Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

WTF : [Video] Mesin Masturbasi dan Mengumpul Sperma Untuk Hospital di China

Mesin Masturbasi dan Mengumpul Sperma Untuk Hospital di China 
Memang mesin yang agak pelik tetapi menurut pencipta di China, mesin ini untuk kegunaan di hopsital  untuk menggumpul sampel sperma. Cara penggunaan adalah buka seluar dan pergi dekat untuk masukkan kemaluan. Kemudian mesin akan lakukan segalanya.



14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hamagadddd!!! klo laki yg ada penyakit kelamin guna mesin ni. kesian org yg kene jangkit..klo yg ada HIV lg la teruk..haihh..cam ni pn ada ker???

Anonymous said... Best Blogger Tips

ekau ni... xkan dia cipta benda cmtu je... msti dia ada pcegahan lol

Mr.Osem said... Best Blogger Tips

mcm malu je aku nk guna nti hehehe

Entri Terbaru: [Video] Dunia Dilengkapi Skrin Sesentuh, Perubahan Baru Dalam Era Akan Datang

Anonymous said... Best Blogger Tips

kot yr pun bgla bilik kcik or kotak tuk cover muke.. blh klimaks ke? ade feel ke org lalu lalang????

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesin tu kan d letakkan kt kawasan org lalu lalang,so lau ade nurse yg cantik2,suh la doram berdiri dpn alat tu jap,so kite klimaks smbil tgk muke doram,ha3,amacam,hebat x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mesti kat skrin tuu ada citer best2 boleh amik feel lebih kot barulaahh klimak hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

x geli ke dowh share2 batang n buat kat public??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Benda 2 diletak kn time pameran teknologi la.. Kre utk tarik costumer beli produk mereka.. Xkn la bodoh sgt nk letak kt public..

Anonymous said... Best Blogger Tips

msin nie xde utk saiz xxl ke..nie xmuat nie..kahkah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kahkah yg komen kt ats ni semua lelaki yg teruja nak try mesin tu kan kan hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg komen kat atas nih mesti pompuan yg nak mintak batang kann

Anonymous said... Best Blogger Tips

owwyeah......come to papa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg ni bodohhh... batang ngan puki je yg korg tau!!! bodoh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

senang2 je ko kate org bodoh...ntah2 ko ni lelaki mati pucuk..tak pon ko ni pompuan da menopos...org cite seks je ko nak mlenting...kehkehkeh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...