Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

OMG : Apabila Jabatan Kebajikan Masyarakat Tidak Tahu Siapa Sambut Hari Thaipusam (Gambar)

Apabila Jabatan Kebajikan Masyarakat Tidak Tahu Siapa Sambut Hari Thaipusam
Rasanya pelajar sekolah pun pandai nak jawab siapa sambut Thaipusam tetapi kenapa mereka di JKMM boleh lakukan kesalahan?


19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice

Anonymous said... Best Blogger Tips

memalukan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa daa...sape la handle fb jkmm tu..punye la bodwo

Anonymous said... Best Blogger Tips

hanya kesalahan kecil sahaja tapi rakyat malaysia telah menghantam seperti melakukan dosa besar...mungkin ia perlu diperbaiki dan meminta maaf kepada kaum yg meraikannya tapi tidak patut sampai menghina jabatan ini dengan perkataan2 yg xsepatutnya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah yang sikit di besarkan... yang besar apatah lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

biase la typical meleis..tgkla sape yg dok komen2 sumer tu? majoriti meleis..korg yg patut malu dgn bahasa korg yg tahap bangang masing2 ! bodoh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa meleis??

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku search kat google mmng ada lemeis 2..tapi xtahu apa lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sore aku maksud * meleis

ben xii said... Best Blogger Tips

aku benci , aku benci , aku nombor berapa ni . darn it

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben..hahahaha...cayo2.

meleis??? lemeis??? pa bende tu??

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang yg x masuk tadika je guna prkataan "meleis"

Anonymous said... Best Blogger Tips

meleis=typical malay takda hotak...urban dick: Malay who easily get butt-hurt with some trolls/jokes

Anonymous said... Best Blogger Tips

JKMM dah deactivate dah fb mereka..cian2

Anonymous said... Best Blogger Tips

x bleh marah org yg komen2 ni sbb mentaliti mereka rendah.. mereka dh biasa komen hentam2 mcm ni.. kalau mentaliti mereka tinggi maybe mereka akan tegur je supaya diubah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg gune meleis ni cume pengikut obifiend yg bangang.. x pyh duk malaysia ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aii... kenalan cina aku pon ingat it was for chinese tau.. so aku rs kire bole dimaafkan la... JKMM ni mesti konfius psl dkt dgn chap goh mei kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1 malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala.... biasa lah manusia... kuman seberang laut, nampak.. tapi gajah depan mata, langsung taknampak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...