Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 12 November 2011

Artis : Statement Berani Mati Dari Zarina Anjoulie Lavocah

Gambar Ini Tiada Kena Mengena Dengan Topik Perbincangan

KUALA LUMPUR – Aktres kontroversi, Zarina Anjoulie Lavocah, yang mendedahkan hampir separuh buah dadanya di majalah FHM Indonesia baru-baru ini tampil mempertahankan tindakannya itu dari kritikan-kritikan peminat industri hiburan tanahair di laman Twitter miliknya.


Zarina yang turut dikritik hebat oleh beberapa blog hiburan terkenal itu juga menyifatkan mana-mana pihak yang mengutuknya itu sebagai hipokrit dan tidak wajar menghentamnya sedemikian rupa.


“All I hear frm yesterday is tetek ths tetek that.Apa dosa sial tetek ak kat org..Masing2 ada tetek nk kacau tetek org,” katanya yang berang apabila peminat mempersoalkan kewajaran untuk mendedahkan payudaranya di majalah tersebut.


Menjawab kritikan peminat, Zarina menyatakan bahawa mereka tidak berhak untuk menilai dirinya selain Allah dan menyifatkan mereka yang mengkritik sebagai cuba bertindak sebagai Tuhan.


“As far as I know only god can judge me, so y is there so many ‘gods’ know judging me… So every1 wants to play god huh (Setahu saya, hanya Tuhan yang boleh menilai saya, jadi mengapa pula ramai sangat ‘Tuhan’ yang menilai saya..semua orang nak jadi tuhan huh).


“Semua org nk berlagak alim pegi blog kutuk2 selit unsur islam..first of all kalau awk2alim sgt wat r u doin lookin through d pics 2 bgin wit,” katanya lagi di laman twitter tersebut.


Selain itu, Zarina turut mahu para pengkritiknya mengkritik dengan cara membimbing ke arah yang lebih baik dan tidak memaki hamun dirinya.

“Org islam sepatutnya tlg membimbing umat islam lain.Bkn hina caci, kalau mcm 2 wajarkah anda mengaku diri anda2seorang islam yg benar dahulu,” ujarnya bersahaja.


Beliau turut menyarankan agar mereka-mereka yang gemar mengutuk artis-artis seksi agar tidak melayari internet, tidak wajar menonton televisyen, membaca majalah-majalah hiburan dan menghabiskan masa terluang dengan membaca Al-Quran sahaja.


“Saya rasa manusia yg kutuk semua artis seksi ni,tak patut ada internet tak patut tgk tv tak patut baca majalah, semua tu x elok..


“Lebih baik korang duduk umah jgn tgk semua tu n ngaji.. Lebih afdal buat org yg kata ni haram tu haram, itu ini masuk neraka..,” katanya lagi.


Aktres yang dikatakan gagal menyerlah dan hanya dipopularkan dengan identiti seksinya itu juga turut menyindir beberapa peminat lelaki yang cuba menasihati bahawa tindakannya yang mendedahkan aurat itu adalah haram menurut Islam.


“Mulut kata haram.. Tapi sambil tengok gosok2 bebird (kemaluan) kan kan kan ;p x senonoh je,” katanya sinis.


p/s : Aku tak letak gambar sexy dia ni..Kalo korang nak tengok, cari sendiri kat Google yer.. So, apa pendapat korang tentang nih? Hehe..
Sumber : MNH


72 comments:

aiEz said... Best Blogger Tips

orang yg ada agama takkan cakap ikut suka...

Anonymous said... Best Blogger Tips

org menegur utk kebaikan... dh terang2 buat bnde maksiat,org tegur la.
mayb die jenis org yg xleh trime teguran,mmg la melenting.
die ni prcaya ke ade nye Tuhan?mcm x je kalo prangai cmtu.bleh plak ckp hal Tuhan2.x layak...

kak bedah said... Best Blogger Tips

thumbs up for you girl. wanita tak bertudung dan tak ganggu hal orang lain lebih baik dari wanita yang bertudung litup tetapi dok bergossip 24-7 and lelaki berserban alim tetapi sangat kuat nafsu seks sehingga itu sebab ia bernikah empat adalah lebih munafik dari lelaki yang berseluar bermuda bawah paras lutut membaca buku ilmiah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah- ko tgh describe pasal diri ko ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Artis pun hipokrit juga. Kalau 100ribu rakyat Malaysia tekan dia akan tunduk minta maaf.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah nk popular gak r 2 bg komen cm2..publisiti2..hahaha..ntah ape2..cmne lak org yg x bertudung bley taw lak org bertudung 2 bergosip??melainkan la org yg x bertudung 2 sma2 g bergosip..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong ngn zarina anjoulie..mcm kta pepatah sape yg mkn cili dia yg rsepedas..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah
mungkin wanita x bertudung baik..tetapi..ALLAH berfirman bahawa...xbertudung masuk nerake..n 1 lg..jgn hine sunnah..boleh glincir akidah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang berlapis-lapis....

Qhaifa Nur said... Best Blogger Tips

tak tahu apa nak jadi dengannya...meluat pulak

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak bapa dia x tgur ke ank diaorg mcm tu..hish ape la...klau nk popular pun, x perlu la guna cara cmni...dedah sana cni....haish...suka bt kontroversi la aci ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah > yg salah tetap salah...jgn menegakkan benang yg basah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah admin die tego tros xnk letak gambar...tkt kne band ke...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak minta gosok 'bebird'.....xtahanla coz u so hot!!!!!hahaha

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Xpe la.. Biaq pi dia.. Mak ayh dia bangga dgn dia cmtu..kita yg dok tgk ni jaga je la ank msg2.. Supaya jgn jd cmni..

Agak2 mak ayh dia tau ke???

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang penting kak bedah yang kita tak tauu siape ni adalah seorang perempuan tak bertudung yang suke bergossip. Kah Kah. Loser habis!

Jaja said... Best Blogger Tips

Baik orang yg terdekat menegur dia, bkan menghina memalukan dia. Sapa- sapa pun susah nak terima kalau tegur dikhalayak smpai memalukan. Menegur ada caranya, seeloknya bapa atau saudara terdekat yg bertanggungjawab atas diri dia. Kita jaga tanggungjawab kita.

kak bedah said... Best Blogger Tips

well, Kak Bedah cakap yang benar je. Apa yang Kak Bedah tengok. Skg ni pompuan bertudung pun boleh bercumbu dengan laki orang dalam lif n yg dah kahwin pulak melakukan maksiat terbuka. Munafik sungguh la korang ni...mengaku jerla...

Anonymous said... Best Blogger Tips

biatch!! super biatch!!

TA&FA said... Best Blogger Tips

KAK BEDAH::
Tak sume perempuan yang TUTUP AURAT tu BAIK!!
Tapi semua perempuan yg BAIK TUTUP AURAT dia...

Paham2 la yea...

kak bedah said... Best Blogger Tips

jadi kau rasa kau baik la? semua kawan kau tutup aurat tak? tengok2 la sekeliling kau tu dulu minah...and kepada semua anon yang tak sependapat dengan kak bedah, biaq la. kalau baik sangat, pasai apa hangpa duk baca benda2 cenggini? baik hangpa baca benda yang berpekdah...wslm~

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah..
Buat apa ditegak benang yang basah..
Pucuk pangkalnye senang saja,
Bertudung suatu kewajipan..Aurat perlu ditutup..
Masing2 jaga aurat sendiri..Tak perlu melenting bila ditegur...

kak bedah said... Best Blogger Tips

@anon, bukan kak bedah nak tegakkan benang yang basah ataupun melenting, bertudung atau tak itu datang dari hati. hati manusia tak sama. kalau dipaksa seseorang itu bertudung, tanpa kerelaan dia sendiri, naya dihujung hari tau. wardina dulu pun tak bertudung, sampai seru dia bertudung tau...haa...macam Aisyah jugak, Liza Hanim...kita bertudung atau tidak tak semestinya jahat@baik...hangpa pikiaq la sendiri naa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hukum Allah suruh kite bertudung datang dari Allah bukan dari hati..hidayah dari Allah membuka hati untuk bertudung adalah rahmat darinya..jangan sampai Allah tidak memberi hidayah darimu kerana tindakan dan pemikiran mu..oleh itu mohonla taufik & hidayah agar kite di beri peluang olehNYa untuk beriman pada Nya sebelum kite menghembus nafas terakhir

Anonymous said... Best Blogger Tips

laku sungguh citer tudung menudung nih...meh3...aku jual tudung nih...ngehehehe...jangan marah korunk ek~

TA&FA said... Best Blogger Tips

rasenye kak bedah ni tak lulus bahasa melayu kot spm dulu...tak paham ape aku tulis..

lagipun..ade ke aku mention aku baik? takde kan!! sian la ko ni...kot2 ko ni zarina ea!! takpon sepupu sepapat dia... melenting tak pasal2 cam org xde akal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pengkritik yg kritik dia tu memang bodoh. skati org la nak gmbr sexy ke bogel ke. -.-

kak bedah said... Best Blogger Tips

alaa, pompuan...ko punyer statement mcm tu pasal ko pakai tudung...cuber nyer ko tu tak pakai tudung. cam s**al tol ar ko ni nak cri gaduh on9. aku ker ko tak lulus bm spm? entah-entah ko punyer bm pmr pon tak lulus kot...hahahaha...
lagi satu, aku tak melenting, aku balas apa yg ko ckp jer...hello, ko ader masalah ker kalau aku sepupu sepapat zarina?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah...panaz gler weyh...gerek seyh...hahahah

TA&FA said... Best Blogger Tips

hahahaa....seronok betol tgok kak bedah ni~~
hadoiii! hadoooiii!!

Takpela kak oii... teruskanlah tegakkan apa yg awak rase btol yea... hahahaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

tetek ko bawak masalah sosial masalahnye,,, bile laki tengok tetek ko, dy melancap then nampak pompuan dy rogol pompuan tu sebab terbayang tetek pompuan tu mcm kau,, puncanya mmg Tetek kau!! Lem Ah Mau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah

kak bedah sesungguhnya walaupun hati itam tapi pakai tudung,, kurang siket dosa auratnya, then pindah la dosa ati itam nye tu,, ni dah bertetek! menyusahkan orang! apela kak bedah ni,, kak bedah ni name je bedah tapi haram BEDAH la! hahhahah

azri said... Best Blogger Tips

dia tahu Tuhan yg menilai tp still pakai canmtu..bkn mcm x takot ngn Tuhan ke camtu?? pandai sebut neraka tp mcm x takot jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah

klaw kak kata kak xikhlas pkai tdong, mksudnya kak sbnrnya xiklas beragama islam..
bwak taubat banyak2 ye kak.. taubat nasuha Allah terima...

maaf klaw trasa...

minoari89 said... Best Blogger Tips

biaq kat dpa nak tanggung dosa 2..pikul ja x larat t aku bg pjam keta sorong aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

btudung tuh WAJIB....
xkira la baik ker jahat ker.... WAJIB.....!!!
W.A.J.I.B
so, usah la nk pertikaikan per2 gih.... imej wanita btudung la nih dh tcemar..pase yg xbtudung nih la...nk tutup love bite dorg yg segantang kat leher tuh.... ade gak yg pake tudung pase dh nek uban bjurai2.... ade yg mmg kena pakse dek mak pak dema.... btudung la....

sokong gak kate2 TA&ampPA...
xsume yg BERTUDUNG tuh BAIK - BAIK....
dan sume yg BAIK - BAIK sllnye BERTUDUNG.....

klo yg xpake tudung tuh mgaku yg diri dorg BAIK... ape buktinye...???
ALLAH dh perintahkan WAJIB pake tudung pun xmo pake tudung....PERASAN KATA BAIK...CEHHHH....!!!!
meluat aku....!!!

is_isaac said... Best Blogger Tips

macam2 hal lah..insha Allah,satu hri nanti dy akan kembali ke pangkal jalan, doakan je.amin :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

daripada buah limau, bila diperah akan dapat air jus limau kan..
dalaman lagi penting daripada luaran. ikutlah perintah dan suruhan Allah swt..
jangan kata tak pakai tudung tapi hati baik.. ingat buah limau ye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah oi...jgn nk mharamkan ape yang halal..kalo org tuh mpu lantk ler dia nk kwen smpai 4 skli pon..x slah la..n jgn nk lekeh2 kan sunnah nabi,,bdosa kak..sy ni pon x de bek sgt..tp skurg2 nye brubh la jd bek wlpn x mpu jd yg tbek..n mane yg btudung,tutp aurat tp bgosip ke ape ke..skurg2 nye suami dia bruntg dpt istri yg hnya pamerkan aurat dia tuk pndgn mata suami nye sj..harap maap ye kak=)

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak isap tetek kak bedah leh x hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah bodoh lh kak bedah nih..sokong yg bukan2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah nie kurang cerdiklah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

masing2 akan menjaga kubur masing2 kan..kan..kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang la masing-masing jaga kubur masing-masing..
masalahnye, kalau kubur dia nih berjiran dengan kubur aku, letih la aku nak kena dengar dia kena seksa dek malaikat dalam kubur siang malam...
jiran kena jaga beb...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha!!! setuju... aku hangin dgr org cite kubur masing2... selfish... nnti mati jgn nyusah kan org... busuk ke berat ke kene gali kubur x dlm2 ker... kat dunia ckp bongkak... cube ko ckp kat dpn pencipta ko ler....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah

yang salah tetap salah & disebabkan kubur lain2 la kita kena menasihatkan antara satu sama lain sbb org yang menasihati tu pon tak nak bersubahat disebabkan tak tegur org buat salah dan kena hukum disebabkan orang lain,tapi nak tegur kena la caranya jgn yang menegur tu pun akan jadi sama mcm orang yang buat salah tu & orang yang kena tegur pun kena pjg akal untuk terima teguran orang lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah kak bedah...nyawa kita ni kalau nak ditarik tak kira kita dapat seru ke tidak,jgn sama kan dengan hidayah orang lain,depa ni cuma jadi tauladan pada kita...agak2 nya la boleh ke kita ckp kat malaikat maut 'kejap la jgn la tarik nyawa aku lagi sbb aku tak dapat seru lagi nak bertaubat...'

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedahkak bedah oiii...yg bertudung litup tu kalo die nk gossip 24-7 ke..smpi die mati ke..at least dia takutkan Allah..pakai tudung bodoh!!!ko kalo jahil mcm aku ni..jgn memandai2 cko pesal agamalah..silap2 jatuh kafir ko hawau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo la ko ni kak bedah oiii...sunnah Nabi ko main2kan..bwk ngucap kak bedah oiii...nk defend org pun agak2lah..ni ko sentuh pasal poligami plak ape hal...ko nk marah kat perempuan yg bertudung litup plak ape hal..at least diorang tu takutkan perintah Allah..bwk bertaubat lerrr...sementara nyawa ko masih ade kak bedah oiii..kalo jahil pasal agama g blaja dulu..barulah ko nk komen org..aparaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah..ooo kak bedah..ape la ko tnjkkan kebodohan dan kejahilan agama ko kat sini...nk tnjk pandai tp sbnr nye ko tu yg bodo..adoii aiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah~~ kak bedah~~
ko ckp mcm org xde pengangan agama je..
mgucap la skit...
kalau la hidup kita sebangai manusia ni sebegitu mudah, xkan la ade org yang besungguh sungguh menuntut agamaa, jaga ibadat , pakaian yng menutup aurat...
semua yang Allah suruh itu ada ganjarannya..
sedarlah kak bedah, kadang2 kata yang kita keluarkan itu boleh merosakkan akidah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tetek kak bedah besar mcm artis tu ke?peerrgghhh..saya nk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sian kak bedah ni jahil beno.... Diam lebih baik daripada nak menegakkan bende yang tentunya salah..... Ni la akibat terlalu memuja artis. Artis berbogel kt majalah pon nak sokong..... BONGOK!

Anonymous said... Best Blogger Tips

statement berani mati kak bedah...ko hader? hahahah...lwak sggh tgk korang nih...inilah JENAKARAMA~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah

inilah masalah orang zaman sekarang..takleh terima teguran..teguran sesama islam adalah satu ibadah fardu kifayah..jika walaupun tidak seorang yang membuatnya, seluruh umat islam berdosa..adakah kak bedah mau menanggung dosa itu?..wallahualam..kita hanya mengikut perintah-NYA..kita bukan hamba manusia..bukan hamba harta..kita hamba ALLAH..jadi marilah susahkan diri sendiri untuk beribadah demi ALLAH dan insyallah kita akan dapat ganjaran di akhirat kelak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jahat is jahat...baik is baik...itu jer...x susah nk hidup kat dunia ni....yg baik akan nampak baik dan yg jahat akan nampak kejahatan nya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

perrgghh...panas sungguh crita nie kat sini..dri pkaian artis x ckup kain p sal btudung pla...mang da dlm islam,wajib tgur klu x btul..klu x tgur maka dia pun sama ngan org yg buat slh sbb x bg tguran...jd org da bg tguran lantak dia la nk trima atau x..kita da tunaikn tanggungjawap sbgi saudara seagama.. x smua org dpt trima teguran on da spot... nanti klu dia trus brubah, ada g yg ckp dia tue skadar menunjuk2 memakai pakaian menutup aurat(bertudung)....memang..sdh namanya manusia, ada saja x kena... komen ini bukan utk sapa2, artis tue mang x ptt buat gtue..apa yg kita ble buat, bg tguran n nasihat.terpulang dri dia nk dgr atau x...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kak bedah...

ko nh belajar agame ke x....xkp mcm org x blajar agama....si zrina anjouloie satu hal la...x sedor kediri...mcm la peymes sgt....klau mmg peymes lain la...ni setakat jadi artis suam2 kuku kaki je berlagak...tp ak pelik la ngn kak bedah nh....sedare zarina ke?backup kemain lagi....ke perangai ko ngan die 2x5 je...

mmg btul ko ckp...yg pkai tdg x semestinye baik...tp yg baik pakai tdg...tau kewajipan die...n one more thing kak bedah oiii...ak tertarik ngan comment ko yg ko kate 'llki berserban alim ttp sgt kuat napsu seks sehinnga itu sehingga bernikah empat adalah lebih munafik lelaki berselua bermuda bawah paras lutut membace buku ilmiah'...org kawen 4 ko kate munafik....ko blajar agama kat mane wei...kat gereja ke...hukum poligami harus la...ko nak ubah hukum ALLAH ke?ak pompuan jgk...sape pon x suke klau jadi g2...tp jgn smapi ubah hukum...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah giler..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang punya kak bedah, bodoh takleh diajar, bebal takleh ditegur, bodo punya org, islam ke apa ko ni bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam semua..Ok2, makin hot nmpk..mcm nielah,manusia selain drpd ulul azmi akan dan pasti membuat salah..jadi kita sesama manusia kene saling ingat mengingati dan sentiasa berdoa pada allah utk kebaikan..menegur tetapi caranya bkn dgn mengutuk @ mengungkit salah org lain..cara teguran perlu berhemah (kalo niat nak betulkan org) tetapi bkn memaki @ mengkondem..buleh diterapkan hukum2 allah dlm nasihat kita tetapi biar dgn cara org yg berilmu..kite bkn uztaz @ uztazah tetapi kita boleh refer cara mereka memotivasikan (berdakwah) org dismping kita sndiri ingat..kite semua disini boleh mengikuti arena hiburan tetapi hiburan mcm mana? aku pun bnyk maksiat dan dosa yg aku dah buat..sama2 lah kita meminta ampun & kemaafan dr allah swt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg aku x phm knp si zarina tu nak terasa dan melenting bila org komen mcm2 kat dia... dah ko pkai mcm tu boleh plak... yg kak bedah ni pun satu, klu ko ckp org yg pkai tudung tu blm tentu baik,so amcam yg x pkai tudung? pd aku zmn sekarang ni yg bertudung atau tak perangai agak sama jer.. tp sekurang2nyer yg bertudung tu dah lepas tanggungjawab dlm menutup aurat... tepuk dada msing2la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah! dahla dah dedah2 pastu blh plak nak marah kat org.. siap ckp bab agama n neraka lg.. npk sgt kejahilannya..~sedey..

faradybalFAN said... Best Blogger Tips

Aku benci kau PONDAN!...PONDAN! PONDAN!..MONYET SOMBONG!..P..O..N..D..A..N!..

DOWNLOAD filem Alamak.. Toyol! (2011) PPvrip-MEDIAFIRE

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous masing-masing jaga jubur masing-masing

...Juwita Maya... said... Best Blogger Tips

sekarang bole la cakap mcm tu...nanti di hari penghisaban cuba la cakap mcm tu depan Allah kalu berani..wallahu'alam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko nak kate nabi munafik ker Kak Bedah? Nabi kahwin lebih lagik dari empat. Ko kalau xpercaya allah dan hukum hakam dia, ko tak payah bercakap kat sini yer. Orang kalau sayang allah n agama takkan hina apa allah suruh even ko xmampu nak buat. Minte tuhan bagi hidayah kat kau secepat mungkin. Ko nyer statement macam ko benci sgt ngn agama ko sendiri. bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lagi sekor binatang anjing kacukan babi...sial punya betina..mak bapak dia ni dulu suka "main" dengan binatang la agaknya...pegi mampos la betina sial ni dari muka bumi ALLAH..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan dipertikaikan halal haram kalau xdiselidik hal2 halal haram ni..bertudung tapi suka mengumpat..salah..tak bertudung tapi banyak diam,juga salah sebab menutup aurat itu tuntutan agama..takde sape betolnya dalam kedua2 hal ni..lagi baik..bertudung,banyak diam dan banyak buat amal ibadah..itu lagi afdal..wallahuallam..sekadar selingan=)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah bodoh anjing..

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu jela nk bagitahu..xkira la dkt sape pn..samada kak bedah dan sekutunye ke atau pmbaca yg lain tmasuk diri sy sendiri..allah klu murka dan turunkn bala bkn pada hamba2 yg die murka je..semua org akan kene..baik yg beriman atau tidak..cth mcm tsunami..jd kita kene amk kisah bnd2 mcm ni..^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

akal kak bedah cetek agaknye.. pikir pkai kepale lutut ke ap?? kalo dah dedah aurat tu dosa.. nk dhalalkn kenape?? yg btudung tu dah bgus sbb die mjaga aurat.. wlaupon perangai die burok.. itu tetap akn dihisab Allah di akhirat kelak.. tp yg dedahkn aurat.. setiap hari n saat dosa die btambah.. xkire perangai die baek atau tidak.. dosa tetap dapat.. dan jgn nk mgatakn org islam yg laen munafik n sbagainye.. sbb ap yg dikate.. akn bbalik kepada diri sndiri.. fikir2kn la sblom bkate2.. renung2kn.. tnye org yg lebih tahu akn agama.. tnye rakan sebaya n org yg otak lebey kurang kite.. mmg kite yg da rendah tahap pmikirn.. leh thasut la ngn kate2 yg salah... harap maklum..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...