Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 5 April 2012

Cute : Masakan Kepak Ayam Paling Seksi Di Dunia (Gambar)

Masakan Kepak Ayam Paling Seksi Di Dunia.
Tak percaya?


68 comments:

CIK APPLE PURPLE said... Best Blogger Tips

hahaha....

Fenomena said... Best Blogger Tips

ahaks !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngee...

is_isaac said... Best Blogger Tips

hahah! seksi nye! kreatif!

ikan bilis said... Best Blogger Tips

oh yeah!

kecak kecak kecak

ben xii said... Best Blogger Tips

sayang doe nak makan

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo nye ikan bilis! wahahahaha! ko tmbah mayonis ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini sumpahan ke ni

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

time makan pun blh stim

Anonymous said... Best Blogger Tips

menymak lh kau the hell, brmbos

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

kepada anon yg kutuk aku dan kutuk org Sarawak or Sabah...ko boleh pegi mati dengan racism ko tu..org nak pandang ko pun boleh muntah darah..lps tu rasa nak pijak2 je muko ko yg cam taik tu...hak tuih..say no to racism...fuck off racists

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADMIN,macam mane ko buat meter visitor tu bgerak non stop???dah macam blog jejari runcing. non stop aje meter nye.hahaha.ce bagitawwwwww

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell... aku org kedah nk kata hang kepala butoh!!!melawak ja...haahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hek eleh? tibe2 lak ko emo pehal? ape kne mgena ngn sbh srwk ko? blh ah monyet celaka!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

anon2 kelapa butuh ^ ^...hik2 hik2 hik2

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

Admin bagitau aku kalau nak meter counter tu sentiasa bergerak ko kena refresh byk2xxxxxxxxxx kali blog ko sendiri...lpas tu naik lah traffic hang, duit masyuk..dan jgn lupa post benda2 yg lucah2 skit k..smoga berjaya

shark said... Best Blogger Tips

kne ada had umur x nk makan ni
hahahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

@shark

ko wat menyemak kt cni babi lancau!mak kau itam.hahahahaha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st

ko lgi ah cam sial celaka!hahaha monyet tu cam ko! fuck u

Anonymous said... Best Blogger Tips

childish...cian...semoga itak korang cepat matang.x plu nak fight cam org bodo dlm blog.

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

betul2 lah anon 11: 21 sekor ni otak letak kat bontot..jadah anak harom..ko nak biskut or duit 20 sen..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pe bnda lah korang ni...komen lah yg beretika sket

Anonymous said... Best Blogger Tips

kn aku dh pesan dlu... jgn layan si monyet ni..die bru nk up..biar je die..

ikan bilis said... Best Blogger Tips

oh..aku knl the hell..dlu kne reject anon kt blog obe..kt sni pn kne gak..
ksian ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st

ko xyh nk buat lwak ah babi!silalah brambos.bru aku aman kt sni dn komen elok2

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

aku tak main lah blog obe tu..aku cakap benda yg fakta tapi bercanggah dgn penulisan dia..dia trus buang komen aku...aku dulu anon..tapi sbb anon ni perangai cam itik..so aku buat topeng sendiri..apa2 pun aku meluat benar dgn si obe yg ego sgt tu...tau lah femes

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

babi untuk org yg cakap org lain babi..sah ko bukan babi..tp teruk lagi dari tu..pi main jauh2 blh..taulah port korang anon2 kat blog obe tu dah tak da..ni sibuk nak main2 kat sini..bagi malu anon syok sendiri jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa gaduh2 pasal kepak ayam! buduh

ikan bilis said... Best Blogger Tips

huhu respek fofular jgk ko ni.wahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni citer pasal kepak ayam ke babi ni.pening aku.admin plis post pasal babi,ayam,monyet ikan bilis jd makanan seksi lak

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lapo..mk aku xmsak lgi

Neo said... Best Blogger Tips

@Anonymous

"kenapa gaduh2 pasal kepak ayam! buduh"

^Hahaha lawak lak ayat nih XD

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

sambal ikan bilis sodap

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

org sanggup bergaduh sbb ayam ni..pegi report polis, DAP, Perkasa lagi tu..naik pulak isu melayu lawan cina..ayam boleh buat gaduh tau..lagi lagi kalau ayam tu ayam goreng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape ko merepek ni shaitoonnnnn

P-zan said... Best Blogger Tips

@Anonymous

penoh komen ko aje kt sni.myemak lah jgk kadang2..publisiti @ attention seeker

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

sila baca komen dari awal sampai habis..aku hanya mengularkan fakta, tidak ada yang tidak fakta kecuali yang fakta fakta belaka, dan kenyataan yang fakta ini diambil dari sumber yang sahih lagi fakta...dan aku buakn shaitoonnn: dan ini juga fakta..

P-zan said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st

penoh komen ko aje kt sni.myemak lah jgk kadang2..publisiti @ attention seeker

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

anon2 kat sini memang attention seeker tahap babun: ini juga fakta

Anonymous said... Best Blogger Tips

buakn?shaitoon membuak!ko mmg shaitoonn rejam ko smpai mampos

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st

aik?? xbrambos lg si babi ni??ko mmg ske aku pngil ko babi kan.menyodol je keje ko!hahaha!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

mata ko tu yang juling..coba ko selishkan pandangan mata ko tu..baru boleh baca dgn betul..dasar kejulingan..kesian ko!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ko sape nak suruh aku berambus, anak haram punya anon..ni kebebasan bersuara..ko tinggal kat gua mana ah..benda cam ni pun bodoh lagi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidup thehellwiththeworldtoday!

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell cibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko xpyh nak pakai nk anon lah babi! puji diri sndri lak ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU RASA SEMUA ANON BERMASALAH KT ATAS NI ORG YG SAMA IAITU THE HELL.MNCARI PUBLISITI.ADMIN TOLONG BLOCK KAN THE HELL.DAN KITA TENGOK SLEPASNYA

Anonymous said... Best Blogger Tips

The hell ! ko ni mmg celakalah , bangang n babi ko tau !?

mmg layak ko duduk kat the hell tu , tempt neraka jahanam yg layak untuk ko sorang !

dah lme aku tengok perangai hell ni , mule2 mmg laa aku sabar lame2 naik bengang lak aku ..

makbapak ko tak ajar kew ko beradab sikit , klu ko datang kat sini nk buat dosa n ko nk buat org lain berdosa kerana ko . Baik tak payah laaaa ..!

tak payah bajet laa kat cni , p laa tanjong rambutan ...

cibai luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... !!!!!

P-zan said... Best Blogger Tips

stuju dgn para2 anon. aku rasa yg wat ona kt blog ni die sorg je.nk publisiti

ikan bilis said... Best Blogger Tips

hahahaha abes lah ko thehell..cm blog obe jgk ah ko kne..malang gile nsib ko.

TheCarbineKing said... Best Blogger Tips

TheHell mcm tuttttttttttttttttt
kepak ayam yg
fap!fap!fap!

Anonymous said... Best Blogger Tips

the hell!!!!anda dper hatikan nak harom...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apasal lah the hell ni..ingat dah senyap dn taubat..tp datang balik perangai monyet dia tu...apa2 pun tahniah kerana sbb ko komen merapu mencurah2 kat post kepak ayam ni...apa barang da

ikan bilis said... Best Blogger Tips

hidup the hell! yeay

ben xii said... Best Blogger Tips

hidup the hell! tepuk semua tepuk

P-zan said... Best Blogger Tips

meme betul..hidup the hell!...hail to the hell

Bapak Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul tu..kalian semua betul..hidup the hell..wahai anak2 aku sekalian..mai kita sokong the hell...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak harom semua hang sokong hell,ben xii n ikan bilis... aku mai dr kedah lah nak arom!!!jgn bt pelaq!!! aku tidk gentar mnghadapi hangpa br3... ingat!!!aku dr kedah...

J3p ri3zLa said... Best Blogger Tips

dari ikan bilis 14:57 hingga anon kedah atas aku..sume adalah the hell...aku dapat nilaikan kau..kau xpyh nk wat loghat kedah..kau ni macm budk2 lah..cm sial perangai..babi pnya org xtau mlu ke.ape yg nk kejr publisiti sgt. ha celaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi2...serius habaq hang aku org len pelaq...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

J3p..sedih betl aku tengok ko ni..konon nak jadi CSI, FBI, MAA, .l. ...nak bezakan org pun tak tau..kesian btul lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu aku sokong hang hell...dia bajet pak dia polis mak dia tentera nak mai serebu teka personaliti org..aku macho dr hell lah wei...from kedah nk arom!!!1

karen said... Best Blogger Tips

Assalamuailaikum..:)

The hell...
ape yg ko dapat ehh ?? buat publisiti murahan dekat sini ??

dapat populariti kerrr?? masuk tv ker?? kerrr masuk akhbar??

dekat the hell.. henti2kanlah buat benda yg tak senonoh kat sini . Sekali kau sakitkan hati seorang sedara seislam kau sendri . Kau dah berdosa n apalagi kalau orang yg ko kutuk tu tak maafkn kesilapan kau sampai ko masuk kubur kelak . Menjawab kat akhirat sanee ..

mungkin kau rase sekarang seronok sangat ! but bila dah sampai ajal kau nanti , baru kau rasa terseksa sangat !

aku nasihat sebab aku kesian tengok ko , ramai sangat maki2 n dok kutuk2 ko..

ni aku sediakan sepotong hadis untuk ko .

Sesungguhnya orang yang mengerjakan dosa, kelak akan diberi pembalasan (pada hari kiamat), disebabkan apa yang mereka telah kerjakan. (Al -An’am : 120)

ben xii said... Best Blogger Tips

gelabah apa sial tetiba aku kena plak

Anonymous said... Best Blogger Tips

kedah mai tang ni sbb karen bodo ni mnyemak...nak arom oi lah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Silent is golden..pd aku,kalo anon yg len tk lyn,d hell pn akn bosan..ble die dh bosan t,die diam ah..ni tk..korang mlyn,die lg syok ah..cube korang pnggirkn die o tkyh komen pape..post2 yg ade ni pn bkn utk dkomen..ckop skdr bace n dpt info..dats all..

Fahmi Yunus said... Best Blogger Tips

@karen Salam, Hadis dengan ayat Quran tak reti beza ke? Sekadar renungan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fahmi Yunus, Salam..sekurang2nya die mengingatkan kite..mgkn die salah type..hu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...