Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 10 February 2012

OMG : 'Werewolf' Sindrom, Penyakit Yang Menghantui Keluarga Anita di India (3 Gambar)

Penyakit yang dipanggil 'werewolf' sindrom (hypertrichosis universalis) merupakan salah satu penyakit yang hanya dijangkiti oleh seorang daripada sejuta manusia di bumi ini. Tiga dari mereka ini adalah di India iaitu anak perempuan kepada Anita. Ketiga-tiga mereka ini yang dipanggil Savita, Monisha dan Savitri Sangli adalah dari sebuah pedalaman kecil di Pune, India telah mendapat penyakit ini daripada ayah mereka. Menurut Anita, ibu mereka menyatakan yang dia tidak tahu suaminya mempunyai penyakit ini sebelum berkahwin dengannya. Ini kerana perkahwinan tersebut telah diatur dan dia hanya bertemu suaminya pada hari perkahwinan. Kini ketiga-tiga gadis ini cuba mencari suami dan berharap suami mereka dapat menolong untuk membiayai bayaran penbedahan bagi menyembuhkan penyakit ini.

p/s : ingat mereka adalah anak perempuan




18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wooa

Si MaTa BulAT said... Best Blogger Tips

kesian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermmm kasihan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg atas ni aku punya tau.asal tak ckap first yg anon 15 25 tu

-billy fecren-

Anonymous said... Best Blogger Tips

atas sekali tu buang rejeki lah...cakap 1st lah dulu..kan dah tak dapat hadiah dr adim

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku last..sapa berani komen pas ni anak tak cukup sifat..muhahahaq

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak
masuk 2012 sa start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

sila jga bahasa anda.

Anonymous said... Best Blogger Tips

okeh cikgu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ksian....apapn tu kuasa Tuhan msti ada sbb tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

soo poor.....kcian kat gurls2 tu...

ben xii said... Best Blogger Tips

planet of the apes . rise of da indians gag

Anonymous said... Best Blogger Tips

tersangatlah photoshop. jgn tertipu ye adik2. slmt beramal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous pantat mak kau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop much =..="

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ben xii bodo berokkk nie!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takder entri baru la tu post mengarut..tipu org

Anonymous said... Best Blogger Tips

confirm cibai dia berbulu lebat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...