Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 9 February 2012

Cute : Gambar Miranda Kerr Dan Rosie Huntington Pada Photoshoot Pertama (6 Gambar)

Gambar Miranda Kerr Dan Rosie Huntington Pada Photoshoot Pertama
Siapa yang tak kenal model Victoria Secret's ini, tetapi mari kita lihat gambar mereka semasa masih lagi muda dan single.


Miranda Kerr


Rosie Huntington-Whiteley


Candice Swanoepoel


Arizona Muse

via : dailymail

24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak masuk 2012 da start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi la dah 1st diam ar

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pham aku..apasal anon 23:46 ni asik nak commnt bnda yg sme?? copy paste je pon..aku lg rela tgk org berbut nk 1st drpd org gne ayt copy paste ni..mluat kot..

ben xii said... Best Blogger Tips

ni kaki spamming ni . babi . jap tah tah admin . fakkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

meluat tuuuuuuu...meluat bagi yg pegomen 1st...hehehehe...however mirandaaa kerr memng wowww...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang last too...
Adesss, lawak~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni adminn la ni cehhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

penyibuk lah atas tu..kalau tak nak 1st jangan lah nak spam2..ceh..rasa down pulak tak dapat 1st ni..dari tadi duk refresh blog ni..tak berbaloi langsung..pi mampus lah losers

Anonymous said... Best Blogger Tips

peduli ape first ke idok..fap..fap..fap..ahhhh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23:46 tu korg kata spam? bkn ke yg asik komen 1st, 2nd, 3rd tu pun spammer jgk? ape kejadah la budaya 1st² ni.. LOL xD

ben xii said... Best Blogger Tips

kalau bukan spam nak panggil apa ? tenuk ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tenuk? ok gak tu.. yg komen 1st² tu pun bole dipanggil sbg tenuk jgk sbb sme2 jd spammer.. LOL xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ben xii haha...bkn tenuk...tungkik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahha....sengal la korang ni. cam dh x guna dh stp entry yg admin buat. seme nyer sibok nk jadi 1st. pastu klo x jd 1st maki hamun org yg dapat 1st.

ben xii said... Best Blogger Tips

jangan la serious sangat . tak semestinya komen carut dorang marah . aparah . be creative . kalau taknak kena cop spam, buat ayat sendiri . done here

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak sokong ben xii. ko igt ni skola ke anon 1st nk ikut rule segale

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahhaha..........
i like komen anon 05:17
hehehheheh...........

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak
masuk 2012 sa start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERABUT LA...STAKAT COPY N PASTE OPAH AKU PON BLH BUAT... KO G LA MATI,SEBOK JE... ADMIN PON XBISING,KO LEBIH2 NAPE, NK MAKAN KAKI AKU KE.... KO G MATI TAU,JGN BG ORNG BENCI KO, G TAU,JGN TIPU, G MATIIIIII K....

Anonymous said... Best Blogger Tips

SEJAK BILA..SEJAK BILA..SEJAK ZAMAN ATOK KAU!!HAA PUAS HATI

Anonymous said... Best Blogger Tips

yayy aku yang terakhir..kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa punye perangai la..FIRST FIRST...cam bowdow je..macam budak2..ke mmg budak yg komen first first ni..cube la brebut buat amal.. ni tak, kalo da seminit 10 kali refresh comp sbb nk jadi first, ape yg korang buat dalam hidup korg..??ade pk tak..??kalo xde, bule pk la korg ni kategori cerdik atau tak..
org masuk blog, nak tmbh ilmu, blaja, tapi korg nk jd first..ek eleh..sape heran..??kalo ade yg amik kisah, same la perangai korang tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikiran tak matang lgsung first2 ni -.-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...