Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

Serius : Mari Lihat Apa Di Dalam Pen Drive China, Meramoh (4 Gambar)

Mari Lihat Apa Di Dalam Pen Drive China, Meramoh
Genius giler orang China sampai hanya menggunakan micro SD dalam prn drive. Apa-apapun, memang idea boleh tahan juga kerana kita boleh tukar pen drive ke kapasiti yang lebih besar.


via : izismile

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st, yeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

gempak

Anonymous said... Best Blogger Tips

first adalah lembu RM 250 juta..sedap hingga mnjilat jari youu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape benda dgn 1st nie mcm cacat je

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku forever 1st lah bangang..x pa aku bagi muka kat korang skjap..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st tu kerbau mati kena langgar tp jln.

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st ade kene ngene ngan gmbo nie ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm budak2 terkinje2 nk main 1st..1st...1st.... dia main sorg2 hahaha

ben xii said... Best Blogger Tips

argh budak tak budak . aku kempunan no 1st . takpe , try again next time bebeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sape 1 st dia mkn taik idung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa daaa...aku tgk pun boleh stress...kejap2 1st..kejap2 1st...haduuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

dulu masa dia belajar kt sekolah selalu la dia dpt number last so kt sini je dia bleh rasa 1st. mentaliti cap ayam so biarkan lah si luncai terjun dgn labunya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeahh yeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun First

Anonymous said... Best Blogger Tips

second bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first...

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen xda kene mengene dgn gmbor.. apeda budak zaman skarang

Anonymous said... Best Blogger Tips

cacat

Anonymous said... Best Blogger Tips

genius gak idea dorg....

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi..g mam la nk 1st ka nk apa ka.bnda tu pun nk jd isu ka??comment pasal gmbar dah la.org yg sllu 1st tuu mmg dah bingai,so xyah la kita ikot sama.biar dia bodoh sorg2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendrive tu tulisan Cyrillic (Russian). Translation = Megafon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

super cacat la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...