Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 11 February 2012

Cun : Mari Lihat American Football Versi Lingerie Tahun 2012 (12 Gambar)

Pada 5 Februari yang lepas di Las Vegas, dua kumpulan American Football antara  “Philadelphia Passion” and “Los Angeles Temptation” telah bertarung dalam peringkat akhir untuk Lingerie Bowl Cup. Perlawanan akhir dimenangi oleh Los Angeles Temptation.
p/s: Interesting fact: a lingerie bowl game lasts only for twenty minutes. 

 via : acidcow.com

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

org bukn bace blog ni...tp kejar 1st...haahaha...buat penat je kau post entri baru admin.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

cibai..2nd..

Anonymous said... Best Blogger Tips

last

Anonymous said... Best Blogger Tips

-=we come we see we inject we leave=-

coming soon...

Siapa C0D3BR34K?
Link 1
Link 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhh... nape x pakai baju?? x cantek arr..

-dyanna-

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar lah..janji admin dapat traffic

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang rasa berapa admin dapat dalam sebulan, income dari blog ni ah?? aku ingat nak berblogin jg lah

benz zee said... Best Blogger Tips

kitorang keja 1st baru baca . so , no big deal

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei wei wei COD3BR34K tu betui ke menyamar saje?? kang tak pasal2 jadi cam blog serius tu lak kena hack. jgn nak wat onar sangat la wei hacker taik kucing!

oh ya berbalik pada gambor. aku rase 95% adalah penonton lelaki

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmbr no 3..nmpk puting..==

Firdaus® said... Best Blogger Tips

hahahah nice entry..cuci2 mata kat sini..kui33~~

btw do follow my blog..huuu

Khairul Kayz said... Best Blogger Tips

habis calar2 badan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

terkehel peranakan aku..kahkah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ppperrgghh...pic no 3 tu nampak lak tuuuuuttt...tekuaw dar sarung..hahahhaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...