Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 24 April 2013

WTF : Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi (10 Gambar)

Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi.
Menurut sumber terdapat tiga orang dari Arab Saudi telah diusir dari satu majlis di Arab Saudi kerana terlalu kacak dan menawan. Salah seorang daripadanya adalah Omar Borkan Al Gala. Dia adalah jurugambar fesyen, pelakon serta poet dari Dubai. Dia telah dikeluarkan dari majlis itu kerana suami di Arab Saudi khuatir isteri mereka akan jatuh cinta dengan si Omar ini sekiranya dia terus tinggal di negara itu. 
Gadis, adakah Omar begitu kacak?

77 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wohoooo...ada bakat nak jadi anak ikan ni..

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

Hehe peliknya..nasib tak ada undang-undang begini di Malaysia..kalau tak..

Entri Terbaru "Tips Ketika Putus Asa"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak nampak mcm jantan.mcm gay pun ada..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kacak giler beb..feeewiiit

muja said... Best Blogger Tips

handsome giler nih,,, mmg patut kena buang negara,, adess,, aku tergodak aku tergoda terkuciwa,, haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

NASIB BEK X DE UNDANG2 MCM NI KT MALAYSIA..LAU X AKU PUN KENE BUANG NEGARA..HAHAHAHAHHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

adehh... kene buang negara la pulakk.. meh sini la syg... duk m'sia meh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tlg jngn pegi malaysia nnty rosmah gemok peluk !! silap2 die soh najib cerai die sbb nk kawin ngn si omar nie..duit,rumah,hntaran sume rosmah gemok tmpung yelah pakai duit yg dkumpul sjak kecil ad lagi tuh bape juta...sayang rakyat xnmpak..inikalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tipooo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh tahan mamat ni. tp xdela nk tergoda sgttt

Cik Kechik said... Best Blogger Tips

Ade sesape tau tak dia kene stay kt negare mane plak..kuikuikui

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasib aku tgal kat malaysia, kalo tak.. aku sorang je kat malaysia yg kene buang.. ekekeke

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Mmg kacak...! Perfect! Tp kesiannnnn huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam ni kacak! nasib baiklah takde undang-undang bodoh tu kat sini, kalau tak pasal kena merempat kat negara orang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Entahnya, janggut, misai tak terurus, kalau gitu aku pun nak biar berjanggut berjambang lepas tu tunggu respon dari wanita adakah aku ni kacak?
Macam penangih dadah adalah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kat malaysia ni habis kena balun dengan anwar..aummm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingat lah.Nabi Yusuf paling kacak paling tampan

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem nye...lgi2 tang mata, hensem sgt pon salah smpi kene buang negara, hahaha

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Sekarang dia duduk kat mana? Kesian lak pulak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem giler wei

Anonymous said... Best Blogger Tips

X LA KACAK PUN.... X SETANDING NABI YUSUF ... NI SUAM2 KUKU JO...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau dsai tau...habis jubor mamat ni kena ratah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahhh!! memang kacakkk!! sukaaa!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nnt kluar video mamat ni ngan anuar aljuburi

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam pondan. PUiiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh...hndsome dowh...xpe2, kne buang ngara, meh dtg malaysia k...~

najwah abdullah said... Best Blogger Tips

Encemmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh la tahan mmg hensem..tp x la smpai tahap pompuan2 suma tergoda ngan dia..:-)

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

meh duk kat malaysia,abis kena pluk ngan pompuan malaysia nnti,hahahaha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bese le kalo standard muka arab saudi and arab yaman hbs hensem le macam ni.. tp x leh lawan hensem arab jordan n palestin..mata biru kelabu suma ada.. hensem gile tp syg pengotor..gigi pon kuning..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy jmpe ramai mat2 arab kt taman sepakat indah,baangi..hensem2 belake..nseb baik sy dah kawin..korang try pegi sane wktu mlm2..trgode ngn jambang dorang..wink wink wink <3

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku.. esok lusa laki ko plak syok tgk pompuan arab... wat u give u get back... hahaha.. da ade laki tu dahla...

ukoMido said... Best Blogger Tips

ishk rasa macam silap je entri ni...die bukan dibuang negara tapi dikeluarkan dari satu event kat sana-festival kebudayaan kat saudi..die rakyat UAE..admin baik betolkan..kang x pepasal orang saudi saman page ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Skrg jntn ni dh menetap kt umah aku ... next week aku kahwin ngn dia ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau dh dengki ckp !!!!! Hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

woi bangang, buat ape la nak bandingkan dgn Nabi Yusof. Mmg la kite manusia biase ni tak terlawan. cube la bandingkan dgn aaron aziz ke, awal shari ke.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suke yg pak2 arab yg hensem yg dah ada muka cam mat saleh dah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

handsome.... terpikat la plak....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh! nk komen mesti ade unsur nk menjatuhkan maruah org.. dasar xde sivik punye org

Anonymous said... Best Blogger Tips

omg sumpah ensem,comey n cute gile..!!!..leh plak i termenung lame tgk muke die..yaw..!!!..likelikelike..(^_^)

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg kacak, tapi apasal posing ala model pompuan???
-ameba

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

mule2 tgk cm xbpe nsem...lme2 tgk cm nsem plk..kalu kwin dgn org cmni ni,kmpem ank pn comey...hehehe ;) pic dgn brung tu nmpk macho la..ala2 mcm dlm cte prince of persia plk :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kebanyakannya, mintak maaf ladies, posing beliau agak feminine. cuma satu posing saja yg nampak lelaki macho..yg dengan burung tu. Ya i know semua posing ada burung tapi maksud saya posing dgn burung di tangan tu.
ya i know, kadang2 burungnya ada di tangan beliau. maksud saya, yg posing dgn burung helang tu. cheers.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

so hensem...hahahah....but like gay....

aiddin rayyan said... Best Blogger Tips

korang ni pelik..lantak dia ler ensem pon..arab sna..bkn mcm pelakon m'sia xda pon tp perasan jer..lau takat awal ashaari @ Aaron aziz tggal jauh ler ensem mereka tu..ni arab mari...dh tu x yah la tuduh dia gay la..tah per2 jer korang ni..dengki la sbb x ensem perut boroi idung la kembang rupe buah jambu..udah la org m'sia nk ensem mende?

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha , dengki

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg dok kutuk kutuk mamat nihh .. pegi cermin mke korg dulu ahh .. tau ah mke mcm tongkang pcah tkyah kutuk2

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ukoMidomarah betol koo .. dah geram k bro

DIDIE BAHAZIM said... Best Blogger Tips

Haha

DIDIE BAHAZIM said... Best Blogger Tips

Alamak!sumpah kacak!subhanallah ciptaan allah

Heira Zeus said... Best Blogger Tips

Yang kutuk2 & meroyan bagai tu confirm korang jealous. Ngaku jela. Hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kejadian tuhan,,,,heira zeus,,,,awak btul,,,dyorg ni mmng dengki,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mujur DSAI x jumpa die nih... kalo x... mampus kecoh DSAI kata spender jubox tu bkn milik die.. ada dlm simpanan Isteri tercinta...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebenarnya erm...erm....alamak susah lah aku!! aku nak pergi mekah!! muka aku sebijik macam muke arab ni!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cam siul jer komen, ngan burung la x der burung la hahahaah lawak lawak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biasa biasa je.. Kat Malaysia ni rasanya ada lg lelaki yang lebih kacak.. Standard arab kira ok2 je la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang hensem, kentut busuk gakk

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAIHHH , KALAU UNDANG2 MCM NI KAT MALAYSIA MESTI AKU PUN KENE BUANG NEGARA :D -5AMANAH

Putra Nakal said... Best Blogger Tips

nasib aku xde kat majlis tu.. kalau tak aku pon kene usir... adussss

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahah koya

Prina Martin said... Best Blogger Tips

buang pergi kampung saya sajalah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameba..tesedak air vico yg aku tengah telan nih. tak terobserve plak aku psl burung2 itu, good points mate!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahax.,mai je malaysia biaq nnty najib lari dr malaysia ni., ini kalilah.,

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoy orang di atas...dis guy can not fight our najib razak...DS Najib macho kot!

nina nashal said... Best Blogger Tips

tak la hensem mane...biasa je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Minat bulu ke hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

awas kenderaan panjang lebar dan berbulu...

daely joevika said... Best Blogger Tips

Subehanallah sangat handsome bang et......aku rasa pemerintah tidak adil jika mengusir seseorang hanya dengan alasan tampan,,,,karna tampan sudah jadi karunia allah,,,,

daely joevika said... Best Blogger Tips

Subehanallah sangat handsome bang et......aku rasa pemerintah tidak adil jika mengusir seseorang hanya dengan alasan tampan,,,,karna tampan sudah jadi karunia allah,,,,

daely joevika said... Best Blogger Tips

Subehanallah sangat handsome bang et......aku rasa pemerintah tidak adil jika mengusir seseorang hanya dengan alasan tampan,,,,karna tampan sudah jadi karunia allah,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

macho n smart.

remi yorker said... Best Blogger Tips

z

Anonymous said... Best Blogger Tips

ajet-ajet ensem je mamat ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu baru muke belom dia bg tengok kotey dia lagi ahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Giler lucah komen2 kat sini....biaselah mmglah muke handsome,tp kentut same busuk gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jeles eh...kalau kau yang tak terurus memang la macam penagih dadah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suami sy arab palestin bermata biru, rambut coklat, janggut coklat bercampur kuning emas, cam eropah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...