Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

OMG : [Video] Budak Dihukum Berjalan Tanpa Pakaian Di Lorong Dengan Suhu -13 C

Budak Dihukum Tanpa Pakaian Di Lorong Dengan Suhu -13 C
Pada Tahun Baru yang lepas, seorang budak 4 tahun dari Nanning telah dihukum oleh bapanya untuk berjalan di luar lorong salji dengan suhu -13 C semasa melancong ke Amerika Syarikat. Budak tersebut hanya memakai seluar dalam kuning  dan kasut sukan terpaksa berjalan dalam kesejukkan. Apa dah jadi dengan bapa ini eh?


14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st lagi..bawah smua losers..kutuk aku anak haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

F U

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st org xde mase depan duk depan pc siang malam buang mase xde keje duk tunggu nk jadi 1st....bodwo

Anonymous said... Best Blogger Tips

like comment diatas~

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..sokong anon 23:52

cian kat budak tu. comel la tu. huhuhu

ben xii said... Best Blogger Tips

anon 23:52 stress tak dapat first . try again next time . oh my , im number 6 ? damn

Anonymous said... Best Blogger Tips

walao!!! korang nie blh ke jgn comment psal 1st 2nd 3rd 4shit walao!! pls la stop! walao! n jgn korang balas balek "suka ati korang la nak comment" ok nie mrupakan jwpan akhir zaman . . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian kot kat bdk tu .nak nanges aku tgk dye tahan kesejukan .korang plak sebok nk tgk sape cmmnt dlu .haduiii .

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm bdk2 korang nih!! Puihh!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo nye bapak die

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bapak dia training je le...kasi tahan sakit...bdo punya admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

banggang la bapak dia ni ank dia da blk2 minta peluk sb sejuk...dia asik suh ank dia lari jer...mama dia pun sme gak...nk latih ape cm ni...omputih pun xkan latih ank dia thn sakit mcm tu...giler arr cian ank tu...kat malaysia pun klu hujan angin sejuk x sangup suh bdk2 4 thn mcm tu pakai baju nipis...cian kat bdk2

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler bodoh yg first hahahah,bengong tol mnusia first,hahahah,cm haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

Latihan tuk dapat 6pax cam entri lalu!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...