Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 10 February 2012

Cool : CPU Dalam Keyboard Komputer (8 Gambar)

Pernah tak korang tengok CPU kat dalam Keyboard? Sounds weird right? Tapi memang ada beb.. Senang la nak bawak pegi mana-mana. Jom layan gambar kat bawah ni.MEmang genius siapa yang reka ni.


Sumber : Here




19 comments:

kak.D said... Best Blogger Tips

Cool..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..oi atas..rugi siot..aku upgrade dr anon..smua losers

Anonymous said... Best Blogger Tips

hah tak da graphic card, mobo pun cam kertas pasir..komputuer ni mesti lembab cam ben xii..muahahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd

amirul said... Best Blogger Tips

biase je.. laptop pon cpu sume bawah keyboard jugak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

4th

Anonymous said... Best Blogger Tips

amrul penyibuk..dah lah 6th korang makan sisa je yer

Anonymous said... Best Blogger Tips

skrg da ada p"komen yg bangang la....mcm di atas. hanya ada di akustressgiler....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bertambah stress plak ade org sebok 1st 2nd... Mcm nak lempang jee ! Tooloonng laa weyh, komen psl entri. Nak 1st-2 tuu pg belajar laa btol2 dpt 1st ranking kat ipt, sekola kee... Stress gile doehh!!
*cool gak bnd nie...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko stress sgt org berrebut 1st pehal

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam dia guna companent dri lattop ja...just x dk screen ja...

ben xii said... Best Blogger Tips

anon rulez!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo semua dok 1st dok ikot blog obe pig...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous anon 21:49 ko jeles pehal

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg tak hingin dah aku komen letak gambar sendiri....mcm cibai anon2 ni...kuang ajak

Anonymous said... Best Blogger Tips

taun brape niey gile....cybernet pny component....kompom taun 80an pny brg.....niey mst prototype kpade laptop zaman skrg....serius shit sme ko pny cool la admin...niey bkn cool, niey lame...

Parry said... Best Blogger Tips

Buang screen laptop, sebijik jd mcm ni... Siap power lg, ada grafik, wireless, usb.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aiih.. aku rase ramai pengikut blog obe ni dah kat sini. pengikut yg tak betul. baru2 ni dulu aku discover blog stress ni, takde la plak ramai komen cmni..

mengganggu ketenteraman awam sngguh! takpe. yg penting admin jgn post bende bukan2/sensitif yerr.

anyway, about the post, lbh kurang cm laptop jer tp takde screen.

Anonymous said... Best Blogger Tips

weh jgn guna ayat kasar bleh tak? byk tol dosa korg...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...