita semua menangis kena halau.... penah ko tengok berita pasal Borneo??? sebab kami hidup aman damai dan kaya raya.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

makasi bab ckp kmi masih tggl kat atas pokok....
at least pokok kmi ada lif lagi tau !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

otaknya cacat.. tu la komen pun mcm retarded.. kesian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mari2..jumpa monyet borneo..lg comel tau..bukan mcm ko yg hati busuk tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 la ko cwek sdh la muka cam jembatan bln siap ada hati mau megolok... dsr muka cam mangkuk taNDAS LA. . . .

yan said... Best Blogger Tips

uina, ak ni org sabah jgk.. suda jgk ak round semenanjung ni.. tp xda la smpai ak maw ckp2 org semenanjung begitu ba..kata 1 malaysia.. agak2 la beb maw ckp gtuh ngn org sabah... mcm x penah pegi sabah pulak budak ni..adakah d bilang nya org sabah tinggal atas pokok..? ya ampun.. klau org sabah tinggal atas pokok, bukan nya menyusahkn ko jgk dek.. ok la tuh atas pokok.. mesra alam.. hehe.. x maw komen yg negatif tp ak doakn adik ni d buka kn minda nya.. dibuka kn fikiran nya utk berfikir.. Allah x cipta makhluk nya ikut negeri..semua nya sama jak.. manusia.. klau ak nmpk adik ni d sabah, ak senyum dgn dia, biar dia taw, org sabah ni bukan la seperti yg dia sangkakan.. ^_^ apa2 pun.. "sabah tanah air ku.." :)

christina sabahangurlz ! said... Best Blogger Tips

kakak ka ? erm ... sa rsa .... sa ... mw ckik laju2x kw ne ... pkr akak cpa ? Tuhan ka ?
mw bnding2x kn owg knun .. kakak x prnh dgr peribahsa yg mengatakan ,, cermin diri dulu , baru cakap owg toh buruk or anythg else ?
n .. blh p belajar Bahasa Inggeris dulu ka ? sbb ... rosak ba akak pnya bhsa toh ... sa pon klh ... =.=
kalo gitu , lain kali jgn dtg sabah n sarawak lar ya .. tidak dialu2x kan .... :P

sofeafaudzi.photography said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm x belajar sejarah jerr budak nie....siap ckap org swk/sabah tggl ats pokok...sian betul aku ngan budak nie.....kekurangan kasih sayang & perhatian kot....bawa2lah bertaubat...

ben xii said... Best Blogger Tips

argh post paling banyak komen . aku ke 100 . malas nak baca .

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku k-101 :D . tapi dia mmg bodoh la. mcm bapak dia yg punya dunia ne. puiii ,

Anonymous said... Best Blogger Tips

FUCK YOU BIATCHHHH!!!! KBYE,TQ,WELCOME,GUDNITE..

Anonymous said... Best Blogger Tips

amboihhhh..cantik nya muka monyet ni..aku xfhm la bhse monyet..kau blh cakap dlm BM x? ni bhse2 monyet skalian ni blh wat ktorg WARGA MALAYSIA ni jd SALAH FAHAM..OMG..OMG.. xskolah kt skolah manusia ke? asyik cakap pasal MONYETTTT je..kau kapel dgn monyet ke?

ouh..okies..aku dh faham..sebab BF kau monyet dari BORNEO, BF monyet kau tu dh balik BORNEO, jatuh cinta lak kat MONYET2 BORNEO,kau x bleh trima,an? olololo.. kau try la GORILLA AFRICA lps nih..pastu,kalo FRUST,ley la salahkan GORILLA2 AFRICA lps ni..lepas tu,ko leh try kt negara KENYA lak..


ape kata mereka?



- sarawakian is writing -

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lol...nk ktawa pn ada baca komen kat sini. Org perempuan kalo elok budi pekerti la org suka...muka cantik tp plastik tmbh lg prangai cam babun pn takda guna...kalo tensen sgt mgenang diri tu tak lawa,saya cadangkn awak gantung diri sdirila ats pokok...takyah nk hina org..

exi said... Best Blogger Tips

bole bah kalau kau........

Anonymous said... Best Blogger Tips

entri paling stress..yg korang melepaskan geram sini pasal lah..dah tak da kerja kah ah??isu ni biasa dah..jgn nak diperbesarkan benda yg dah menjadi lumrah masykt kita..konon satu Malaysia..korok mu semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok.ok.ok.fine! fine!
lepas ni aku nk try dok ats pokok & pasang astro.
mne tau,best.klu best t aku tnjuk gmbr aku kt kau,eh? aku nk wat possing gayut2..

wahahaha! kau mmg tip top la wat lawak! ble nk msuk rajalawak? aku nk undi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dulu kes si schaza zedane..haha..skrg ni da pulak budak dajjalan pi mai..tapi kes si schaza tu syok lg sbb dpt condemn dia habis2 kat blog dia sendiri..bodoh thap chipan

Anonymous said... Best Blogger Tips

malu nya sa baca post minat gedik tu~ aduhaiii jerawat mcm pasir kat muka ada hati gata org lain..malu bha ^^

Unknown said... Best Blogger Tips

I like you bitch!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sAh budak nie mmg tak skolha.~!.ingat nie zaman tg batu ke nak tggl ats pokok ar?k0 pnh dtg sabah sarawak kha?ko gile ke apa ..aku yg bace nie pun naik hanginn ngn minah perasan mcm k0~! klu aku jumpe aku siat2 bibir engk0..memalu kan pmpn je..buduh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuckk offff kbaiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah budu bikin panas~

Anonymous said... Best Blogger Tips

dont give a damn..sian..xpnh naek BELON la tu..meh2, aku jemput ko dtg cni...tiket flight murah jek..tgh promosi tuu..cepat2...beli jek one way..xyah bli return ticket, sbb kompom ko xkn balek pnye..MEMANG TAKKAN BALIK..CONFIRM! ko nak lari cmne pun, ko xkn lepas..hahaha..senang nye hati aku..meh la cepat,aku ade special stuff utk ko, panjang, berkilat bling2 plak tu...mata nipis punye..LOIKE!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kes2 d tolak cinta nya oleh org borneo nie..hehehe
tak laku kan tu ar sarik publisiti murahan. btw anda berjaya lha...hahahak
berjaya memalukan diri sendiri..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sa sambut bha kau dgn karpet merah dtg lha sabah kasi tgk kau sumandak santik hehehe..kampungan btl owh utak mu nie tiada skulha hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sampai hati ckp kami org sabah duk atas pokok n hodoh...cermin dulu mukamu..p lah sabah barulah boleh ckp...aku rasa kalo ko dtg mesti mukamu paling hodoh kat sabah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia kata monyet lagi hensem dari lelaki borneo SAH ANDA SEDANG JALANKAN HUBUNGAN DENGAN BINATANG~!!selera anda jugak sama macam binatang :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

dress mcm minah indon muka sama mcm berung kutub ada hati nak mgata~! maluuuu la weiii busuk punya orang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

seret muke engk0 kat aspal~!!! malu weiii hanjengggg~!!!

sheena aziera said... Best Blogger Tips

tinggal atas pokok? erk, rumah aku atas tanah, ada astro, ada flat screen, ada internet, ada kipas, ada aircond and i think ada semua bnda yg ada dlm rumah ko, maybe lebih lg, so before you speak little darlingg, please3 think a gazillion times because what you say on the internet stays on the internet and you're stupidity is open for the whole damn world to see. Racism and stupidity at its best!

even the monkeys on trees are not as ugly as you like OMG!

and please learn how to type properly cause you look much more pathetic.

bye!

^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

oii..minah...umah aku de 2 aircon taw...tv flat screen...keta ade 3...de streamaX lg....ko tu yg bannganag.....ko tu lebeh dr orng utan ko tau tak....gamal d jai..bka jani!!....tulah d nya!!

sepitbiru said... Best Blogger Tips

dia tak tau ke sabah sarawak di jemput untuk membentuk gagasan malaya - MALAYSIA sekarang ni...Sabah/Sarawak off frm Malaysia, im glad..yeahh.. KO MARE KER..? MPANGOP OMPUAN YA

Anonymous said... Best Blogger Tips

assalamualaikum...mntap lar insan ney..mulut nya bkn alang2 law brkata2..i'm sabahan ma... smua org sama la... semua nya cantik2 n hnsem.. NOBODY'S PERFECT..!! smua org da lubang hidung 2..x taw la if pmpuan yg mnghina 2 lw dia ckp DIA CANTIK SGT..DIA Pnggl kmi monyet borneo???euw..kmi mnusia la.... mgkin DIA mmpunyai kelebihan yg dkurniakan oleh NYA..YG XDA dgn org len.. exm:mulut yg SGT CANTIK @ celupar.. xda bezanya sbh,srawak,smnnjung.. 1 m'sia la.. I LOVE MALAYSIA! :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kasih amat ia tok bpangan ngau bala kera ngau bala nyumboh..akai2..nadai penyadi amt t udh baka tok eh .. sinu meda ia kna anu bala ditu ahahahaahaha .. ang nganu ia , ia g mit nya hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei.. mana ko tau org sabah x cantik.. mesti ko jeles tue.. sebb org sabah lebih lawa dri ko tue kan... jgn la nak perasaan sangat.. awak tue bukan nye cantik sangat pun... biasa saja pun sa nmpk... montel lagi... ish2.. apa la ko dpat ckp mcm tue... agak2 la.. kunun la ko org bandar.. nda kenal e2 namanya kampungkan... kalo teda sabah sarawak nda mewah e2 kmu di sana.. duit sabah sarawak e2 yg kena guna kasi bangun tempat kmu k... sedar la sikit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak la... rumah ku banglo lagi.. ada keta 3 buah.. ada tv flat.. siap ngan prabola lagi.. ko ada ka tue..

Anonymous said... Best Blogger Tips

konon nya dia punya acc tweet ni bukan dia yg punya.org dengki kat dia.kalau dia x de mslh dgn org knpa org blh buat mcm tu kat dia.mmg ada la tu.pa brg ko ni bai.bila dh dpt publisiti murahan mcm ni pa lg seronok la..pa la.dah baik2 tuhan jdikan manusia ko samakan kami ni mcm monyet buat apa?tu namanya ko budu mcm lembu.bongok tahap dewa.n bnyk lagi la yg sewaktu dgn nya.ntah apa2 ntah la budak2 zaman skrg ni.. hina org terang2 mcm ni.ckp x blapis.maunya tampiling ba ia ni kali dulu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius nie entri paling stress...im a sarawakian..xde pun pernh memburuk2kan gurl semenanjung...bf i semenanjung...most lelaki semenanjung bnyk puji gurl sini la weiii!!!......sakit hati sama ini pompuan....muke nth cam ape......ko tu la mcm monyet.....jgn ko terkejut pulak dtg cini nnti kitorang lg hot dr owg sana..BANGANG la ini gurl......dah la dr negeri yg sama with my bf...

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua yang komen di atas sama bangang dgn si bangang tu..korok mu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya betul sokong anymous 06:24 am

Anonymous said... Best Blogger Tips

bah dari kau saja baitu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

stress~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia tu mcm la cantik sgt?????????? klu muka tak cantik tapi tinggi budibahasa, terjaga tingkahlaku, berilmu, beragama,hormat orang tua.. itu lebih berharga... rupa cantik tak kekal selamanye.. tapi peribadi mulia kekal sampai bila2...
minah ni saje je cari publisiti murahan... tak baik hina orang la... apa yang kita ckap akan balik kepada diri kita semula...

salfarina said... Best Blogger Tips

asta.. nape budak ni.. betul2 nak kena.jgnla mengata org yer 'perempuan mulia'.. mulia la sngt mulut mcm longkang.. eh,jgn nak mempersendakan org ok? kita ni sama makan nasi,sama minum air.. dan kita d cipta oleh Allah s.w.t. kau xda hak nak ngata org. kalau kau tak tahu langsung psl sarawak.. jgn nak mgata.. kalau betol kami ni xCANGGIH MCM DUNIA KAU TU.. knapa bnyk org smenanjung dok g kerja sini ha??? nak ngata lagi?wei2.. org2 kau pun g juga sarawak nak cari mkn ntah2 kau satu hari nanti kna hntr dok sine.. ambik kau! kami takkan provide org mcm kau dok lam hotel.. biarlah kau tidur ats pokok. nak sgt ckp org tggl ats pokok. kalau betol pun apa slh nya? msh juga kami dpt hidup!!!!!!!!!!!! kau mmg betol GILA DAN TAK SIUMAN.,

Shahrim Stormreaders said... Best Blogger Tips

Tak pasal-pasal buat dosa sebab hina orang sarawak and sabah. belom kira lagi marah dari seluruh penduduknya yang terasa. yang menyumpah si penghina tu pulak dapat dosa jugak. takper, rileks semua, bawa mengucap, biarkan dia, itu urusan Allah dengan dia nanti. kita tidak berhak menghukum dia. ingatlah kepada Rasulullah s.a.w., bagaimana Baginda telah dihina tetapi apa pula responnya. contohilah! ingat, ambil moral sempena Maulidur Rasul ini!

Anonymous said... Best Blogger Tips

org gila sesat,..mmg x siuman lgsung..nak komen 2 guna lha otak 2 cket..x bpelajaran lgsung...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Angree sngt2...say tq jew kt die..mgkin awek Sabah Sarawak ni terlalu cantik lh buat dia jeles Bagai hanjeng nk beranak mencarut sna sni nk complain pasal org Sabah Sarawak ...kita hodoh ke x cantik ke x pe janji dalaman kita cantik.saya amat berbangga jadi perempuan berasal Dari Sarawak ...... :))

eLLa n aLia said... Best Blogger Tips

nunu po dih bho.. haha.. au oku peduli.. honggo nopo haro nopo bho tulun dot talawa.. dot tulun hilo sawat nga alawa juga.. :D peace ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

adeh... aq org sabah respect org smnanjung.. tpi dya nih mang cari psal leh. mun lihat mua nya nie, ku rsa cntik lgi monyet betina d sabah... pompuan nie gila kali... ckp nda pndai sdar diri.. mmg sah nda prnah p sabah... jgn2 dya nih yg tinggal d atas pokok kot...

heLLO kiTtY said... Best Blogger Tips

@Anonymoussedih..ini ka semangat nasionalisme yang mau d pupuk pada setiap anak malaysia..sia2 ja sekolah belajar sejarah perkataan bukan mau jaga apa lagi adab~ org sabah bkn tinggal atas pokok orang sabah n sarawak juga seperti anda yang mempunyai rumah made from papan n batu..saya anak jati sabah sedi bila negeri yang tercinta di hina2 begini..kta 1 malaysia tunjukkan la semangat tu..mcm tiada sivik ja anda ni..hampah ibubapa anda bila melihatnya~

Anonymous said... Best Blogger Tips

tino bodo..

Nathasha Joseph said... Best Blogger Tips

bercakap tak guna otak .. orang ni mesti bercakap ikut hati.. where ever she is and who ever she are,, moga cepat berubah sbelum org pula mengata dia.. aku org sarawak & tnggal d sabah, like seriously,,dkat borneo ni pun ramai org semenanjung.. why dont ask them sama da dorg tnggal atas pokok or what.. cantik/handsome or tak,, dont judge people by it cover.. thanks

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sampah!! jadah la bdk nie nk menilai luaran org laen..pelik tul aq..bersepah jer aq tgk bdk borneo yg ader kt KL yg cantik n hensem..

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Aku fikir orang Sabah and Sarawak lagi hensem/cantik... Natural beauty.. Nih mesti kes jealous nih. Hahaha.

MapiaOfficer said... Best Blogger Tips

molot puaka pompuan nih...nk je aku pijak2

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak tinggal kat atas pokok pown??? monyet aku pown tinggal kat kandang besau.... rimau abang aku pown tggal kat kandang besau.... rumah aku x la besau sangat... kayu cengan ngan belian dan seraya jer... ukuran dalam 50-70, itu pown kat bawah dah tambah ngan simen bata sebab kayu dah abis kena tebang. yang aku tau, takder pown manusia tggal kat atas pokok di sabah ni. adik aku plak banyak peminat (ngan aku sekali banyak peminat)... awek aku arab+kelantan... aku rilek jew.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak ni baru keluar dr hutan kot, xtau perkembangan semasa negara!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

budui

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeah..I'm 150 commenter..loser!

Anonymous said... Best Blogger Tips

im feeling a bit hurt by your words, but whoever did this, is an insignificant being.

p/s : our ancestors are headhunters, i really think that you shouldnt mess with us. be careful with words.

kuro-san said... Best Blogger Tips

saper2 yang rasa dia nih tak btol sila ke page dia.. kita rmai2 letak komen kat page dia.. dia nih aku rasa tak baca pun aku stress... DAH SYOK SENDIRI la katakan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua prempuan bleh jadi cantik dengan alat solek...^_^
tp berapa ramaikah perempuan bleh cantik dengan akhlaknya *_*????

Anonymous said... Best Blogger Tips

die ni keturunan perak man kot?

Anonymous said... Best Blogger Tips

weiii pompuan...kalo rase dr tu cantik lawa,jom la join miss borneo..tengok menang ke tak??kalo nak tau org sabah sarawak tinggal kat ner,jom la p sabah sarawak...org sarawak sabah yang tinggal kat atas pokok masih mampu nak p semenanjung tok shopping melancong,takkan la org semenanjung yang rasa dr tinggal banglo tak mampu nak p sarawak sabah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU ASE BUDAK SABAH AND SARAWAK MORE BEAUTY KOT SEBAB KEBANYAKAN DORANG PUTEH N CANTEK..BUDAK NI MUKE KAMPUNG SYALL..HAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

wat malu org perak je la ko nih...bahasa pun mcm setan yg baru kenal IT...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bebudak sabah sawak lagi lawa oi...putih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha... im from sabah... i don't think u can speak english fluently... so jgn la guna bahasa ko yg cam shit tu mau maki sabah sarawak k..? sy lahir sarawak tinggal d sabah... pantat lu gatal lu mintak je la.. bodoh tahap biawak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

eewww..what the fuck la kw bitch..
better kw mampus la..useless!

Anonymous said... Best Blogger Tips

i dari sabah bah bangga jd org sabah sebab org sabah ni baik2 tau,,jarang ada kes2 mcm kat semenanjung tp i still hormat org2 kat sana...org sabah cantik2 n putih lg mcm salji gitu...

Fic-Tion said... Best Blogger Tips

WEI .....SIA PUN ORG SABAH ,,,NDA JUA TINGGAL ATAS POKOK BHA .....D RUMAH BHA PALUI KAMI TINGGAL .....MCM KIMA JA MULUT PREMPUAN NHE .....KLAU SIA JUMPA ,,,SUDA LAMA SIA KUYAK2 MULUT DIA ......PUKIMA LAAA !!!!!! SAKAI KALI !!! S.A.K.A.I .......SABAHN BHA NHE ,,KO JANGAN ~~~~ TABURAI UTAK KO SIA BIKIN NANTI ........BODO .......SIA MARAH NHE SKRG >< GRRRRRRRRRR ~~~~~
"SAYA BANGGA JADI BUDAK SABAHAN"

Cik Panda said... Best Blogger Tips

tiggal dlm gua ? mmg ko si*l lah pompuan ! rumah aku besar2 cmni ko kate org srwk tinggal dlm gua ??? hello ????! cantik gk mama sa dari kau ou !

gee said... Best Blogger Tips

aku ade ex boyfren org sarawak...hensem je...siap jg kegilaan bdk2 kolej aku dulu...sengal la pompuan...semua ciptaan tuhan ade kelebihan dan kekurangan xkira di mane sekalipon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

air asia, tolong bagi tiket free pegi sabah n sarawak kat pompuan bangsat tersebut.. aku org sarawak respect kot org sana.. tak pernah nak bandingkn rupa paras or dri segi ekonomi.. paloi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian kat dye ni....X MATANG.!...tUH JER AKU LEH KATE....AKU ORANG SABAH..JADI KENAPALAH..HUHUU

Anonymous said... Best Blogger Tips

manusia yg brlagak , tapi tiada pendididkan ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

artis ker pompuan nie ?? anak PM ker ?? ANAK DURJANA !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

go fix urself u shithead....acting so high and mighty but u obviously have the brains of a scum...u pathetic low life...

Aku PunYa SuKa said... Best Blogger Tips

muke minah ni macam kene langga treler babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

nang isi tsirat ya...hehe...grk kmk org malaya..ulang alik kl-kch jak agak kmk..hehe..bahagia xda anok org..xdiam atas pokok pun lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

I am are Sabahan......proud to be Sabahans. Who you are kata kami tidak lawa ?? Seriously saya mohon individu yg mengeluarkan kata-kata penghinaan terhadap penduduk Borneo supaya memohon maaf dengan kami ! Ini penghinaan yg cukup serius..menyamar kah apa kah...kami tidak peduli..Kami mau supaya org ini memohon MAAF secara terbuka kepada RAKYAT SABAH dan SARAWAK..REMEMBER tanpa Sabah dan Sarawak MALAYSIA tidak akan wujud ! : FROM: SABAHAN NGO,S

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa kau kata ?? Kau pernah duduk di Sabah kah? Cuba lah datang sini kalau kau berani ! Try ilmu pugai Borneon..LOL...........

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin post benda ni...bg dosa kt semua org... Sbb kena mgutuk lak... Apapn kslhn budak ni biar Allah je balas...doakan dia agar brtaubat... Peace~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

berkemungkinan pompun ni anak luar nikah kot....tak sedar diri.jenis manusia yg tak bersyukur dilahirkan ke dunia ni dgn cukup sifat.agak2nya kalau dia ni cacat tak mungkin pompuan ni hina org sarawak/sabah......im from sarawak and a sarawakian...what do you think about sarawak people...makan blh sebarang makan,bila bercakap tu berhati-hati sikit....kau seorang pompuan telah menyakiti seluruh org sarawak..ingat kau!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang kurang ajar punyer mulut , aku org sarawak pakai bmw , suka hati mak bapak die yg kata org sarawak hodoh , memang dasar anak tidak cukup didikan , tak malu langsung menghina org sarawak , be matured please , pukimak kau ya !!! pangkak kilat baruk kau tauk , paloi !!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kamek sik tinggal atas pokok pun..haha
best jak diam swak/sabah tok..even my bf from KL said gals in sbah/swak are cutes n hot gilerr..! Peace :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kamek sik tinggal atas pokok pun..haha
best jak diam swak/sabah tok..even my bf from KL said gals in sbah/swak are cutes n hot gilerr..! Peace :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup. We Sabahans and Sarawakian live on a tree, equipped with an elevator and a satellite dish, to name few. Are you happy now?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpa 2.. budak kecik.. layan jak.. budak2 la katakan.. x cukup umur lagi..

Sofiya yoi said... Best Blogger Tips

dia mau rasa bh ne pukulan org sabah.
palui pnya budak. ak jumpa ja ne ku c bogel2 ne.
org diam2 d kacau knpa. banggang! <3 sabah & < sarawak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak bodo je tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan ni tak pernah pergi borneo...kalau pergi borneo memang menyalak mungkin...aku dh 2 bulan dh menetap di sabah...4 bulan d sabah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane satu ..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 bulan sarawak,4 bulan sabah

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan borneo kebanyakkannya cun2 la..aku suka tgk skin diorang..gebu mulus..mmg turn on..compare dgn org perak my fren n saudara2 kebanyakkanya ada skin problem mcm ada jerawat/resdung..tp bukan semua ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooooooooiiiiiiiiii,i'm a girl frm SARAWAK...dh dekat lebih 3 thn dok kl but still cn maintain my soft white skin purely frm Borneo...kt sane 75 perattus brkulit cerah+putih+kiut+ n stylo shit...evn tho sexy kaki clubbing cars music urban, tp byk yg still jaga batas maruah xde nk pelok2 buat seks kt tmn bunga b4 marriage...they rather kawen muda drpd buat maksiat xtentu psl ok...n those guy frm SWK so sweet...x harsh mcm kt sini...bt still 1 msia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Besides,we r more open minded society...dlm geng buli brbilang bangsa dan agama...WE RESPECT EACH OTHR...xde hal la...i guess this girl watch porn byk sgt la or kaki skodeng...cmne dia tau tetek itam????..evntho kaler pink!OMG,U R SO DAMN PATHETIC GIRL...GO & FIX URSELF 1ST...

SyamsidarM said... Best Blogger Tips

ish2.. masalah beno budak ni..attention to "YOU".. PERAK vs SARAWAK is very good relationship. AHHA. will be married to Perak guy la ni.. sy sarawak. family bakal mentua perak.. okay je dorg, sampai xsbr2 nk g sarawak..i didnt mention saya cantik.. tp percayalah, kecantikan itu sementara. Sarawakian and Sabahan cantik sbb nenek moyang kte org pnye keturunan lah.. ;)muka chinese look kot.. aduh2. and for ur information jgk, sy mmg slu g smnnjung, klu saya dok ats pokok. xkn guna daun2 pokok tu bayar tiket kot. ahaha.. awk ni.. lain kali jgn wat bnda2 mcm ni.. kena adopt and adapt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

KES GEREK TERPIKAT NGAN SUMANDAK KALI ANI.. HAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek sabah sarawak rmai gak cun dowh!hot!adoila..dpt sorg bes gak wat bini.hehe

fetty said... Best Blogger Tips

aku orang perak,tp stay sabah..
firstly aku malu ngan statement dia..dia org perak..ak pn sama..
seconldly, aku rasa org borneo lg cntik & ensem..sbb ak da lama stay sini, diorg natural beauty..sbb tu ak rasa dia ni jeles kot..huhu..
lastlt: english dia freak nk mampos..ko tau x org borneo ni wlpon ddk ats pokok atau dlm gua(mcm ko cakap)english diorg xcellent..!!
kampong pon kampong la,yg penting x pelik mcm ko..
**dia ni mmg suka bt publisiti murahan kot..sbb nk masuk dlm blog STRESS rasanya..hehehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aduy .. t'batuk jgak ak bc pa yg org ni ckp .. but its ok .. xpyah la kta org sbah & s'wak maki / caci / kutuk etc dy ni .. juz tnjuk kn sm dy yg kta ni XSAMA MACAM DY .. im proud to be SABAHAN .. ow ya .. be4 i 4got , thanx ya NUR JUHALISA , kw mo promote org sbh & s'wak ba tu kn ?? cuma kw xtw mcmna cra'y thats y u choose tht way .. :)
_ bella _

Anonymous said... Best Blogger Tips

malas nk comment....
1 stacy
2 adam
3 marsya
4 hafiz
5 camelia
6 dayang nurfaizah
7 fiq
8 adira
9 lena
10 nera
11 salma
12 fir
dan byk lg yg aq x ingt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

cian dia msti xpenah berdunia dgn org..2 jdi cmni

Anonymous said... Best Blogger Tips

yess..1 Borneo !!! 1 Malaysia is a dream that never gonna happen...

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak ni ak rse x mtg kot..pe nk jdi la..isk2
dunie2 mcm2 ragam nk dptkn publisiti kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik gak budak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni buta mata n hati..ko layak kawan dgn beruk jer!

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 318   Newer› Newest»

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...