Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

OMG : Padah Memakai Flip Flop Made In China (5 Gambar)


Ini ialah padah memakai flip flop buatan China. Seorang wanita telah mengalami chemical burn pada kakinya selepas memakai Flip Flop made in China.Wanita ini mula mengalami gatal-gatal selepas berhenti memakai Flip Flop itu.Next 3 days,kakinya mula melepuh dan merah-merah sebelum menjadi serius.Chemical burn ini adalah reaksi daripada cuaca panas terhadap bahan kimia pada Flip Flop itu. Tapi bukan semua barang China tak bagus. Sesetengah je. Tapi apa-apa pun, be careful dalam melilih barang. jangan tengok murah je.





Sumber : Here
 
 

17 comments:

ben xii said... Best Blogger Tips

knock knock :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

whos there O_o???

Anonymous said... Best Blogger Tips

congrats ben xii

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ben xii congrats!! i know u can do it..hahaahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tahniah ben xii hehehe trcpi gak hasrat ngko kan...lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii...tahniah! hahaha.. cayo2..

bahaya gak barang buatan cina ni. kerajaan dorg x pantau ke barang2 yg di kilangkan. teruk nyer.. silap haribulan ble ilang kaki klo cam ni.

ben xii said... Best Blogger Tips

thanks rakan rakan kerana memberikanku semangat baru untuk hidup . haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha hidup ben xii!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii..nasib je tuh..kah3..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kih3.. btahun mcube nak dpt first... syabas n thniah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Last~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ben xii tuu lawak gile syiall..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ben xii tuu lawak doe !

ben xii said... Best Blogger Tips

aku dapat rasakan korang mengumpat pasal aku . thanks rakan rakan anon seperjuangan . haa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh sial pengomen2 kat blog ni sekarang..admin pls do something! serius bodoh gila..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tah, dah jd ape dah. ni mesti dr blog mane2 dah trikut ni, jd tren sni plak. menyemak je. gile kemaruk ngan 1st. time skolah dlu xde plak nak kejar yg 1st,asyik bg kat org lain je. ni dah kemaruk nak 1st. !@%&^^(&)&$^&

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg gila 1st tu bodo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...